Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 23/12 – Favorittung kupong ska synas rejält!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 23/12 – Favorittung kupong ska synas rejält!

Publicerat 2023-12-21 21:54

Ny vecka och nya tag är vad som gäller och nog älskar man möjligheten att slippa den traditionella uppesittarkvällen för något mer händelserikt och spännande som en heldag med toppfotboll? För visst siktar vi på att endast ha match 1 kvar för att sätta 13 rätt och lagom till treans bingo istället ta emot samtalet från Svenska Spels vinnarkommunikatör. Receptet för det? Ja grundraden hittar ni som vanligt nedan men med en så pass favorittung omgång är det intressant på samtliga system denna vecka!

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 23 december

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Liverpool – Arsenal 2
2 Tottenham – Everton 1
3 Luton – Newcastle 1 X 2
4 Fulham – Burnley 1 2
5 Nottingham Forest – Bournemouth 2
6 Blackburn – Millwall 2
7 Middlesbrough – West Bromwich X
8 Norwich – Huddersfield 1 X 2
9 Plymouth – Birmingham 2
10 QPR – Southampton X 2
11 Sheffield Wednesday – Cardiff 1 2
12 Stoke – Millwall 1 X 2
13 Sunderland – Coventry 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Tottenham med sitt sätt att spela och utan att behöva spela Ligacupen i veckan gillas starkt mot ett Everton som kraftsamlat på sistone. En relativt ordinarie elva i förlusten mot Fulham i tisdags gör det svårt att tro att de lyckas bibehålla energinivåerna som genererat fyra raka segrar dessförinnan, och jag vädrar stora problem på bortagräset i Norra London för ett fortsatt i ärlighetens namn begränsat Everton.
  • Watford har hittat en bra rytm nu och när inte ens ett tidigt insläppt mål längre får dem ur kurs så finns det mycket som tyder på att The Hornets kommer fortsätta klättra i tabellen. Mot ett fortsatt ojämnt Blackburn, som förlorat sex av sina tio senaste, har de gulsvarta alla möjligheter att sätta ytterligare press på hemmalagets manager Tomasson som måste försöka lyfta laget efter 0-4 senast!
  • Bournemouth fick aldrig spela klart sitt möte med Luton förra helgen vilket fortsatt innebär att deras samtliga fem segrar i Premier League kommit från deras sju senaste matcher. En formtopp som de hade uppenbara svårigheter att hantera mot Luton men som gett laget att jobba på i veckan. Något som jag tror stärkt dem och deras chanser att lämna ett formsvagt Nottingham med tre nya poäng på kontot. Hemmalaget har precis bytt manager och hade det inte varit för den som nu kommit in hade jag nog lockats av ”ny-manager-effekten” en Nuno Espirito Santo ger mig tyvärr ingenting.

Potentiella skrällar

  • Luton höll sånär på att göra det mot Arsenal och gav också Manchester City senast ett litet uppvaknande. Tredje gången gillt nu? Inte omöjligt! Newcastle är fortsatt decimerat och med Kieran Trippier i bedrövlig form dessutom går det inte att se förbi hemmalagets chanser här. Newcastle spelade som bekant i veckans Ligacup-omgång där de blev rejält tillbakapressade, och jag är tveksam till att de orkar ställa om här såväl mentalt som fysiskt på det sätt som de flesta tror.
  • Det är svårt att förstå att ett lag som bara förlorat fem matcher sedan september bara har två poängs marginal ner till strecket. Men så ser det ut för Huddersfield som gnetar på och fortsätter störa allt och alla. Fortsätter den trenden även mot Norwich? Ja varför inte, hemmalagets nyfunna formtopp är jag inte särskilt övertygad av sett till motståndet och mot Ipswich senast blev de rejält tillbakapressade. Så när alla streckar ner krysset väljer jag att plocka samtliga tecken och jobba in skrälltvåan till under 10%!
  • Birmingham gästar nykomlingen Plymouth som visserligen har hemmaplansfördelen att luta sig mot här men såklart kommer sakna nyss flyttade managern Schumacher. För visst kommer den typen av röst i omklädningsrummet, med allt han gjort för klubben, märkas av både på och utanför planen. Och allra särskilt i vad som är en viktig 6-poängsmatch i tabellens bottenskikt där Wayne Rooney spenderat större delen av sin tränargärning, något som kan visa sig fälla avgörandet.

Tankeställare

  • Stokes managerbyte, hemmaplan och Millwalls segerlösa svit lär göra sig ordentligt påmind när spelstopp närmar sig och ettan lär således dra iväg något ohyggligt. Inte särskilt välförtjänt anser jag utan tror snarare att Millwall, som kunnat jobba på utan några stora förväntningar, kommer få med sig minst en poäng. Millwall kan också luta sig mot fyra inbördes segrar av fem möjliga vilket ska beaktas.
  • Burnley kommer av förklarliga skäl bli det minst streckade laget på lördag så vill man vara ”säker” på att lyckas bli ensam på 13 gäller det att ha med ett tecken här. Tvåan eller krysset? Ja det är hugget som stucket egentligen men krysset är såklart mer troligt sett till kapacitet. Men tillfälligheter som ett rött kort kan förändra mycket vilket Fulham, som också spelat en match extra nu i veckan, fick erfara mot Chelsea förra helgen. Tvåa får det därför bli!
  • Toppmötet i match 1 är sist ut på kupongen med matchstart 18.30. Värt att notera här, bortsett matchens dignitet, är att Arsenal inte vunnit på Anfield på 13 raka försök. Men nog har de kommit närmre under Mikel Arteta och om man är en av dem som tror att Arsenal kanske kan ta hem ligatiteln i år, nog kan man se att även en sån här trend lyckas brytas på vägen dit?

 

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |