Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

United väntar på anfallarens beslut – och är hoppfulla om Pogba
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

United väntar på anfallarens beslut – och är hoppfulla om Pogba

Publicerat 2021-02-26 20:49

Edinson Cavanis kontrakt går ut till sommaren, men i avtalet finns en option på ytterligare ett år. Snart väntas Manchester United fatta ett beslut om hans framtid, samtidigt som klubben är hoppfull om att Paul Pogba också blir kvar.

Manchester United funderar på att behålla Edinson Cavani, vars kontrakt går ut i sommar. Den engelska giganten ska vänta med att fatta ett beslut fram till det att anfallaren kommer tillbaka från skada, rapporterar ESPN.

I 34-åringens nuvarande avtal finns en option på ytterligare ett år. Om optionen inte nyttjas, behöver klubben betala spelaren en summa på två miljoner euro.

Den tidigare Paris Saint-Germain-spelaren har varit viktig för sin nya klubb och har hittills gjort sex mål på 17 ligamatcher.

I samma veva är ledningen övertygade om att man kommer att få Paul Pogba att förlänga sitt kontrakt med klubben, enligt ESPN.

Fransmannens nuvarande avtal sträcker sig till 2022. Men mittfältaren har ryktats lämna och nu vill klubben anstränga sig för att till en förlängning.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |