Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Wolverhampton intresserade av Liverpoolanfallaren
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Wolverhampton intresserade av Liverpoolanfallaren

Publicerat 2020-12-18 12:29

Speltiden har blivit knapp för Divock Origi i Premier League den här säsongen. Liverpool öppnar nu för en flytt, skriver The Athletic.

Divock Origi, 25, har ofta varit ett namn på folks läppar. I synnerhet när det handlat om avgöranden i stora och betydelsefulla matcher.

Men belgaren har haft svårt att ta en ordinarie plats i Liverpool, och hans möjligheter till speltid försämrades ytterligare när man värvade Takumi Minamino och Diogo Jota.

Nu kan Liverpool sälja anfallaren.

Wolverhampton har länge haft ett stort intresse för 25-åringen och enligt The Athletic ska spelaren fortsatt finnas på klubbens önskelista. Wolves är i behov av en anfallare då spjutspetsen Raul Jimenez är skadad och blir borta från spel under en tid framöver.

De orangeklädda ska ha försökt värva honom 2018. The Athletic menar att spelaren passar in i klubbens preferenser; lång, mångsidig och rätt ålder. Det återstår att se vad klubben väljer att lägga för bud.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |