Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 20/4 – Många lag håller motivationen uppe!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 20/4 – Många lag håller motivationen uppe!

Publicerat 2024-04-19 20:59

Med ligor och cuper som onekligen börjar dra ihop sig är det spännande tider på Stryktipset. Utöver Premier League och The Championship, som är spännande i sig, frontas kupongen den här veckan av FA-cupsemifinalen på Wembley mellan Man City och Chelsea. Ett möte det sprudlat om hittills denna säsong och som väl har alla möjligheter att leverera även denna eftermiddag.

Och just ja, Allsvenskan är tillbaka bland de 13 och om man jagar ett ensamt system på 13 rätt den här lördagen vill det nog till att man plockar med en gardering på nykomlingen Västerås ändå. Men vilken är egentligen kupongens bästa skräll? Låt oss ta reda på det!

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 20 april

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Manchester City – Chelsea X 2
2 Wolves – Arsenal 1 2
3 Luton – Brentford 1 2
4 Sheffield United – Burnley 2
5 Cardiff – Southampton 2
6 Huddersfield – Swansea 1
7 Norwich – Bristol City 1
8 QPR – Preston 1 X
9 Rotherham – Birmingham 1 2
10 Stoke – Plymouth X
11 Sunderland – Millwall 1 2
12 Watford – Hull 2
13 Malmö FF – Västerås SK 1 X 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Burnley har fortfarande kontakt med lagen över strecket och nog är det väl så att ska det spelas Premier League även nästa säsong måste det bli seger här. Jumbon Sheffield, som bara väntar på att bli matematiskt klara för nedflyttning, väntar och kan man inte besegra dem, ja då går det att starkt ifrågasätta om Burnley ens förtjänar att hänga kvar?
  • Huddersfield har fem lag inom fem poängs marginal runt nedflyttningsstrecket i The Championship. Med nio poäng kvar att spela om kan det hända mycket på kort tid och man ska inte underskatta vad momentum kan betyda i ett sånt läge. Huddersfield sitter i just en sån sits att seger här kan vara helt avgörande för slutspurten, och nog ska man väl kunna lösa en viktig trea på hemmaplan mot ett Swansea som inte har nått att spela för?
  • Hull är också dem ett lag som har all anledning att vara fullt fokuserade denna eftermiddag. Sista chansen för dem att utmana Norwich och West Brom om en playoff-plats, men då gäller det att det blir seger här mot ett Watford som har åtta lag bakom sig och åtta poängs marginal till strecket. Ett utcheckat hemmalag? Jag tror så!

Potentiella skrällar

  • Rotherham är ju som bekant redan tillbaka i League One efter blott fyra segrar den här säsongen. Mot ett högmotiverat Birmingham är det därför så gott som ingen som räknar med att det ska sluta med något annat än förlust. Vilket man kan förstå såklart, men det är samtidigt en varningsflagg i mina ögon då det är en typisk match som man lätt går bort sig på. Birmingham har knappast varit någon fröjd de senaste 12 månaderna och har så mycket mer att förlora här. Miljonutdelning vid hemmaseger? Troligen!
  • Chelsea gästar Manchester för att försöka utnyttja Citys uttåg mot Real Madrid till sin fördel i jakten på FA-cuptriump. Det här är det svåraste hindret då Coventry eller Man United väntar i en eventuell final, och med tanke på deras insatser tidigare mot City denna säsong känns The Blues som ett spännande drag här. På Wembley, i en one-off match där allt kan hända, med betydligt fräschare ben ska i alla fall Chelsea kunna bjuda upp. Vågar du utelämna ettan dock?
  • Västerås har inlett sejouren i Allsvenskan med tre raka 0-1 förluster. Samtidigt som MFF hejdlöst plöjt fram med nio poäng och +10 i målskillnad. Hemma i Malmö finns det inte mycket som talar för något annat än en stabil seger. Men, likt match 9 är det alltför självklart för att jag ska känna mig bekväm utan garderingar då gästerna trots allt spelar fin fotboll. Risken finns ju också att hemmalaget undermedvetet tror detta ska bli lite lättare än vad det lär bli?

Tankeställare

  • Southampton såg ut att vara borta från direktplatserna till Premier League, men efter att lagen ovan dem lägligt tappat poäng de senaste omgångarna och The Saints gått rent är topp-2 återigen en realistisk möjlighet. Och det har jag svårt att se dem tappa för i så fall hade de redan gjort det, om så varit att de inte längre trodde på det. Cardiff sitter bekvämt men kommer få jobba hårt här, vilket jag inte tror de har i sig. Deras 12 senaste förluster har sett dem släppa in minst två mål, sju av dem minst tre, vilket är en överhängande risk.
  • Arsenal har jobbiga 10 dagar bakom sig efter både uttåget ur Champions League och hemmaförlusten mot Aston Villa, som sett dem tappa viktiga poäng i toppstriden i ligan. Klarar man av att ställa om? Mycket möjligt, men eftersom Man City också är ute ur Champions League och således kan fokusera fullt ut på ligan finns ändå en risk att det smyger sig på en förlorar-aura hos The Gunners – som väl behöver gå rent sista sex matcherna för att kunna passera City?
  • Match 10 är kupongens tveklöst största kryss-potential. Och då inte enbart sett till lagens senaste resultat, vem som har hemmaplan och läge i tabellen  utan också för att det är två lag som sällan övertygat spelmässigt. Som lär få svårt att koppla ett tydligt grepp i en sån här match med så pass viktiga poäng på spel då bägge lagen släppt in väldigt många mål hittills.

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |