Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 11/5 – Någon av högoddsarna överraskar!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 11/5 – Någon av högoddsarna överraskar!

Publicerat 2024-05-09 22:42

Vi börjar närma oss den absoluta upplösningen i den engelska fotbollen där bl a nedflyttningsstriden i Premier League kan få sitt definitiva avgörande denna eftermiddag. Som komplement till den dramatiken och känsloyttringen har vi en fin blandning av nordisk och centraleuropeisk fotboll att sätta tänderna i dessutom. Och med många favoriter på plats är det såklart läge för stor utdelning om en av dem viker – vilket lär hända!

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 11 maj

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Nottingham Forest – Chelsea 2
2 Newcastle – Brighton 1 X
3 Tottenham – Burnley 1 2
4 West Ham – Luton 1 X 2
5 Wolves – Crystal Palace 2
6 Bournemouth – Brentford 1
7 Everton – Sheffield United 1 2
8 GAIS – Västerås 2
9 MK Dons – Crawley 1
10 Napoli – Bologna X 2
11 Villarreal – Sevilla X
12 Mainz – Dortmund 1 X
13 Molde – Rosenborg 1 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Chelsea har sakta men säkert börjat få ihop pusselbitarna på ett intressant sätt mot slutet här och frågan är om inte saker och ting ljusnat rejält både för dem och manager Mauricio Pochettino. Med sjätteplatsen prioriterad, och hoppet inte ute om femteplatsen, som ger Europa League nästa säsong förutsatt att Man City vinner FA-cupen mot Man United finns det all anledning att fortsätta tro på dem. Nottingham har haft det tungt länge och lär kunna, om än med viss ängslighet här, ändå kunna lita på att övriga resultat går deras väg. Spiktvåan till fin procent och trevligt odds är taget alla dagar i veckan!
  • Bournemouth hade som förväntat inte mycket att sätta emot Arsenal i norra London men i säsongens sista hemmamatch har The Cherries sin bästa chans att bättra på sitt poängrekord i Premier League med ytterligare tre. En chans som de bör vilja ta som en kröning av en väldig bra genomförd säsong under Andoni Iraola. Brentford skapade inte mycket av värde vare sig mot Everton eller Fulham senast och jag räknar inte med någon höjdarmatch från deras sida här därav mot ett betydligt skarpare och mer motiverat hemmalag.
  • Crystal Palace är bortsett toppduon i ligan det lag med allra bäst form just nu. Segern mot Man United var onekligen en höjdpunkt alldeles oavsett Uniteds problem och då inte heller Wolves har något att spela för rent poängmässigt här är det läge att gå på dagsform. Palace har också flera spelare som, när humöret är på topp och saker rullar deras väg, har potential att avgöra här för att på så sätt bättra på chanserna till en flytt till en större klubb i sommar – t ex Michael Olise som tillsammans med gjort flest mål med än mer formstarke Jean-Philippe Mateta.

Potentiella skrällar

  • Bologna har överraskat så gott som samtliga Serie A-experter då de gått från klarhet till klarhet under Thiago Motta den här säsongen. En säsong som ser ut att sluta med Champions League-fotboll till hösten. Nio segrar och blott en förlust, med åtta hållna nollor, sedan februari är ett kvitto på deras framfart där såväl Roma som Lazio och Atalanta fått se sig besegrade. Mot ett Napoli som visserligen har Victor Osimhen i fin form blir det inte lätt, men då hemmalagets chanser att nå en Europa-plats är obefintliga är det läge att gå på en motivationsseger.
  • Västerås har inte riktigt fått den start i Allsvenskan som man hoppats på och som de flesta förutspådde är man alltjämt jumbo i tabellen. Ser man till det spelmässiga och i chansväg borde dock poängkolumnen vara högre och det kommer ju till slut ge utdelning. Mot ett GAIS som skrivs upp lite väl mycket efter derbysegern senast finns chansen att slå ur underläge och överraska när de flesta börjat skriva av dem som ett allsvensk lag på merit. Jag är dock inte där ännu och tror absolut att VSK kan göra om fjolårets match här i Göteborg. Fräck spik!
  • West Ham kommer gå skilda vägar med David Moyes efter säsongen och efter den senaste tidens resultat i ligan, samt missat spel i Europa kommande säsong efter fyra raka dessförinnan, gör tidpunkten passande. Hur laget reagerar efter den kommunikén och efter 0-5 mot Chelsea återstår att se, men personligen tror jag på antingen ett rejält lyft direkt eller nytt bottennapp mot ett högmotiverat motstånd – denna gången i form av Luton som jagar nytt kontrakt!

Tankeställare

  • Brighton står inför en mycket tuff bortamatch med Newcastle och en som säkerligen kommer te sig väldigt mycket annorlunda än när lagen möttes i höstas. Mycket tack vare lagens respektive formkurva inför matchen såklart men kanske främst då Brighton saknar flera tongivande spelare från det förra mötet; Solly March, Evan Ferguson och Kauro Mitoma. Att Brighton besegrade Aston Villa senast ska man inte skriva upp för mycket med tanke på Villas dubbelmöte med Olympiacos heller. Gardera därför endast efter plånbok!
  • Första mötet i playoff-semifinalen i League Two mellan Crawley och MK Dons blev en rätt ensidig historia och mycket tyder på att det kommer en rekyl här för The Dons i hemmamötet. Ligans tredje bästa hemmalag denna säsong kom inte upp i nivå i första mötet och har därför tre bollar att hämta in. Två snabba kommer dock kunna skifta momentum rejält och det har dem kapacitet till, det visade dem bl a i andra halvlek senast vars matchbild troligen kommer avspeglas ännu mer nu. Vettig spik, men för den som har råd kommer tvåan såklart bli rejält lågstreckad.
  • Sheffield United som är hopplös jumbo och sedan länge nedflyttade vill såklart bara att den här säsongen ska vara över. Två omgångar återstår och det hade inte varit några lätta fajter även om matcherna gällt något för deras del, men i det här läget kan jag inte se annat än att det blir två nya tunga förluster – och nya bottenrekord skapade för deras del. Gardering endast med som kupongrensare!

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |