Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

VM-kval Europa

Vm-kval till Ryssland 2018

Nu är det dags för Europa att kvala sig in till VM 2018 i Ryssland. Kvalspelet arrangeras av UEFA och det är 54 nationer som ska spela om 13 platser i VM-slutspelet. Eftersom Ryssland är världsnation så är har landet automatiskt en plats i slutspelet.

VM-kvalet startade den 4 september 2016 och avslutas den 14 november 2017.

VM-kvalets struktur

De 54 nationerna delas upp i 9 grupper som får benämningen A till I och kvalet spelas sedan i två omgångar. I den första omgången ska alla lag försöka att vinna sin grupp eller att komma på andra plats för att få en chans i omgång 2. Laget med flest poäng i varje kval-grupp går direkt till VM-slutspelet. De åtta bästa lagen på andra plats i respektive grupp, får spela en playoff i omgång 2.

De åtta bästa "tvåorna" lottas in i fyra dubbelmöten och de fyra lag som vinner sina matcher går vidare till slutspelet.

Följ VM-kvalet på Fotboll.com

Här på Fotboll.com får du alla kval-tabeller, matcherna, resultaten, statistik, odds, speltips och mycket mer. Följ varje match med vår målservice som ger dig alla händelser live. Spela på de bästa oddsen i varje kval-match och få pricksäkra speltips som vi baserar på statistik, historik och dagsform.

Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2020