Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Tyskt motstånd för Rosengård i Champions League-kvartsfinalen
Champions League

Tyskt motstånd för Rosengård i Champions League-kvartsfinalen

Publicerat 2021-03-12 18:19

Rosengård tog sig vidare från Champions League-åttondelsfinalen i onsdags. Nu väntar tufft motstånd i kvartsfinalen i form av tyska storklubben Bayern München. 

Rosengård imponerade inte i första mötet hemma mot österrikiska St Pölten som slutade 2-2. Men, i returen övertygade det svenska laget och vann till slut med 2-0 och tog sig vidare.

Tidigare idag lottades kvartsfinalerna i damernas Champions League. Rosengård möter alltså Bayern München, som utklassade kazakiska BIIK Kazygurt med totalt 9-1 i åttondelen. Laget leder för närvarande Bundesliga fem poäng före Wolfsburg med sju omgångar kvar att spela.

I Bayern München finns Hanna Glas och Amanda Ilestedt, som nu ställs mot landslagskamraterna Caroline Seger, Jessica Samuelsson och Nathalie Björn med flera.

Första matchen i kvartsfinalmötet spelas antingen 23 eller 24 mars i München med retur i Malmö 31 mars eller 1 april.

Regerande CL-mästarna Lyon möter Paris Saint-Germain eller Sparta Prag. Övriga två kvartsfinaler är Barcelona–Manchester City och Chelsea–Wolfsburg.

Skulle Rosengård ta sig vidare till semifinal väntar vinnaren i mötet Chelsea–Wolfsburg.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer i detta inlägg sätta tänderna i fem utvalda matcher och i slutet av inlägget presenterar vi en femling med några …

Champions League

Publicerat 2021-11-22 17:20

TIPS: Champions League v.47

Champions League tar vid under tisdags- och onsdagskvällarna och här kliver vi in i den näst sista gruppspelsomgången. Det innebär att det spelas om viktiga poäng på många håll och vi kommer även denna gång presentera en femling där vi har några favoriter, några "skrällar" och framförallt många vettiga val …

Copyright © Fotboll.com 2023   |