Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Vd:n tokhyllar svensken – och sportchefen öppnar för förlängning
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Vd:n tokhyllar svensken – och sportchefen öppnar för förlängning

Publicerat 2021-02-11 20:10

Zlatan Ibrahimovic har hjälpt AC Milan till gamla goda höjder. Nu hyllas han av klubb-bossen Ivan Gazidis – och sportchefen Paolo Maldini öppnar för en förlängning.

Den långe svensken fortsätter att briljera. Zlatan Ibrahimovic landar just nu på 14 gjorda mål i Serie A. Och han gör sig för AC Milan omöjlig att leva utan.

– Han är undantaget till alla regler, han är unik, säger Ivan Gazidis, Milans vd, till Sky Sport Italia och fortsätter:

– Zlatan har en historia med Milan, den här klubben väcker särskilt starka känslor hos honom.

I dagarna öppnade Paolo Maldini, Milans sportchef, för att förlänga kontraktet med 39-åringen. Han menade att bollen ligger hos Zlatan och att det beror på hans fysiska skick. Samtidigt förklarar Maldini varför han är betydelsefull.

– Vi har ett av de yngsta lagen i Europa och vi behöver en ledare som Ibrahimovic. Vi försökte även att värva honom under 2018 när han spelade i Los Angeles Galaxy, sade Maldini till Bein Sports enligt Football-Italia.

 


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |