Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 11/11 – Kryssvänlig kupong kan överraska!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 11/11 – Kryssvänlig kupong kan överraska!

Publicerat 2023-11-09 23:49

Efter att ha varit bra med förra veckan ända fram till att 16.00-matcherna summerades, med respektive spik- och skrälldrag som fint levererade, är det med gott mod som lördagens tipsrad synas. Förhoppningsvis med 12 av 12 inför den sista matchen på sydkusten där Newcastle gästar Bournemouth på en kupong som verkligen har ’kryss-aura’ – vilket brukar vara riktigt bra ur utdelningssynpunkt! Chansen att stå ensam på 13 år därmed anses som god så, du är väl med på en andel?

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 11 november

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Bournemouth – Newcastle 2
2 Arsenal – Burnley 1
3 Manchester United – Luton 1 X
4 Crystal Palace – Everton X
5 Cardiff – Norwich 1 X
6 Coventry – Stoke X
7 Hull – Huddersfield 1 2
8 Ipswich – Swansea 1 2
9 Middlesbrough – Leicester 2
10 QPR – Bristol City 1 2
11 Sheffield Wednesday – Millwall 2
12 Southampton – West Bromwich 1 2
13 Watford – Rotherham X 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Arsenal tog en viktig men likväl övertygande seger i veckans Champions League mot Sevilla vilket i mina ögon är avgörande för att de ska kunna kliva in i den här matchen med gott mod. Burnley har visat hittills att de har en lång väg kvar innan de är med i snacket om att hänga kvar, och jag skulle inte bli förvånad om det blir en tämligen kontrollerad seger för The Gunners hemma i London.
  • Newcastle är precis som förra veckan sist ut på kupongen i den sena matchen men denna vecka är det en klart mer överkomlig uppgift framför dem. De löste visserligen en fin seger mot Arsenal där skadeläget till trots, vilket är mitt enda lilla orosmoln egentligen. Grundspelet och attityden Newcastle har visat upp de senaste veckorna gör mig dock trygg i att de även löser detta – om inte annat finns det vid 12 av 12 fint värde att gå emot The Magpies med pengar redan i potten.
  • Leicester åkte på en sällsynt förlust i The Champions mot Leeds senast men lär inte avskräckas särskilt mycket av det. En jämn match som lika gärna kunnat sluta oavgjort och en möjligt ”nyttig” förlust för att laget som siktar på uppflyttning via topp-2 ska kunna fortsätta rada upp segrar. Boro är i min mening en lämplig uppgift efter att de tagits ner på jorden igen efter den oväntade formtoppen med sex raka segrar, och gästernas kvalitet ska kunna lysa igenom här – inte minst då manager Enzo Maresca verkligen verkar veta vad han pysslar med.

Potentiella skrällar

  • Luton står visserligen endast på sex poäng i ligan såhär långt men nykomlingen har ändå ingen anledning att gå in på Old Trafford med någon överdriven respekt. De har gjort det bra mot både Liverpool och Aston Villa nyligen och tog sånär en hårdjobbad poäng mot Spurs, vilket är vad de kommer gå för här. Som Man United spelar stundtals och den press de och manager ten Hag är under vore det dumt att inte plocka med minst ett kryss här.
  • Swansea fortsätter att blanda och ge men får här ändå sägas möta ett toppjagande Ipswich i bra läge. Hemmalaget klämde in en omgång i veckan medan Swansea hade spelledigt vilket såg Ipswich återigen släppa in två mål – och första målet för fjärde matchen i rad. Utrymme för kontringsspel, som The Swans är skickliga på, lär finnas och även om nyckelspelaren Charlie Patino saknas för gästerna är streckfördelningen fördelaktig!
  • Rotherham är efter Luton och Burnley kupongens laget med det högsta förhandsoddset. Visst, de ligger trea från slutet men har börjat ta poäng mot slutet och Watford är inte särskilt övertygande i min bok för att meritera en slentrianmässigt spikad etta här. Ett Watford som hade väldiga problem med ett tajt spelande och vilt kämpande Huddersfield förra veckan får det inte lättare nu. Krysset först men jag blir inte förvånad om det kontras in ett segermål för The Millers!

Tankeställare

  • Toppmötet i Southampton där formstarka West Brom gästar har alla möjligheter att bli precis så sevärd och målglad som förhandstipsen tyder på. Bägge lagen är vassa i offensiven men Southamptons defensiv lämnar alltjämt en del att önska, något The Baggies bör kunna utnyttja. Hemmaplansfördelen är dock tillräckligt stark för att lagen ska kunna ”ta ut varann” här men, något av lagen lär ha dagsformen på sin sida för att ta hem samtliga poäng. Helst alla tecken dock!
  • Huddersfield har ett starkt inbördes facit mot just Hull vilket möjligen kan spela in till deras favör på lördag. Det mesta rent formmässigt och hur lagen brukar spela denna säsong tyder dock på att det blir en tuff match att ta poäng i, allra särskilt om de släpper in första målet. Gör de själva däremot matchens första kan allt hända så därav att tvåan får ackompanjera utgångsettan här.
  • QPR och Bristol City har bägge nya tränare sedan månadsskiftet och det återstår att se var de tar vägen framöver. QPR har i nuläget fler alternativ att tillgå och fördel av hemmaplan, men samtidigt en mindre erkänd tränare på den här nivån i Hammarby-bekante Marti Cifuentes. Bristols värvning av högtflygande League One-laget Oxford känns hetare och mer genomtänkt men truppen är tunn vilket kan inverka här om hemmalagets individuella spets faktiskt kommer upp i förväntad nivå – vilket inte varit fallet hittills. Öppen match att vänta således!

 

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |