Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

West Ham säljer anfallaren till Ajax
Premier League

West Ham säljer anfallaren till Ajax

Publicerat 2021-01-08 17:01

Sébastien Haller har inte levt upp till de förväntningarna som fanns på honom när han kom till West Ham för ett par år sedan. Nu väljer Londonklubben att sälja honom till Ajax.

Den 26-årige anfallaren kom till West Ham från Eintracht Frankfurt 2019 för en övergångssumma på 45 miljoner pund. Sébastien Haller hade då en stark säsong bakom sig med 20 mål på 41 matcher och skrev på för fem år med West Ham.

I Premier League har det dock inte alls gått lika bra. Bara tio mål på 48 matcher är under förväntningarna och nu väljer alltså West Ham att sälja Haller till holländska Ajax.

Övergångssumman ligger på 22,5 miljoner euro, enligt Ajax hemsida, vilket är mindre än hälften av vad West Ham betalade för Haller 2019. Dock blir det Ajax dyraste värvning i historien.

Sébastien Hallers kontrakt med Eredivisie-klubben sträcker sig över fyra och ett halvt år fram till och med 20 juni 2025.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |