Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Zidane: ”Jag ser framför mig att han stannar i många år”
Välj liga

Zidane: ”Jag ser framför mig att han stannar i många år”

Publicerat 2020-12-19 17:03

Real Madrids backveteran Sergio Ramos kontrakt går ut nästa år och det har spekulerats i om han kommer att lämna klubben. Zinedine Zidane är dock säker på att Ramos stannar.

Den snart 35-årige Real-backen har under hösten kopplats ihop med flera europeiska storklubbar. Bland ska samtliga av Premier Leagues ”big six” ha varit i kontakt med Ramos management.

Än så länge finns dock inga konkreta indikationer på att Real-kaptenen kommer att lämna den spanska huvudstaden. Samtidigt tror Real-tränaren Zinedine Zidane att Sergio Ramos kommer att bli kvar i klubben för lång tid framöver.

– När en spelare vill stanna betyder det mycket. Vad gäller Sergio Ramos ser jag framför mig att han kommer att bli kvar många år. Han tar hand om sig själv och jag är inte förvånad över vad han presterar, säger Zidane enligt Goal.

Sergio Ramos har spelat i Real Madrid sedan 2005. Totalt har han spelat 663 matcher i Real-tröjan och gjort 100 mål.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |