Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 16/12 – Ingen jackpott men stor utdelningspotential!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 16/12 – Ingen jackpott men stor utdelningspotential!

Publicerat 2023-12-14 23:00

Precis som förra veckan visade sig grundraden vara riktigt vass och med två så pass starka veckor i ryggen tar vi ny sats inför lördagens superintressanta kupong. Tre stora favoriter från Premier League riskerar såklart att dra ner utdelningen men det finns samtidigt fog för att gardera såväl Chelsea som Bournemouth – kanske även Manchester City? Med ytterligare två-tre favoriter i The Championship har denna vecka alla möjligheter att bli antingen en ensam rad på 13 rätt eller stor jackpottvecka nästa lördag. Spännande alldeles oavsett!

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 16 december

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Burnley – Everton 2
2 Bournemouth – Luton 1 X
3 Chelsea – Sheffield United 1 X 2
4 Manchester City – Crystal Palace 1
5 Newcastle – Fulham 1 X 2
6 Bristol City – Sunderland 2
7 Hull – Cardiff 1
8 Leeds – Coventry 1 X
9 Millwall – Huddersfield 1
10 Preston – Watford 1 X 2
11 Sheffield Wednesday – QPR X
12 Southampton – Blackburn 1 X
13 Swansea – Middlesbrough X

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Everton lyckades visserligen inte kräma ut den frustration och irritation mot Manchester United som förväntades efter poängavdraget men har visat sedan dess att de inte planerar att dras med i någon bottenstrid trots allt. Fina insatser mot både Newcastle och Chelsea har fått The Toffees i gott mod vilket räcker långt på Turf Moor mot ett fortsatt tveksamt Burnley.
  • Sunderland har tagit två fina skalper efter att man gjort sig av med Tony Mowbray och nog borde det kunna kickstarta igång deras säsong igen. Grunden finns där och spetskvalitén likaså och med deras offensiva förmågor i åtanke lär hemmalaget Bristol City få problem här, inte minst om gästerna lyckas sätta första målet i matchen. Vettigt spikbud till fin procent!
  • Millwall är förvisso The Championships sämsta hemmalag men med en uppåtgående trend är det bara en tidsfråga innan manager Joe Edwards ar marginalerna med sig och poängen börjar trilla in. I veckan mot serieledande Leicester stod Millwall för en strålande första halvlek och då en betydligt enklare uppgift väntar här är detta en möjlighet att gardera andra matcher på kupongen som inte får missas!

Potentiella skrällar

  • Sheffield United tog en efterlängtad seger och nygamle managern Chris Wilder fick inleda sin återkomst i klubben på allra bästa sätt. Ett decimerat Brentford på hemmaplan är såklart något annat än storsatsande Chelsea borta men med tanke på Chelseas hädiska insatser mot både Manchester United och Everton är jag beredd att ta med samtliga tecken här. The Blues har som bekant släppt in 14 mål på sina fem senaste vilket måste tas med i beräkningen!
  • Fulham gjorde processen kort med West Ham förra helgen vilket får sägas var klart mer överraskande än att det blev samma siffror veckan före mot Nottingham. Fem mål lär de kanske inte göra mot Newcastle på St James Park men ett hemmalag som fick slita hund för ingenting i veckan mot Milan tror jag får svårt att ladda om här – både mentalt och fysiskt. Otroligt bra skrällvärde med andra ord!
  • Med raden 10-1-10 på 21 omgångar går det inte att säga annat än att Blackburn är ligans jojo-gäng och i princip oavsett motstånd därför måste garderas. Mot ett Southampton som är obesegrade i 13 matcher finns risken att det blir en rätt tydlig förlust här varpå ettan står som utgångstecken, men då det inte direkt sprudlar om The Saints anfallsspel och målproduktion kan ett mål framåt väga tungt för Rovers här. Vanligen skulle tvåan stå med på grundraden men då Southampton så pass sällan faktiskt förlorar är krysset, med tanke på vad svenska folket lär gå på, ett bättre alternativ denna vecka!

Tankeställare

  • Swansea har ännu inte gjort klart med någon ny manager men det verkar inte göra laget någon större skada då The Swans är obesegrade i tre raka matcher. Möter här ett formsvagt Middlesbrough som behöver få ett stopp på sin dystra förlustsvit!
  • Sheffield Wednesday har tagit dubbelt så många poäng hemma som borta men får det svårt att få med sig samtliga tre när QPR, som hållt nollan i tre raka och är på väg uppåt under nye managern Martí Cifuentes, gästar Hillsborough.
  • Manchester City vilade i princip hela startelvan i veckans Champions League-möte med Röda Stjärnan och spelar nu sin sista match innan de åker iväg på klubblags-VM. Räkna med att de inte vill komma tillbaka därefter till Premier League och vara mer än fyra poäng bakom Liverpool! Gardering endast med på det stora systemet.

 

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |