Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Ungerska talangen närmar sig en övergång
Europa (Övrigt)
Foto: Wikimedia Commons

Ungerska talangen närmar sig en övergång

Publicerat 2020-11-17 20:34

Dominik Szoboszlai briljerar i det ungerska landslaget och Red Bull Salzburg. Enligt agenten kommer mittfältaren allt närmare en övergång från klubblaget.

Red Bull Salzburgs unge mittfältare Dominik Szobolszlai har länge ryktats bort. 20-åringen har hunnit göra 22 mål på 74 matcher för klubben och kan komma att lämna läskedryckskoncernens lag väldigt snart.

– Varje gång han gör en bra match, vilket lyckligtvis är ganska ofta, så blir ryktena starkare, säger spelarens agent Esterhazy Matyas till Digisport.

Szoboszlai har stått för fina insatser i Champions League och var nyligen starkt bidragande till att Ungern tog sig till EM 2021.

Men agenten menar att man inte har bråttom med en flytt.

– Oavsett om det är i januari eller nästa sommar, så är det viktigaste att han hamnar i en klubb där han har goda chanser att få kontinuerligt med speltid och kan bygga vidare på utvecklingen han påbörjat i Salzburg. Det är det viktigaste för oss, säger Matyas och fortsätter:

– Det är självklart ingen hemlighet att Dominik nu är närmare en flytt från österrikiska ligan.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Europa

Publicerat 2022-06-23 21:11

Här spelar stjärnorna nästa säsong – oddsen på de hetaste övergångarna

Den som tror att sommaruppehållet är till för att pusta ut och ladda upp inför nästa säsong har inte varit tillräckligt uppmärksam på silly season. Kampen om spelare under transferfönstrets …

Europa

Publicerat 2022-06-23 14:45

Summering & analys av toppligorna 2021/2022

Fotbollssäsongen 2021/22 för storlagen ute i Europa börjar lida mot sitt slut. En Champions League-final finns kvar att se fram emot och en mäktig sådan. Men klubblagsfotbollen i världens bästa …

Copyright © Fotboll.com 2024   |