Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Text-TV 377 vs Fotboll.com

fotboll.com vs text-tv 377
Är du en av många som använder Text-TV 377 för att kolla livescore, nyheter med mera inom fotboll?

Lucky Sport bettingsida
100 kr cashback
Dubbla insatsen eller få den tillbaka
NY BETTINGSIDA på Fotboll.com
Dubbla insatsen eller få den tillbaka
NY BETTINGSIDA på Fotboll.com
Trustly
Trustly
18+ – Spela ansvarsfullt - Stodlinjen.se |
Ny kund får insats tillbaka om den ej dubblats inom 24 tim. Minsta ins. 100 kr. Max 50 kr / satsning. Lägsta odds 2.00 för betting.
Lyllo Casino bettingsida
100% upp till 500 kr
SBtech oddsplattform
Som Svenska Spel, ComeOn m.fl
SBtech oddsplattform
Som Svenska Spel, ComeOn m.fl
Trustly
Trustly
18+ – Spela ansvarsfullt - Stodlinjen.se |
Gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min. insättning: 100 kr. Omsättningskav: 6x Bonus + insättning på lägsta odds 1.80 inom 60 dagar.
PAF bettingsida
99 free spins
utan omsättningskrav
Nordiskt spelbolag med BankID
Nordiskt spelbolag med BankID
BankID
BankID
18+ – Spela ansvarsfullt - Stodlinjen.se |
Gäller nya kunder. Minsta insättning: 100 kr. Free spins värde: 1 kr / spin. Bonusen är giltig i 60 dagar. Inget omsättningskrav.

Vi på Fotboll.com är också gamla användare av den uråldriga tjänsten och det var därför vi skapade denna sajt. Vi värderar naturligtvis traditioner och ”det gamla hederliga” på många sätt, men vi ville ha mer!
 
Augusti 2017 lanserade vi den första beta-versionen av Fotboll.com och vi har kontinuerligt utvecklat sajten och vår app. Syftet med denna artikel är att jämföra Fotboll.com och Text-TV, naturligtvis för att vi gärna vill att så många som möjligt ska använda vår sajt och app.
 

Vad är Text-TV?

Text-TV är en gammal tjänst från 1980-talet som från början visades genom alla TV-apparater. Man skulle kunna säga att det var den första versionen av ett svenskt internet. Du kunde läsa nyheter, se TV-tablå, målservice och mycket mer från olika sporter. Det enda du behövde göra var att trycka på ”Text-TV”-knappen på fjärrkontrollen och sedan bläddra mellan sidorna. Denna uråldriga plattform har inte förändrats ett dugg, enda skillnaden är att du idag kan använda den på nätet.

Tjänsten lanserades 1979 av SVT – Sveriges Television och den drivs fortfarande genom det statligt ägda bolaget. Det är fortfarande ca 1,6 miljoner svenskar som använder Text-TV, men hur många som varje år slutar använda den, finns det ingen information om.

text-tv bild
Bild från Text-TV.nu

Efter SVT så lanserade TV4 och TV3 sin Text-TV tjänst, men de har följt den moderna utvecklingen och lagt ner sina tjänster.

 


Vad är sidan 377?

Text-TV sidan 377 är målservice-sidan, eller så kallad livescore. Där kan du följa fotbollsmatcher live och se ställningen, men inte mer. Det är en mycket tunn och grafiskt uråldrig sida som helt oförklarligt finns kvar. Text-TV sidan 377 visar normal de största fotbollsmatcherna men du kan bara se den aktuella ställningen. Du kan däremot gå in på andra sidor för att läsa fakta och händelser ifrån vissa utvalda matcher.

Här ser du skillnaden i vy mellan Text-TV 377 och livescore på Fotboll.com


Fotboll.comfotboll.com livescore
Text-TV 377text-tv 377 bild

Som du ser så visar vi starttiden, ställningen, matchminut och mål, precis som sidan 377. Men vi visar även vilka matcher som går på TV, matcher som vi ger dig speltips för och du kan även klicka i bjällran för att samla alla matcher du är intresserad av under ”Mina matcher”. Om du har laddat ner vår app så kan du även få push-notiser i mobilen med varenda liten händelse från matchen.

Men tyvärr så är detta gränsen för Text-TV 377 och just därför skapade vi Fotboll.com. För om du klickar på en av matcherna, så kommer du in på matchsidan där vi ger dig:

 • Livescore och matchminut.
 • Alla händelser från matchen.
 • All matchstatistik du kan tänka dig.
 • Uppställningar.

Innan matchen börjar så kan du även se tips på dagens bästa spel och odds, TV-kanaler och tider samt statistik från båda lagen. Om du följer ligafotboll så slutar det inte ens där. Klicka på respektive lag eller någon alla alla ligor så får du nyheter, tabeller samt mängder med statistik och data som du kan fördjupa dig i.

 


Vad mer kan jämföras?

Text-TV erbjuder en del, det ska vi inte sticka under stolen med, men vi erbjuder ännu mer när det kommer till fotboll. När det gäller fotboll så kan du även läsa nyheter från SVT genom Text-TV. Den stora skillnaden är att du kan läsa fotbollsnyheter på Fotboll.com från ALLA stora svenska medier som rapporterar från sporten. Vi ger dig även senaste nytt från Silly Season och fotbollstransfers.

Om du går in på Text-TV så kan du även se resultaten från fotbollsmatcher (ej alla). På Fotboll.com visar vi inte bara ”Lag – Lag – slutresultat”, vi ger dig fullständig statistik från matcherna och från de största ligorna som Premier League och Champions League så kan du även titta på höjdpunkter från matcherna.

Utöver att vi slår Text-TV i samtliga kategorier som de erbjuder så ger vi dig:

 • Omfattande lag- och ligasidor.
 • Djupgående statistik
 • TV-tablå och streaming.
 • Bettingsidor och oddsjämförelser
 • Nyheter och speltips
 • Direkt integrering med SvenskaSpel.
 • Shop med tröjor, skor, bollar och prylar.
 • Och mer….

Övertygad?

Välkommen till Fotboll.com! Gå till vår startsida och börja där eller ladda ner vår app ifrån Google Play Store eller AppStore.

Fotboll.com i Appstore
Fotboll.com på Google Play
Avatar

Skrivet av Anders Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.
Copyright © Fotboll.com 2024   |