Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Wolverhampton intresserade av Liverpoolanfallaren
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Wolverhampton intresserade av Liverpoolanfallaren

Publicerat 2020-12-18 12:29

Speltiden har blivit knapp för Divock Origi i Premier League den här säsongen. Liverpool öppnar nu för en flytt, skriver The Athletic.

Divock Origi, 25, har ofta varit ett namn på folks läppar. I synnerhet när det handlat om avgöranden i stora och betydelsefulla matcher.

Men belgaren har haft svårt att ta en ordinarie plats i Liverpool, och hans möjligheter till speltid försämrades ytterligare när man värvade Takumi Minamino och Diogo Jota.

Nu kan Liverpool sälja anfallaren.

Wolverhampton har länge haft ett stort intresse för 25-åringen och enligt The Athletic ska spelaren fortsatt finnas på klubbens önskelista. Wolves är i behov av en anfallare då spjutspetsen Raul Jimenez är skadad och blir borta från spel under en tid framöver.

De orangeklädda ska ha försökt värva honom 2018. The Athletic menar att spelaren passar in i klubbens preferenser; lång, mångsidig och rätt ålder. Det återstår att se vad klubben väljer att lägga för bud.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |