Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Vinnartips: Champions League & Europa League

Vinnartips: Champions League & Europa League

Publicerat 2022-02-02 15:46

Efter att den europeiska fotbollen gått lite på sparlåga de senaste veckorna går vi nu mot ljusare tider. Om ett par veckor drar nämligen slutspelen i både Champions League och Europa League igång. För att få bra odds kan det vara läge att lägga sin spel redan nu. Vi har letat fram de bästa vinnarspelen på turneringarna hos Expekt!


EXPEKT BONUS: UPP TILL 1500 KR MATCHAT GRATISSPEL

Expekt har just nu ett riktigt bra välkomsterbjudande för nya spelare i form av ett gratisspel på upp till 1 500 kronor. När du lägger ditt första spel för minst 100 kronor till ett odds på minst 1.80 bjuder Expekt på ett gratisspel till samma värde.

Lägger du ett spel för till exempel 500 kronor som har ett odds på minst 1.80 får du ett gratisspel för 500 kronor. Eventuella vinster från ditt gratisspel är dessutom omsättningsfria och betalas ut i kontanter.

Ditt gratisspel kan användas för både pre-match och livebetting på till exempel Champions League och Europa League.

Regler och villkor:

  • Min. insättning 100 kr.
  • Ditt första spel måste vara på minst 100 kr och 1.80 i odds för att erhålla gratisspel.
  • Min. odds 1.80 gäller både singelspel och kombinationsspel. Vid kombinationsspel måste samtliga odds vara över 1.80.
  • Gratisspelet är giltigt i 60 dagar.
  • Inget omsättningskrav på vinster från gratisspel.

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


CHAMPIONS LEAGUE

De första åttondelsfinalerna i Champions League spelas 15-23 februari med returer 8-16 mars. Flera tunga möten väntar redan här, vilket innebär att några storlag kommer att få respass tidigt.

Den hetaste åttondelen är tveklöst den mellan Paris Saint-Germain och Real Madrid. Två giganter där en av dem kommer att få bita i det så kallade sura äpplet. Två andra intressanta åttondelar är Atlético Madrid–Manchester United och Inter–Liverpool.

Både Atlético Madrid och Man United lär nog satsa lite extra på CL då chansen till ligaguld är borta. För Liverpool är Inter inte en så dålig lottning, då det känns som att Serie A-ledarna just nu prioriterar ligaspelet över CL.


Champions League – Vinnare

Med tanke på den form Manchester City är i får Premier League-ledarna ses som de främsta favoriterna till att vinna CL den här säsongen. Lagets hyfsat stora serieledning gör också att man kommer att ha möjlighet att i praktiken säkra guldet i god tid innan CL börjar dra ihop sig.

City har tidigare haft problem att gå långt i CL, men förra årets finalplats visar att man nu är på rätt väg. Och i år känns det som att man har mycket bra chans att gå hela vägen. Främsta utmanarna är väl som vanligt Bayern München, som är på god väg mot ännu ett guld i Bundesliga.

Men, Manchester City är favoriter mot alla lag i dagsläget och bör kunna ta hem CL-bucklan om allt går åtminstone hyfsat rätt. Så bra är laget just nu. Första hindret Sporting Lissabon lär man kunna avfärda tämligen enkelt. Dessutom ger 3.75 i vinnarodds hos Expekt riktigt bra spelvärde.

Final igen för Chelsea?

Vilka skulle då City kunna möta i en eventuell final? Ja, de regerande mästarna Chelsea är ett bra tips. Thomas Tuchel o co har svajat lite till och från i säsongen, men klamrar sig ändå fast i PL-toppen. Dock utom räckhåll för att utmana City om guldet.

Detta gör att Chelsea kommer att kunna lägga extra krut på att gå långt i Champions League. Dessutom är Chelsea när de är bra ett av världens bästa fotbollslag. Sedan har man också fått en enkel åttondel där man ställs mot Lille, som är det svagaste laget av alla i CL-åttondelarna.

De franska mästarna ligger inte bättre än elva i Ligue 1 och tog sig vidare från den sämsta gruppen i gruppspelet. För ett lag som Chelsea är det en munsbit. Därefter är det faktiskt bara fyra matcher till final, vilket gör att Chelsea i final till oddset är 4.50 är ett bra spel.


