Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 16/3 – Risk för slakt innan uppehållet
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 16/3 – Risk för slakt innan uppehållet

Publicerat 2024-03-14 21:59

Lagom till landslagsuppehållet som alltid kommer den här tiden på året kommer en pikant kupong med två rejäla superfavoriter – som vinner den här typen av match 99 gånger av 100. I brist på andra tydliga favoriter löper alltså denna veckas kupong risken att bli helt slaktad utdelningsmässigt – varpå garderingar blir ett måste i just dessa två i brist på valmöjligheter. Eller hur går dina tankar? Spika rakt av och hämta hem 1200kr på 13 rätt? Nej låt oss gå för miljonerna!

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 16 mars

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Manchester City – Newcastle 1 X
2 Fulham – Tottenham 2
3 Burnley – Brentford 1 2
4 Luton – Nottingham Forest 2
5 Birmingham – Watford X
6 Ipswich – Sheffield Wednesday 1 X
7 Middlesbrough – Blackburn 1 2
8 Plymouth – Preston 2
9 Rotherham – Huddersfield 1 2
10 Stoke – Norwich 1 2
11 Sunderland – QPR X
12 West Bromwich – Bristol City 1 X 2
13 Derby – Bolton X

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Tottenham tog ett stort kliv närmare att vara den främsta utmanaren till nuvarande topp-4 i Premier League genom andra raka segern. När skadeläget lättat något, och förutsatt att landslagsuppehållet är snälla mot dem, kan det bli en riktigt intressant avslutning för dem på andra sidan. Mot ett spänstigt och piggt Fulham som inte förtjänade att förlora mot Wolves senast blir det ingen lätt match men i slutändan bör nog ända Spurs kvalitet och framförallt effektivitet avgöra. Vettig spik!
  • Nottingham Forest lyckas inte skaka av sig bottentrion och när det nu vankas sexpoängsmatch mot Luton är det nog hög tid för dem att göra just det. Lättare sagt än gjort såklart då ’Nuno-effekten’ avtagit och hemmalaget har offensiva kvalitéer som väger tungt här. Samtidigt bör det ju inte gå obemärkt förbi att och hur Luton tappade 0-3 till 3-4 i veckan och med ett par dagars extra förberedelser för gästerna dessutom är spiken väl underbyggd i min mening.
  • Preston har inte gett upp hoppet om att nå playoff och har, möjligen bortsett matchen senast mot Stoke, visat upp en förträfflig effektivitet på sistone. Något som jag tycker väger bra i deras vågskål här mot ett av ligans mest generösa försvar. Nykomlingen Plymouth har släppt in tredje flest mål hittills, är farligt nära nedflyttningsstrecket och har bara lyckats vinna en av sina åtta senaste matcher. Smash-and-Grab för gästerna likt när de gästade Coventry? Jag tror så!

Potentiella skrällar

  • Sheffield Wednesday må vara nästjumbo i The Championship men då i princip hela undre halvan av tabellen är indragen i bottenstriden är alla poäng dyrbara i det här skedet av säsongen. Det är visserligen långsökt att de ska lämna Ipswich med något överhuvudtaget men då hemmalaget möjligen släppt något på växlarna är ett hårdjobbat kryss inte uteslutet. Det lyckades ju sånär när lagen möttes i september?
  • Blackburn har släppt in näst flest mål av alla i ligan såhär långt och borta mot ett för dagen formstarkt Boro är det inte många som räknar med något annat än förlust. En anledning så god som någon att plocka med en gardering då Boro kommer streckas nästan per automatik av de flesta – vilket är en farlig fälla att gå i som stryktipsare. Här är det mot strömmen som gäller med skyttekungen Szmodics i spetsen!
  • Bristol City har inte varit särskilt bra i bortaspelet den här säsongen och har en tuff uppgift mot ett offensivt skickligt och formstarkt West Brom här. Med det sagt saknar inte Bristol kapacitet att störa och man ska ha med sig att det var dem som bröt Southamptons mäktiga obesegrade svit förra månaden. Kan överraska mot ett hemmalag som möjligen känner sig lite väl säkra på att ta en playoff-plats? Jag väljer alla tecken och håller tummarna!

Tankeställare

  • Både match 1 och match 2 är sena matchstarter och även om inte Tottenham kommer streckas i lika hög utsträckning som Manchester Citys FA-cupmöte med Newcastle är det ändå troligt att svenska folket litar mer på Spurs än vad oddssättarna gör. Beroende på streckfördelning inför spelstopp kan det därför vara värt att spara en gardering eller två till dessa för att ha chans på utdelning högre än låga 4-siffrigt.
  • Match 13 hämtas från League One och det är en spännande och likaså jämn tillställning att vänta mellan topplagen Bolton och Derby. Bägge ligger bra till för att ta klivet upp till The Championship men med bara ett fåtal matcher kvar gäller det att stå på rätt sida av topp-2 för att slippa det kluriga playoff-slutspelet. Detta är med andra ord en match ingen vill eller har råd att förlora så ett ensamt kryss är ingen dum idé – i alla fall att utgå från.
  • Watford gjorde sig som väntat av med Valerien Ismael efter förlusten senast mot Coventry, sjätte på åtta senaste i ligan som också innebär att endast jumbon Rotherham är sämre under 2024. Tillfällige lösningen Tom Cleverley har en brant uppförsbacke och ställs nu inför en nästan lika formsvag motståndare i Birmingham som har sina problem att handskas med. Omöjligt som det är att plocka ut en vinnare bland två lag med lågt självförtroende och låg moral fungerar krysset utmärkt som spikkandidat och utgångstecken!

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |