Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Speltips: IK Sirius – IF Elfsborg med rak bortaseger till 1.66
Allsvenskan

Speltips: IK Sirius – IF Elfsborg med rak bortaseger till 1.66

Publicerat 2022-05-13 14:14

Allsvenskan rullar vidare och under lördagen drar omgång åtta vidare med två matcher. En av dessa spelas på Studenternas IP i Uppsala där Borås-laget IF Elfsborg gästar IK Sirius. Gästerna kommer få agera favoriter och vi vill påstå att det är befogat också. Rak bortaseger är ett tänkbart spel och till oddset 1.66 gånger insatsen är det inget att fundera över, så bra tror vi att Elfsborg är denna lördagseftermiddag i Uppsala. 


bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


IK SIRIUS

Läget i hemmalaget?

Sirius har förlorat tre av deras fyra senaste. Trendbrottet kom förvisso senast då de slog Varberg med 2-0, men nu väntar en tuffare uppgift. Hemmalaget för dagen föll matchen innan med 4-0 på bortaplan mot Djurgårdens IF och innan det hade de Hammarby på besök här på Studenternas och då blev det förlust med 3-0. Segern mot Varberg senast var alltså en välbehövlig sådan, men som sagt, här höjs svårighetsgraden för Sirius igen och då tror vi att de får det tuffare att stå emot!

Ser vi till hur Sirius vanligtvis presterar mot Elfsborg så är det inga jätteroliga siffror. Senast lagen möttes så agerade Borås-laget hemmalag och då vann dem med 3-0 på Borås Arena. Gången innan? Då var Elfsborg på besök här och då blev det bortaseger med 2-0.

IF ELFSBORG

Läget i bortalaget?

IF Elfsborg kommer från ett oavgjort resultat hemma mot Djurgården och den matchen borde inte ha passerats mållöst. Det fanns gott om målchanser så mål borde det helt klart ha blivit, men det är inte alltid det blir logiska resultat i fotbollsmatcher och så var det denna gång då detta sannerligen inte var någon 0-0-match. Teorin nu? Att Elfsborg har laddat batterierna för en ny trepoängare!

Elfsborg är bättre än Sirius och Elfsborg har historiskt sett haft det lätt mot detta motståndarlag. Även om Sirius vann sin senaste match i Allsvenskan så håller de inte samma kaliber som Borås-laget och vår idé är att Elfsborg helt enkelt är bra nog för tre poäng här!


Tips: IK Sirius – IF Elfsborg

Speltips Bet365
Elfsborg vinner matchen 1.66
Över 2,5 mål totalt 1.66

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |