Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 13/4 – Spännande rad som förpliktigar!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 13/4 – Spännande rad som förpliktigar!

Publicerat 2024-04-12 20:47

Det ville sig inte riktigt förra veckan men det var samtidigt inte så värst långt ifrån då det egentligen bara var Leeds som både kändes och blev helt ”off” i protokollet. Med en spännande rad framför oss denna vecka är det därmed med hunger och tunga förhoppningar som de 13 utvalda matcherna från Premier League och The Championship synas i sömmarna!

svenska spel jackpot

Det ligger 13 extra miljoner i potten denna jackpottlördag och vi tar givetvis sikte på att sitta med ett av systemen ensamt på 13 rätt! Du hänger väl med i vårt succélag och spelar tillsammans med oss i jakten?

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 13 april

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Bournemouth – Manchester United 1
2 Brentford – Sheffield United 1 2
3 Burnley – Brighton 2
4 Nottingham Forest – Wolves 1 2
5 Birmingham – Coventry 2
6 Bristol City – Huddersfield 1 2
7 Hull – QPR X
8 Ipswich – Middlesbrough 1 2
9 Millwall – Cardiff 1 2
10 Preston – Norwich X
11 Sheffield Wednesday – Stoke 1 2
12 Southampton – Watford 1 X
13 West Bromwich – Sunderland 1 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Även om luften gått ur Brighton, såklart påverkat av skadefrånvaro på viktiga offensiva kreatörer och målskyttar, finns det ingen anledning att överanalysera bortamötet med Burnley. Bortastatistiken är visserligen överlag sisådär men mot tabellens undre halva har Brighton ändå ett bra facit totalt sett. Och Burnley, ja inte kan jag vara den enda som gett upp hoppet om dem nu och att de spelar Premier League även nästa säsong?
  • Coventry har tack vare två förluster på de tre senaste satt sig själva i ett något kärvt läge. Ska det bli en playoff-plats gäller det nog att gå rent de sista fem omgångarna, vilket dock ska sägas inte är så värst långsökt. Frågan är hur mycket FA-cupäventyret stör? Vi får se, men eftersom det är en vecka kvar tills mötet med Man United litar jag på att de löser ett tungrott Birmingham.
  • Flera av lagen på kupongen denna vecka har viktiga matcher som inte får förloras med antingen en playoff-plats i sikte eller nedflyttningsstrecket hängandes över sig. Hull och QPR har jag därför svårt att se bli en särskilt målrik eller dramatisk tillställning utan räknar snarare med en återhållsam och låst tillställning. Trolig 0-0 match?

Potentiella skrällar

  • Sunderland är en av kupongens riktiga lågstreckare men till skillnad från övriga är de i mina ögon rejält undervärderade. West Brom behöver bara en seger till på de nästkommande omgångarna för att i praktiken säkra sin playoff-plats och där tycker jag det finns en överhängande risk för motivationsglapp. Det vill säga, om matchen inte går deras väg har jag svårt att se dem vända det då det redan ska väldigt mycket till för att de ska bomma playoff-platsen.
  • Wolves befinner sig på en trygg plats i tabellen och ser man till resultatraden finns det absolut fog för att känslan att de nu checkat ut. Vilket gör att väldigt många kommer spika ett Nottingham som har allt att spela för och som tagit dubbelt så många poäng hemma som borta. Något som gör att i alla fall jag drar öronen åt mig och går mot strömmen. Delvis i alla fall då inget av lagen tjänar på ett kryss!
  • Cardiff har gjort tillräckligt mycket under våren för att kunna börja planera för nästa säsong i andradivisionen. Det är såklart en rödflagg när det står ett hemmalag på andra sidan här som är i betydligt större behov av poängen – och som tagit 10 av 12 poäng hemma den senaste tiden. Ytterligare en match som väldigt många kommer ”spika bort sig” på? Jag tror så! Cardiff kanske inte gör det särskilt snyggt men de har överraskat på bortaplan förr!

Tankeställare

  • Storfavoriterna Brentford och Southampton är i en sits där det inte finns särskilt mycket som talar emot en seger. Brentford om några är ju vid det här laget förtjänta av en trepoängare vilket absolut kan komma här med både tre och fyra bollars marginal. The Saints ne division ner har direktplatsen upp fortfarande inom räckhåll så lär inte spara på krafterna nämnvärt. Allt annat är tvärsäkra ettor är en jätteknall – så när det är jackpottvecka är det bara att strecka på!
  • Desto jämnare än för ovan duo kommer det bli mellan Preston och Norwich som båda i allra högsta grad slåss om den sista playoff-platsen i The Championship. Norwich har den i nuläget, i egna händer dessutom, men har flera lag bakom sig med ambitioner och kunnande att gå starkt mot slutet. En av dessa just Preston som hittat tillbaka till fin form! Jämn match således att vänta där ett kryss är gångbart för bägge lagen även om förhoppningen såklart är en otroligt tung trea!
  • Det faktum att Manchester United inte är oddsfavoriter och endast knappa streckfavoriter borta mot Bournemouth säger det mesta om Uniteds säsong. Det ena lågvattenmärket efter det andra varvas med stundtals positiva inslag och resultat, vilket gör dem oerhört förutsägbara i sin oförutsägbarhet. Gardering är således ett måste, om det finns garderingar kvar det vill säga till denna sena matchstart, och för den som har råd är det läge att plocka samtliga tecken!

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |