Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

VM-tips: 65-oddsare  – här är alla gruppvinnare!
Fotbolls-VM

VM-tips: 65-oddsare – här är alla gruppvinnare!

Publicerat 2022-11-15 21:59

Fotbolls-VM inleds med en match under söndagen och sedan är fotbollsfesten igång. Innan mästerskapet drar igång har vi tagit fem en kupong med gruppvinnarna från respektive grupp, A-H, och när man summerar kupongen som en stark 8-valskupong hos Bet365 är total oddset hela 65,96 gånger insatsen!

 

Bet365 bettingsida
Världens största spelbolag
Given för all typ av betting
Registrering med BankID
Given för all typ av betting
Registrering med BankID
BankID
BankID
18+ – Spela ansvarsfullt - Stodlinjen.se |
Se regler och villkor på Bet365.

 


Gruppvinnare: Holland 
Odds: 1.44

Holland är favoriter i denna grupp och det är något de också ska vara. Övriga nationer håller inte samma klass och här ska det väldigt mycket till för att holländarna inte har den spets, kvalité och bredd som krävs för att lösa avancemang från grupp A som gruppetta.


Gruppvinnare: England
Odds: 1.33

Oddset på att England slutar först i grupp B är lågt, men det är det troligaste scenariot i undertecknads ögon. Harry Kane är en tänkbar skyttekung och ska England gå så långt som man internt hoppas så behöver målsprutan leverera. Första målet är att ta hem den förväntade förstaplatsen och det ska man bara fixa.


Gruppvinnare: Argentina
Odds: 1.40

I grupp C hettar det till lite då vi hittar Argentina i denna grupp. Här är de favoriter till förstaplatsen och här är det återigen en favorit som får förtroendet. Argentina nämns som ett tänkbart lag att ta hem hela mästerskapet och då övriga nationer i gruppen inte har den kvalité som de besitter så ska en gruppseger ligga nära till hands.


Gruppvinnare: Danmark
Odds: 3.75

I grupp D har vi fler intressanta lag att följa och här är första gruppen där vi väljer att gå emot favoriten! Frankrike är nämligen favorit till förstaplatsen i denna grupp, men här anser vi att Danmark kan skrälla och 3.75 på att grannlandet löser en otippad förstaplats när ”ingen” förväntar sig det är det värde i.


Gruppvinnare: Spanien
Odds: 1.83

Spanien och Tyskland är nationerna som kommer göra upp om förstaplatsen i grupp E och här faller valet på Spanien. Tyskland har faktiskt inte imponerat och är inte den maskin de varit. Det ska bli intressant att se vad de kan uträtta i mästerskapet, men Spanien är Spanien – en trygghet och ska helt klart ha bra chans här till ett mer än godkänt odds.


Gruppvinnare: Belgien
Odds: 1.61

Belgien är ett av de bästa fotbollslagen i världen och med det sagt kan de också gå hela vägen i VM. I grupp F är Belgien en befogad favorit till att lösa avancemang som gruppetta och största hotet är såklart Kroatien. Belgien har dock högre klass och med ett lag som fullkomligt skriker klass på i princip alla positioner är det förstaplatsen man ska ta här.


Gruppvinnare: Brasilien
Odds: 1.36

Brasilien är av förklarliga skäl storfavoriter i grupp F och allt annat än att brassarna kammar hem förstaplatsen i denna grupp är såklart ett fiasko med stort f. Brasilien spås gå ett riktigt trevligt mästerskap till mötes och här kommer de briljera mot de flesta lagen och att de slutar först i gruppen är ingen högoddsare, men det är taget i alla fall då vi inte ser dem misslyckas här.


Gruppvinnare: Portugal
Odds: 1.61

Sist ut är grupp H och här är Portugal ett lag att räkna med. Ronaldo är i blåsväder efter en uppmärksammad intervju och frågan är var han tar vägen efter VM? Först fokus på vad som komma skall i Qatar och här är Portugal det lag vi tror på när det kommer till gruppvinnare och 1.61 på portugiserna med en Ronaldo på denna scenen för sista gången är klart spelbart.


8-val: Holland, England, Argentina, Danmark, Spanien, Belgien, Brasilien & Portugal.

Total odds: 65,96.

Bet365 bettingsida
Världens största spelbolag
Given för all typ av betting
Registrering med BankID
Given för all typ av betting
Registrering med BankID
BankID
BankID
18+ – Spela ansvarsfullt - Stodlinjen.se |
Se regler och villkor på Bet365.

 


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-VM

Publicerat 2023-08-28 18:00

VM 2023 bekräftar damernas enorma utveckling och popularitet

Redan sex dagar in i mästerskapet, visste nog de flesta att Dam-VM 2023 skulle bli det största någonsins inom damfotbollen. För efter endast knappa veckan hade mer än 1,5 miljoner …

Fotbolls-VM

Publicerat 2022-12-20 22:13

Hur har årets VM förändrat fotbollen?

Fotbolls-VM spelades för första gången någonsin under vintertid och alla stora fotbollsligor i världen pausades i över en månads tid. När omröstningen inom FIFA stod klar att Qatar skulle få …

Copyright © Fotboll.com 2024   |