Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 19/5 – Söndagskupong för ovanlighetens skull!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 19/5 – Söndagskupong för ovanlighetens skull!

Publicerat 2024-05-17 23:49

För ovanlighetens skull är det nästan enbart fotbollsmatcher under helgens andra dag. Den här söndagen smäller det också på flera håll inte bara i England där sista omgången spelas och titeln ska avgöras. Kupongen avslutar nämligen med tre riktigt trevliga tillställningar från varmare breddgrader. Men vad gör väl det när Arsenal möjligen kommer snuva Man City på Premier League-titeln?

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 söndag 19 maj

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Arsenal – Everton 1 X 2
2 Manchester City – West Ham 1 X
3 Liverpool – Wolves 1 X 2
4 Brentford – Newcastle 1 2
5 Brighton – Manchester United 1
6 Chelsea – Bournemouth 1
7 Sheffield United – Tottenham 1 2
8 Crystal Palace – Aston Villa X 2
9 Luton – Fulham 1
10 Burnley – Nottingham Forest 2
11 Inter – Lazio 2
12 Real Betis – Real Sociedad 2
13 Lille – Nice 1 X

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Real Sociedad har den sista direktplatsen till gruppspelet i Europa League i egna händer. Just före Real Betis vilket innebär att om Sociedad vinner här är sjätteplatsen garanterad. Och utan Betis överlägset bäste spelare Isco, nyligen bekräftad skadad, har väl baskerna alla möjligheter i världen att bygga vidare på den dominanta insatsen senast mot Valencia?
  • Nottingham Forests målskillnad gör att de inte behöver oroa sig för vad som händer i Luton och den tryggheten spelar de med för första gången den här säsongen. De möter ett redan nedflyttat Burnley som vägt lite väl lätt denna säsong och som rimligen kommer märka av det en sista gång innan hissen tar dem ner till The Championship. Forest är målfarligt och sett till hemmalagets målskillnad på -36 är bortasegern mot ligans näst sämsta hemmalag en riktigt spelvärd spik.
  • Luton avslutar sin historiska resa i Premier League men gör det på ett värdigt sett framför hemmafansen. De har med små medel sånär gjort det omöjliga och all heder åt dem för det. Mot ett av ligans sämsta bortalag som inget har att spela för finns det mycket som pekar mot att nykomlingen faktiskt får avsluta med en seger som de kommer jobba hårt för!

Potentiella skrällar

  • Aston Villa, fjärdeplacerade Villa som säkrade en Champions League-plats förra veckan, ligger otroligt högt oddsmässigt vilket ter sig märkligt i mina ögon. Visst har de ”ingenting” att spela för rent tabellmässigt men det har inte heller Crystal Palace? Absolut att formkurvan pekar mot Palace men de har å andra sidan inte haft en möjlig cupfinal i Europa att tampas med under tiden i toppen av tabellen.
  • Tottenham har inte direkt rosat marknaden mot slutet och när nu manager Postecoglu slagit fast, likt andra före honom, att det är ett lättskärrat gäng han har att göra med är det läge att dra öronen åt sig. Sheffield är i en helt egen liga dock, både bokstavligt och bildligt, men har ingenting att förlora eller att räds över när Premier League-äventyret stängs för den här gången. Med många storfavoriter på kupongen tror jag att Spurs är den som har störst fallhöjd då de ”bara” behöver ett kryss för att säkra femteplatsen.
  • Inter är sedan länge klara ligamästare i Serie A och man kan verkligen förstå om det blir viss rotation i sista matchen för säsongen för deras del. Och såklart är det också inte helt omöjligt att man inte är riktigt påslagna på samma sätt som Lazio måste vara, ett Lazio som har sjätteplatsen inom räckhåll vilket i sin tur skulle putta ner ärkerivalen Roma. Hög motivationsfaktor att ta med i beräkningen således!

Tankeställare

  • Manchester United är onekligen ett av säsongens mest förbryllande kapitel. Veckorna går med kritik och skriverier med resultaten och insatserna på plan allt annat än tillfredsställande. Mitt i allt vaknar de till med något helt annat när Liverpool står för motståndet eller som förra helgen när Newcastle agerar väckarklocka. Ska man låta sig dras med den här gången? Nja, inte med FA-cupfinalen runt hörnet som är Uniteds sista chans att rädda något av värde denna säsong. Brighton har varit stadiga hemma på sydkusten denna säsong och bör därmed kunna avsluta med en snygg trepoängare!
  • Att både Arsenal och Manchester City kommer vinna sina respektive matcher är precis som oddsen anger det allra mest troliga den här eftermiddagen. Men för alla som hoppas på nerv och dramatik vore det ju såklart oerhört intressant och spännande om någon eller båda tappar poäng. Kryssar City vinner Arsenal på målskillnad om det blir tre pinnar mot Everton. Går City tidigt upp i en 2-0 ledning, ja vad händer då om det står 0-0 i paus på Emirates? Bäst att ta med så många olika utfall som möjligt
  • Jürgen Klopp gör sin allra sista match och hemmamatch på Anfield som Liverpool-manager och det kommer inte vara många ögon torra denna eftermiddag. Spelet nere på plan kan absolut påverkas av detta och gå åt både det ena och andra hållet likt Sir Alex Fergusons sista United-match mot West Brom – galna 5-5. Värt att plocka med ett ”galen-tecken” även här?

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |