Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 10/2 – Fräcka drag andra veckan av Tips-SM
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 10/2 – Fräcka drag andra veckan av Tips-SM

Publicerat 2024-02-08 22:29

Efter fina tecken på Luton och Plymouth förra veckan tar vi sikte på nya spännande drag denna andra vecka av Tips-SM. Drag som inte bara har stor potential att särskilja rader utan såklart också bättra på möjligheterna till hög utdelning. Den här lördagen är det främst i Premier League som skrällpotentialen finns men håll även utkik efter ett par fina skrällkryss längre ner på kupongen i The Championship. Nu åker vi mot 13 rätt!

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 10 februari

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Nottingham Forest – Newcastle 1 2
2 Liverpool – Burnley 1 X
3 Tottenham – Brighton X 2
4 Fulham – Bournemouth X
5 Luton – Sheffield United 1 X
6 Wolves – Brentford 1 2
7 Blackburn – Stoke 1
8 Cardiff – Preston X
9 Hull – Swansea 1 2
10 Middlesbrough – Bristol City X 2
11 QPR – Norwich 2
12 Sunderland – Plymouth 1 X
13 Watford – Leicester 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Leicester hade som bekant inga bekymmer att köra över Stoke förra helgen, till stor del tack vare evigt aktuella Jamie Vardy, vilket innebär att ligaledningen med 12 poängs marginal är intakt. Mot ett Watford som inte gjort mål på tre raka matcher är det så gott som omöjligt att inte se en ny trepoängare, allra troligen med liknande siffror som senast lagen möttes. Dubbelt Vardy-party även denna gång?
  • Med tre segrar på de fyra senaste är Norwich på klar uppgång med siktet inställt på att befästa sin topp-6 position i The Championship. Att utöka den sviten finns det mycket som tyder på när QPR, vars poäng på sistone alla kommit mot problemtyngda bottenklubbar, står för motståndet. Bara bottenduon gör färre mål än Rangers som nästan gjort hälften så många mål som Norwich gjort hittills efter 30 omgångar. Fäller avgörandet?
  • Situationen i Blackburn blev till sist ohållbar för Jon Dahl Tomasson som nu lämnat och det återstår att se var Rovers tar vägen nu. En viss rekyl bör gå att förvänta sig och mot ett målsnålt och formsvagt Stoke på hemmagräs anar jag just precis en sådan – vilket inte är ovanligt när det gås skilda vägar med en manager efter en tung period. Dags för skyttekungen Sammie Smodzics att kliva fram igen?

Potentiella skrällar

  • Brighton visade omgående att smällen borta mot Luton inte bekommer dem det minsta när Palace avfärdades utan problem. Nu väntar visserligen en tuffare uppgift än så men samtidigt spelar Tottenham en typ av fotboll som passar De Zerbis Brighton utmärkt. Att Spurs dessutom fortsätter släpp till en hel del chanser bättrar också på gästernas chanser att lämna planen med samtliga poäng vilket blev fallet när lagen möttes före nyår.
  • Swansea har det fortsatt tungt och nye managern Luke Williams har ännu inte fått smaka segerns sötma sedan han tog över den 5:e januari. Något som givetvis samtliga spelare väger tungt i vågskålen för playoff-jagande och hårdsatsande Hull som dessutom har hemmaplansfördel här. The Swans kommer dock få träff till slut och lyckas de inleda lika bra nu som när lagen möttes i höstas, ja då tror jag det kan hålla hela vägen till tre pinnar.
  • Bristol City har en tuff uppgift framför sig på Riverside Stadium där ett spelförande Middlesbrough väntar. Ett spelsätt som dock har synats i sömmarna rejält den senaste tiden vilket gör mig tveksam till om Boro klarar av att leva upp till favoritskapet här. Visst har Bristol inte vunnit på sex matcher och föll tungt på straffar i FA-cupen förra helgen, men jag tror de kan göra det riktigt svårt för hemmalaget som sällan håller nollan!

Tankeställare

  • Lutons fina formkurva fortsätter och deras momentum är svårt att se förbi såklart, inte minst när hopplösa jumbon Sheffield kommer på besök. Ett Sheffield som trots ett hyfsat läge på förhand senast mot Villa föll platt tämligen omgående. Kanske dock att de siktade in sig mer på den här matchen? Det är en möjlighet som är värd att överväga framförallt då ungefär lika många komma spika ettan här som i Liverpool.
  • Matchen mellan Wolves och Brentford blir fjärde gången lagen möts den här säsongen och även om Wolves har ett visst övertag bör den här matchen bli jämnare än vad streckfördelningen antyder. Ivan Toneys betydelse för Brentford ska inte underskattas och när många tittar enkom åt vänster här är det läge att täcka upp bland Premier League-favoriterna.
  • Newcastle var illa ute flera gånger om förra helgen men lyckades till sist kvittera till 4-4 mot ett Luton med urstarkt momentum. Hemmapubliken spelade såklart in i upphämtningen vilket ställer den här matchen lite på sin spets nu när det är bortagräs som gäller i den sena avsparken – mot ett Nottingham som redan besegrat dem en gång och absolut har kapacitet att ställa till problem även nu!

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |