Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 17/2 – Två skrällar måste hittas på favorittung kupong!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 17/2 – Två skrällar måste hittas på favorittung kupong!

Publicerat 2024-02-17 02:17

Med ett riktigt tungviktsmöte i den sena matchstarten som också toppar kupongen denna vecka gäller det att ha tungan rätt i mun inför Chelseas tripp till Etihad Stadium. 6 matcher från Premier League och resterande från The Championship ska väl dock inte vara någon alltför klurig uppgift, eller vad tror du? Hur många garderingar är ett måste för att bättra på oddsen att vara ensam på 13 rätt?

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 17 februari

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Manchester City – Chelsea 1 X
2 Burnley – Arsenal 2
3 Tottenham – Wolves 1 X
4 Fulham – Aston Villa 1 2
5 Newcastle – Bournemouth 1 X 2
6 Nottingham Forest – West Ham 1
7 Birmingham – Sunderland 1 X 2
8 Bristol City – QPR 1 X
9 Huddersfield – Hull X
10 Norwich – Cardiff 1 2
11 Preston – Blackburn 1
12 Stoke – Coventry 2
13 Swansea – Ipswich 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Ipswich lyckades hitta rätt igen senast mot Millwall och den förlösande 4-0 segern kan absolut vara startskottet på en ny ruggigt stark period. Vilket kommer lägligt till pass med tanke på Southampton och Leeds som också går starkt i toppen. Riktigt bra chans till vettig procent mot ett Swansea i fritt fall som bjuder på väldigt mycket just nu. Bli inte förvånad om detta slutar nåt i stil med 3-1 till gästerna!
  • Coventry gnuggar på strax bakom den absoluta toppen i The Championship och kan man hålla ångan upp ytterligare ett par veckor ligger de riktigt bra till att lyckas lösa en playoff-plats även denna säsong. Mot ett fortsatt målsnålt Stoke som inte bjuder på särskilt mycket bredd framåt finns goda chanser att lösa en stabil men ack så viktig trepoängare.
  • Preston kommer stärkta från tre raka segrar vilket, sett till deras start på säsongen, inte ska underskattas i det här så viktiga skedet av säsongen för lagen med playoff-ambitioner. Blackburn med sin dystra form har annat att tänka på än playoff och innan det nya har satt sig lär det kunna gå tungt ett tag till. Toppchans hemma på Deepdale till godkänd procent således för Preston!

Potentiella skrällar

  • Med tanke på formkurvorna lagen emellan är det ingenting som egentligen talar för att Cardiff ska lämna Norwich med något annat än en förlust. Precis som när The Bluebirds gästade Watford för ett par veckor sedan. Resultatet? 1-0 seger, om än turligt inhämtad, och en knäpp på näsan på de flesta utom undertecknad. Med många favoriter på kupongen är det därför läge att gå på magkänslan här och syna hemmalaget i sömmarna som jag inte riktigt är övertygad ännu har det som krävs för att behålla sin topp-6 position.
  • Chelsea har av allt att döma en mycket svår uppgift framför sig när Manchester City som växlat upp står på andra sidan denna afton. Lagens senaste möte är dock fortsatt färskt i minnet och City har trots allt både släppt in mål och matchens första mål flera gånger på sistone – vilket räcker gott och väl för att jag ska täcka upp med minst ett tecken. City har bra koll på ligan även om de tappar poäng här och kvalitetsmässigt ska ett lag som Chelsea såklart alltid ha chansen i enstaka matcher. Kanske också att de får domsluten med sig?
  • Bournemouth föll visserligen mot Fulham senast tack vare en rejält svag insats som inte blev mycket hjälpt av ett par kostsamma misstag, inte minst vid 0-1. En förlust gör dock inte den senaste tidens framgångsrika period ogjord och då Newcastle fortsatt släpper till en hel del chanser är jag beredd att plocka med samtliga tecken även i fortsättningen när The Magpies spelar.

Tankeställare

  • Att Arsenal gjorde processen kort med West Ham, som varit lite av en svår nöt att knäcka för dem, var inget annat än ett styrkebesked och med segern mot Liverpool i bagaget dessutom är det svårt att se Arsenal gå bort sig här. Burnley försöker och försöker men får inte riktigt till det mot topplagen vilket inte inger någon större förhoppning om en superskräll. Gardering känns snarare bortkastad och jag lägger den hellre på den sena matchstarten!
  • Aston Villa står lite i ett vägskäl efter att tredje förlusten på de fyra senaste matcherna var ett faktum när slutvisslan blåstes och Man United återigen besegrat dem. Hur reaktionen blir, och om det blir någon sådan överhuvudtaget, återstår att se och det är därför på sin plats med en gardering.
  • Detsamma gäller för West Ham som behöver en rekyl från den tunga 0-6 förlusten mot Arsenal i vad som David Moyes själv beskrev det som den sämsta försvarsinsats han sett sedan han kom till klubben. Svarar spelarna upp? Mja, jag är inte säker!

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |