Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Wijnaldum har tagit sitt beslut – lämnar Liverpool
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Wijnaldum har tagit sitt beslut – lämnar Liverpool

Publicerat 2021-01-16 22:11

Georginio Wijnaldum erbjöds en kontraktsförlängning av Liverpool. Mittfältaren hade dock andra bud på bordet och har nu bestämt sig för FC Barcelona, rapporterar The Mirror.

Liverpools Georginio Wijnaldum, 30, sitter på ett utgående kontrakt. Holländaren erbjöds dock en förlängning och bad om tid för eftertanke, samtidigt som han haft andra bud att fundera över.

Nu har 30-åringen bestämt sig om framtiden.

Enligt The Mirror ska mittfältaren lämna Premier League för FC Barcelona. Hans nuvarande avtal sträcker sig till juni, vilket innebär att han kan förhandla med den katalanska storklubben redan nu. Valet föll på Blaugrana på grund av spelarens vilja att återförenas med Ronald Koeman. Dessutom ska spel i ”Barca” uppfylla barndomsdrömmen.

Tidigare denna månad förmedlade tränaren Jürgen Klopp sin beundran för spelaren och personen Wijnaldum, men var också tydlig med att det inte fanns mer än så att säga.

Wijnaldum har vunnit Premier League och Champions League och noteras för 149 ligamatcher, inklusive 14 mål, under tiden i Liverpool.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |