Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 2/3 – Lovande jackpottomgång inleder mars
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 2/3 – Lovande jackpottomgång inleder mars

Publicerat 2024-03-01 20:07

Precis som i februari inleds även denna månad med en jackpottomgång. Inte vilken omgång som helst heller utan en med fin potential att faktiskt leverera hög utdelning. Sju matcher från Premier League och resterande sex från The Championship är vad som väntar när vi genom en välanalyserad grundrad siktar högt mot full pott!

svenska spel jackpot

Du hänger väl med i vårt succélag och spelar tillsammans med oss i jakten på miljonerna? 13 miljoner ligger extra i potten denna lördag och vi tar givetvis sikte på att sitta med ett av systemen ensamt på 13 rätt. Tillsammans med er förstås!

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 2 mars

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Luton – Aston Villa 2
2 Brentford – Chelsea 1 2
3 Tottenham – Crystal Palace 1 2
4 Nottingham Forest – Liverpool 1 X 2
5 Newcastle – Wolves 1 X 2
6 Everton – West Ham X 2
7 Fulham – Brighton 1
8 Birmingham – Southampton 2
9 Millwall – Watford 1
10 Norwich – Sunderland 1
11 Preston – Hull 1 2
12 Stoke – Middlesbrough X
13 Swansea – Blackburn 1 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Southampton som inte tycktes kunna förlora vem de än ställdes mot har nu förlorat tre av sina fyra senaste. För en som gått och väntat på den där första förlusten vecka efter vecka var det oerhört surt att den såklart inte var med på någon kupong. Det är dock bara en tidsfråga innan de hittat tillbaka till segertåget och kan The Saints bara undvika att släppa in första målet, deras akilleshäl på sistone, ska ett begränsat Birmingham inte vara några problem.
  • Millwall har tagit tillbaka klubbikonen Neil Harris som manager vilket fick en kanonstart i och med segern borta mot Southampton. En riktig ”Millwall-insats” enligt honom själv och då är inte jag sen att hoppa på en hemmaspik då just hemmaformen var det som stod ut allra mest under hans tidigare så lyckad sejour i klubben. Jag gissar att de inte kommer vara The Championships näst sämsta hemmalag alltför länge till!
  • Det har inte undgått någon att Norwich går bra just nu och när ett decimerat Sunderland gästar Carrow Road är det skrämmande lite som talar för bortalaget. Bäste målskytten Jack Clarke är skadad med viktige försvarsjätten Daniel Ballard är avstängd, vilket med tvivelaktig form och fortsatt frågetecken över managerposten gör ettan lite väl tydlig. Spikas på alla former av mindre system men garderas upp på det stora av ren princip!

Potentiella skrällar

  • Brentford har inte varit i sitt livs form direkt den senaste tiden och även om motståndet inte varit det lättaste hade man såklart förväntat sig mer av The Bees som tidigare gjort sig kända för att nå bra resultat just mot topplagen. T ex har de ett riktigt vasst facit mot Chelsea, ett Chelsea som för dagen knappast kan ses som oövervinnerliga och som dessutom spelade i veckan med samma elva som förväntas starta här. Stark insats och seger eller blek prestation och klar förlust – antingen eller!
  • Formstarka Wolves kommer med bästa tänkbara förutsättningar till bortamötet med Newcastle och har således goda chanser att undvika tredje raka förlusten på St James Park. Hemmalaget är fortsatt skadedrabbat och att laget är hårt ansatt märks väl tydligast i deras defensiva facit. Det krävs med andra ord inte jättemånga chanser för att få hål på Newcastle just nu vilket innebär att alla tecken välkomnas.
  • Nottingham Forest står inför kupongens tveklöst trixigaste uppgift för vad är egentligen rimligt att förvänta sig från gästande Liverpool här? Ungdomarna som kommit in det dystra skadeläget har levererat otroligt bra hittills varpå en bortaseger oavsett startelva är den troligaste utgången här trots allt. Men man ska kommai håg att sex av Liverpools åtta poängtapp i ligan kommit på bortaplan, nio av elva totalt sett, så helt uteslutet är det inte att Nottingham överraskar som sensast Liverpool var här!

Tankeställare

  • Tottenham har inte spelat på två veckor vilket de allra flesta verkar vara överens om är en enorm fördel när Crystal Palace gästar. The Eagles fick dock en drömstart under nye tränaren Oliver Glasner vars fotboll bör kunna passa rätt bra mot just Spurs – som åkte på en rejäl nit i ett liknande läge hemma mot Wolves.
  • Match 1 på kupongen spelas sist med matchstart 18.30. Beroende på hur många garderingar som ”behövs” längre ner på kupongen är det inte så dumt att spara en hit då Aston Villa är en av de stora favoriterna denna lördag rent oddsmässigt, vilket iofs gäller för flera av Premier League-lagen på kupongen.
  • Brighton dras fortfarande med rätt många bortfall vilket synts i de två senaste matcherna framförallt. Svaga 1-1 mot Everton och förlusten i veckans FA-cupmöte med Wolves ett tydligt tecken på att ett annars offensivt skickligt och dominant Brighton inte kör på full växel just nu.

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |