Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 13/1 – Miljoner i spel med lyckonummer 13
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 13/1 – Miljoner i spel med lyckonummer 13

Publicerat 2024-01-11 22:12

Det finns få saker som är så irriterande och trista som en favorittung stryktipsomgång där också samtliga vinner sina respektive matcher. Inget ont som inte också har något gott med sig dock och det tar vi fasta på denna lördag som endast ser en match från Premier League på kupongen. Svårlöst omgång med andra ord!

svenska spel jackpot

Efter favoritomgången senast finns det hela 13 miljoner extra i potten denna vecka. Med tanke på datumet ligger det i luften att samtliga miljoner också ska ut. Du missar väl inte chansen att gå med i vårt succélag i jakten på miljonerna på 13 rätt?

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 13 januari

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Newcastle – Manchester City 2
2 Ipswich – Sunderland 1
3 Birmingham – Swansea 2
4 Cardiff – Leeds 1 2
5 Huddersfield – Plymouth X 2
6 Millwall – Middlesbrough 1 2
7 Preston – Bristol City 1 2
8 Rotherham – Stoke 2
9 Southampton – Sheffield Wednesday 1 2
10 West Bromwich – Blackburn 1 2
11 Charlton – Peterborough X 2
12 Northampton – Wigan 1
13 Shrewsbury – Stevenage 1 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Ipswich har visserligen halkat efter serieledande Leicester tack vare fem raka utan seger. Grunden är alltjämt stabil och med hemmafansen i ryggen har de alla möjligheter att vända trenden och få playoff-skeppet på rätt köl igen. Inte minst med tanke på att Sunderland, färska från en tung derbyförlust, väntar.
  • Manchester City är tillbaka till sitt obevekliga jag efter klubblags-VM och med Kevin De Bruyne åter i spel går det inte att räkna bort att City växlar upp ytterligare nu. Newcastle är på pappret en tuff uppgift men det finns fortfarande stora frågetecken kring deras fysiska form och mentala styrka att vända den nedåtgående trenden. Att matchen är sist ut på kupongen med avspark 18.30, med så pass många kluriga matcher i övrigt, gör det också enklare att spika bortalaget på St James Park.
  • Stoke gjorde sitt yttersta för att göra match av FA-cupmötet med Brighton förra helgen men kunde till slut inte stå emot Premier League-klubbens kvalitet. Nu väntar en på pappret avsevärt mer överkomlig uppgift i form av jumbon Rotherham och det är något jag räknar med att Stoke under ny ledning fixar.

Potentiella skrällar

  • Cardiff ödslade inte särskilt mycket tid med FA-cupen förra helgen och med endast tre poäng upp till playoff-platserna är det såklart förståeligt. 0-4 var dock inte riktigt vad manager Bulut hade förväntat sig och det gjorde säkerligen inte förberedelserna för den här tuffa hemmamatchen mot ett offensivt starkt Leeds med stora ambitioner. Allt annat än en klar tvåa vore en superskräll vilket betyder att 1X här är en potentiell miljonutdelare!
  • Swanseas nye manager Luke Williams fick inleda sin sejour i klubben med en seger och även om motståndet var nog så överkomligt är det alltid positivt att få den typen av start. Något som också väger in här när ett fortsatt tungrott Birmingham väntar på bortaplan. Med tanke på formtabellen är det svårt att se varför oddssättningen ser ut som den gör och jag är inte övertygad att Tony Mowbray är rätt man att ta Birmingham framåt. X2 borde räcka?
  • Blackburn är verkligen inte ’ute ur skogen’ bara för att de lyckades sätta fem bollar förbi Cambridge och avancera i FA-cupen, och det lär säkerligen Jon Dahl Tomasson också vara väl medveten om. Med det sagt är det inte tal om att det inte finns chanser mot West Brom som kan generera poäng, inte minst med en formstark Sammie Szmodics i laget. Skytteligaledaren i The Championship gjorde tre av målen senats i cupen och har med det nätat i tre raka matcher. Tungan på vågen här månntro?

Tankeställare

  • Wigan och Northampton tillhör några av lagen som kryssar allra minst i League One och med tanke på att Wigan vann lagens tidigare möte i augusti är det inte en alltför lång tanke att Northampton återgäldar tjänsten här. De är trots allt vassare på hemmaplan!
  • Mötet mellan Charlton och Peterborough har alla ingredienser för att bli en målrik historia; Charlton har det tungt just nu men har inget att förlora mot ett Peterborough som har pressen på sig att leverera ett resultat i toppen av tabellen. ’Boro har dessutom släppt in en hel del mål på sistone så här kan en gardering verkligen löna sig.
  • Southampton som är inne på en 19 matcher lång förlustfri svit vilken sträcker sig till slutet av september tog sin 10:e seger på de 14 senaste tävlingsmatcherna förra helgen. Som kupongens i särklass största favorit är det ett gott läge med tanke på jackpottmiljonerna att gå emot här och plocka med Sheffield Wednesday som ingen väntar sig något av här – men som kommer till spel med tre raka segrar!
  • Middlesbrough tappar tre spelare till AFCON och Asian Cup vilket lär sätta sina spår med en redan skadedrabbad trupp, inte minst efter insatsen mot Chelsea i Ligacupen i veckan som var. Ett måste att gardera!

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |