Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 20/1 – Tredje raka jackpottveckan!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 20/1 – Tredje raka jackpottveckan!

Publicerat 2024-01-18 22:15

Precis som förra veckan är även denna lördag fylld av matcher från främst The Championship och League One. Blott en ynka tillställning från Premier League fladdrar förbi på kupongen och det är knappast någon höjdare heller dessvärre. Men vad gör väl det om man sitter på full pott inför den avsparken som är sist ut på kupongen?

svenska spel jackpot

Efter andra raka veckan utan några överraskningar från de lågt streckade lagen på kupongen ställs vi inför en tredje omgång i rad med extra jackpottmiljoner i potten! Och nu ska väl ändå dessa ut? 14 miljoner extra finns i potten denna årets tredje vecka och omgång. Du hänger väl med i vårt succélag och spelar tillsammans med oss i jakten på miljonerna på 13 rätt?

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 20 januari

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Brentford – Nottingham Forest X
2 Blackburn – Huddersfield X 2
3 Bristol City – Watford 1
4 Middlesbrough – Rotherham 1 X 2
5 Norwich  West Bromwich 2
6 Plymouth – Cardiff 1
7 QPR – Millwall 1 2
8 Sheffield Wednesday – Coventry 2
9 Stoke – Birmingham 1 X 2
10 Bristol Rovers – Blackpool X 2
11 Leyton Orient – Bolton 1 2
12 Lincoln – Derby 2
13 Stevenage – Barnsley X 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Bristol City såg i veckan till att slå ut West Ham ur FA-cupen efter omspel och det om något är ett kvitto på det fina jobb som Liam Manning gjort sedan han tog över klubben. Tre av de fyra segrar han sett under sin ledning har kommit på hemmaplan och med ett piggt nyförvärv i Scott Twine gillar jag deras chanser här. Inte minst eftersom de körde över Watford på annandagen vilket får fungera som en bra ritning att utgå ifrån!
  • Målglada Plymouth jagar åttonde raka hemmamatchen utan förlust och nog är det hemmaformen som varit avgörande för dem den här säsongen. 24 av 30 poäng har hämtat framför hemmafansen och en stor del i det har bäste målskytten Morgan Whittaker. Anfallaren är i god form med 7+2 på sina sju senaste starter och kommer bli svårhanterad av Cardiff – precis som när lagen möttes senast då hans två mål säkrade poäng.
  • Coventry riktigt flyger fram just nu och med sju segrar på de elva senaste ligamatcherna är de i ett bra läge att lyckas utmana om playoff-platserna i The Championship. En formkurva som lär bestå även mot bottengänget Sheffield som visserligen fått sig ett uppsving på sistone men som ändå inte har kontinuiteten att hålla den poängskörden vid liv.

Potentiella skrällar

  • Rotherham är det av förklarliga skäl inte många som räknar med vare sig i den här matchen eller att klara kontraktet överhuvudtaget den här säsongen. Det man ska komma ihåg är dock att bortaplan till trots möter de här ett Middlesbrough som om bara tre dagar återigen ska möta Chelsea i en för dem oerhört viktig match i Ligacupen som absolut kan stjäla fokus här. Om jackpottmiljonerna verkligen ska ut denna vecka är det här det händer!
  • Bortsett jumbon Rotherham har inget lag vunnit färre matcher än Huddersfield men vad passar bättre för att ändra på det än en match mot ett rejält pressat Blackburn? Endast halmstrån återstår att hänga sig kvar i för Jon Dahl Tomasson vars Rovers nu alltså släppt in fler mål än något annat lag i ligan! Sju förluster av nio möjliga i ligan den senaste tiden gör knappast att ettan närmar sig garderingen i mina ögon så X2 får det bli.
  • Birmingham liksom Stoke är precis i inledningen av respektive nyrekrytering på tränarposten och det kan absolut spegla matchbilden här. Det mesta talar för Stoke men jag är inte säker på att Birmingham kommer bli särskilt lätta att få hål på och det kan knappast sägas att det sprudlar om hemmalagets offensiv. 0-0 ett resultat som kan göra båda lagen tämligen nöjda? Alla tecken för säkerhets skull då jag ännu inte litar The Potters som behövde ett frisparksmål för att säkra segern mot jumbon Rotherham förra helgen.

Tankeställare

  • Att West Bromwich bara tagit hälften så många poäng borta som hemma, liksom att Norwich är svårslagna hemma, spelar säkerligen in när svenska folket garderar upp det tilltänka toppmötet på Carrow Road. Detta är dock ett ypperligt läge att gå på dagsform och modigt spika gästerna som haft spelledigt hela veckan jämfört med hemmalaget som gjorde det oväntat svårt för sig i dubbelmötet med Bristol Rovers i FA-cupen.
  • Derby ångar på i League One och en seger mot formsvaga Lincoln kommer troligen innebära att de toppar tabellen för första gången denna säsong. Med målglada duon Méndez-Laing och James Collins i fin poängform ska det väldigt mycket till för att hålla The Rams från målprotokollet – vilket räcker gott för mig när spikarna ska letas upp.
  • Ivan Toney är tillbaka i Brentford vilket bör synas i anfallsspelet och Brentford har ett bra utgångsläge mot ett förvisso formstarkt Nottingham men ett Forest som likasåfullt saknar ett gäng spelare pga Afrikanska Mästerskapen. Spikläge till förmån hemmalaget i kupongens sena avspark från Premier League?

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |