Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

West Ham-succén uppvaktas av storklubbar
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

West Ham-succén uppvaktas av storklubbar

Publicerat 2021-02-11 15:53

Tomáš Souček har stått för en braksäsong i West Ham. Det har gjort att han nu följs av de alla största Premier League-klubbarna – och Bayern München.

Han lämnade Slavia Prag för den engelska fotbollen. Och vilket tillskott Tomáš Souček, 25, har visat sig vara för West Ham. 25-åringen har gjort åtta mål på 23 matcher och är ett ständigt hot för motståndarnas försvarare.

Storsuccén har inte gått storklubbarna obemärkt förbi. Han ska enligt Goal uppvaktas av tungviktarna i Premier League, samtidigt som den tyska giganten Bayern München också gett sig in i jakten.

Dusan Uhrin, som tränade Souček i sin förra klubb, kan tänka sig att han klarar av en större uppgift.

– Han utvecklas konstant, så varför inte? Vem gör åtta mål från hans position? Jag förväntar mig inte en övergång till Bayern, utan snarare till ett lag i England, säger han till BBC Sport.

 


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |