Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Uppgifter: PSG sparkar tränaren
Ligue 1
Foto: Wikimedia Commons

Uppgifter: PSG sparkar tränaren

Publicerat 2020-12-24 15:33

Tomas Tuchel är på väg att få mindre roliga nyheter inför årsskiftet. Efter en sämre första halva av säsongen kan PSG nu sparka honom, enligt Bild och Sky.

PSG ligger just nu ”bara” på tredjeplats i Ligue 1. Det är, med PSG-mått mätt, en förvånansvärt låg placering. Just nu har man dessutom Neymar skadad och ett antal spelare som underpresterar.

Och nu kan ledningen möjligen ha tröttnat på situationen. Sportchefen Leonardo de Araujo ska under onsdagskvällen ha gett tränaren Tomas Tuchel, 47, sparken, enligt Bild och Sky.

Detta besked kom knappt ett dygn efter att den franska storklubben besegrad Strasbourg i ligan.

Tysken tog över tränarposten hos giganten 2018. Han har varit med och tagit dem till två raka serievinster, 2019 och 2020. I somras nådde han Champions League-final med laget.

PSG är slutspelsklara i Champions League, efter att ha vunnit gruppen framför RB Leipzig.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Ligue 1

Publicerat 2021-03-11 22:46

Presidenten: ”Mbappe och Neymar kommer stanna för evigt”

Kylian Mbappe och Neymar är två bärande spelare som ryktas bort från PSG. Nu viftar klubbpresidenten Nasser Al-Khelaifi dock bort alla rykten. - Mbappe och Neymar är parisare, säger han till RMC Sports. PSG:s klubbpresident Nasser Al-Khelaifi håller hårt i guldklimparna Neymar och Kylian Mbappe. Trots konstanta flyttrykten förklarar han nu att stjärnorna …

Ligue 1

Publicerat 2021-03-07 17:01

PSG intresserade av Romas guldklimp

Lorenzo Pellegrini är en jagad spelare. Paris Saint-Germain har fått upp ögonen för Roma-mittfältaren och nu ska klubben vara i ”pole position” att hämta in honom. Lorenzo Pellegrini har blivit en frontfigur i Roma. Mittfältaren är i dag en av de bärande spelarna i laget och har dessutom tilldelats kaptensbindeln. Hans nuvarande avtal …

Copyright © Fotboll.com 2023   |