Speltips: Champions League – Vinnare / 2 bästa

Speltips Expekt
Manchester City – Vinnare 3.75
Chelsea – 2 bästa 4.50

EUROPA LEAGUE

Europa League ser i år något annorlunda ut mot tidigare år. Istället för 16-delsfinal inleds slutspelet istället med en playoff-runda där grupptvåorna från Europa League ställs mot grupptreorna från Champions League.

Detta gör att det finns en hel del på pappret starka lag redan i playoff-rundan i form av FC Barcelona, Sevilla, Atalanta, Napoli och Borussia Dortmund.

Vinnarna från playoff-rundan möter sedan gruppettorna från Europa League i åttondelsfinal, där vi hittar lag som Lyon, Monaco, Eintracht Frankfurt och West Ham.


Europa League – Vinnare

Europa League är som vanligt en väldigt öppen historia med ett gäng på pappret tänkbara mästare. Bland annat FC Barcelona, Borussia Dortmund, Atalanta, Napoli och Sevilla, som vunnit turneringen hela fyra gånger de senaste tio åren.

Värt att notera är också att EL-titeln de senaste tio gångerna hamnat i antingen Spanien eller England. Bryts trenden i år? Det är mycket möjligt.

Eftersom det är så pass höga vinnarodds på Europa League kan vi kosta på oss att satsa på hela tre vinnare.

Haaland trumfkort för Dortmund

Borussia Dortmund lär vara rejält revanschsugna efter att man missade CL-slutspelet på färre gjorda mål i inbördes möte med Sporting Lissabon. Dessutom har man i Erling Haaland, som när han är i form är näst intill omänsklig.

Första hindret för det tyska laget är mycket överkomligt i form av Rangers i playoff-rundan. Då det inte finns särskilt många lag av Dortmunds kaliber kan det med lite tur bli en ganska trevlig resa fram mot en final. 6.50 i vinnarodds ger bra spelvärde på Dortmund.

FC Barcelona har en högst medioker säsong bakom sig och vill nog helst bara att den ska ta slut. Det känns knappast som att man kommer ha kraft att gå hela vägen i Europa League. Mycket talar för att det kan ta stopp redan mot Napoli i playoff-rundan. Dock känns inte heller Napoli som ett lag som kan vinna EL.

Atalanta utmanare

Däremot bör ett annat italienskt lag framhållas, nämligen Atalanta. Bergamos stolthet gör ännu en bra säsong och ligger just nu fyra i Serie A. Frågan är om inte Atalanta är den främsta utmanaren till Borussia Dortmund. Bra lottning har man i alla fått i playoff-rundan i form av grekiska Olympiakos. 10.00 i odds för Atalanta som EL-vinnare ger bra spelvärde.

Sist, men inte minst har vi också Sevilla, som sett till tidigare prestationer i turneringen aldrig kan räknas bort. Dessutom ligger man tvåa i La Liga och går mot sin bästa säsong i serien sedan 1950-talet. Man kan lugnt säga att laget just nu är stekhett. Sevilla möter Dinamo Zagreb i playoff-rundan och kommer enkelt att ta sig till åttondelen. Med ett vinnarodds på 8.00 är Sevilla definitivt värda ett spel.


Speltips: Europa League – Vinnare

Speltips Expekt
Borussia Dortmund – vinnare 6.50
Sevilla – vinnare 8.00
Atalanta – vinnare 10.00

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-07-07 04:05

Fantasyfotboll och dess påverkan på fotbollen

Under de senaste åren har fotbollsvärlden sett en betydande förändring i supporterengagemang, delvis på grund av framväxten av fantasyfotbollsligor. Denna trend har inte bara förändrat hur fans interagerar med fotboll …

Publicerat 2024-07-07 00:13

Varför har många fotbollsstjärnor starka kopplingar till spel

Spontant tänker man kanske att gamers, onlinecasinospelare och fotbollsspelare är väldigt olika varandra, men om man tittar på vad många spelare gillar att göra på fritiden, så förstår man att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |