Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Zaha jagas av italienska storklubben
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Zaha jagas av italienska storklubben

Publicerat 2020-12-29 20:22

Wilfried Zaha gör bra ifrån sig i Crystal Palace. Nu vill Milan värva ytteranfallaren i januari, med hopp om att han ska hjälpa dem att vinna första ligatiteln på tio år, enligt The Sun.

Milan gick in i vinteruppehåll med förstaplatsen intakt. Den italienska giganten vill nu förstärka truppen ytterligare, för att kunna bevara sin position i tabellen och senare titulera sig som ligamästare.

Och Wilfried Zaha, 28, är ett alternativ på Milans radar, enligt The Sun. 28-åringen imponerar i Crystal Palace och har haft en central roll i laget den här säsongen. Spelaren går dessutom mot personligt målrekord och har just nu åtta mål och två assist på fjorton matcher.

Milan ser Zaha som den saknade pusselbiten i bygget och intresset är stort, men en eventuell övergång är fortfarande långt bort och förhandlingarna i tidigt stadie. Klubbledningen har imponerats av ivorianens positionsbyte och näsa för mål.

Ytteranfallaren har länge ryktats lämna Crystal Palace, men trots allt blivit kvar i klubben.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |