Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 23/3 – Oviss kupong öppnar för överraskningar!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 23/3 – Oviss kupong öppnar för överraskningar!

Publicerat 2024-03-22 21:24

På grund av flertalet matcher under dryga 10 dagar är det skralt med landskamper på kupongen vilket gör att engelska League One och League Two utgör större delen av den. Och tur är väl det för 13 vänskapslandskamper hade i alla fall inte lockat undertecknad i särskilt hög utsträckning. Så låt oss gå för 13 rätt och ett ensamt system!

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 23 mars

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 England – Brasilien 1 X 2
2 Frankrike – Tyskland 1 2
3 Irland – Belgien X 2
4 Danmark – Schweiz 1 2
5 Slovakien – Österrike 2
6 Burton – Port Vale X
7 Carlisle – Stevenage 2
8 Northampton – Derby X 2
9 Barrow – Newport 1
10 Crewe – Wimbledon X
11 Morecambe – Gillingham 1 2
12 Stockport – MK Dons 1 X 2
13 Tranmere – Crawley 1

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Tranmere har gjort tillräckligt mot slutet för att på egen hand säkra kontraktet i teorin vilket såklart ökar risken för att man snart ”checkar ut”. Jag har dock svårt att se dem göra det här inför hemmafansen efter de blytunga segrarna över topplagen Wrexham och Mansfield. Crawley, som fortfarande har en liten chans att nå playoff, hoppas givetvis på att hemmalaget tagit semester men eftersom det är dem som verkligen måste vinna är det inte omöjligt att matchbilden kommer passa Tranmere bäst – som trots allt tagit 35 av 50 poäng på hemmaplan denna säsong.
  • Stevenage har med en match mindre spelad playoff-platsen i egna händer men det gäller då att de bryter den fyra matcher långa segerlösa sviten de är inne i. Lämplig uppgift här då mot mer eller mindre avsågade jumbon Carlisle som redan förlorat 25 av 38 omgångar och som väl inte ska räcka till när gästerna drar upp tempot?
  • Österrike med Ralf Rangnick är ju i sina bästa stunder ett fartfyllt och spännande lag att kika på, vilket med rätta gjort att flera håller dem som en liten dark horse i sommarens EM. De tvålade t ex dit Tyskland under förra uppehållet och hade som bekant inga problem med Sverige i EM-kvalet, vilket i mina ögon ger en högre höjd än vad Slovakien har. Kan/vill de visa den redan här inför mästerskapet? Mja, kanske inte men med Marko Arnautovic spelklar och till låga procent är det värt en chansning!

Potentiella skrällar

  • Schweiz och Danmark står inför en intressant möte vad gäller förberedelserna inför sommarens EM dit båda är kvalificerade. I kraft av hemmaplan är såklart Danmark favoriter men jag tror det vore oklokt att underskatta detta Schweiz vars spelargrupp är tajt – ledda av Granit Xhaka som blivit som pånyttfödd i Leverkusen denna säsong. Låt dig inte lockas av flockbeteendet här då detta är en betydligt jämnare match än vad streckfördelningen antyder!
  • Irland har i sedvanlig stil inte gjort många glada särskilt ofta när det vankas landslagssamling. Att de med egen kraft skulle lyckas besegra Belgien när det gäller i exempelvis ett mästerskap känns föga troligt men i en vänskapslandskamp som denna – ja varför inte? Det viktigaste för Belgien är en genomstark prestation, en mer övertygande sådan än när de var här förra året i ett liknande läge, och att de kan få till det spel de vill utan storstjärnorna Lukaku och De Bruyne. Resultatet? Inte lika viktigt. Och det räcker gott för att jag ska lockas ta med ett extra tecken eller två.
  • Stockport mot MK Dons är ett riktigt toppmöte i League Two och skulle förhandsfavoriten Stockport, med en tydlig hemmafördel, vinna här ska nog mycket till för att de ska missa direktplatsen upp till The Championship. Pallar dem för trycket? Mja, jag är inte helt säker och då de flesta kommer nöja sig med 1X här är det ingen dum idé att plocka med tvåan som kommer rensa en hel del!

Tankeställare

  • England har alla möjligheter att lämna Wembley med samtliga poäng och applåder när Brasilien gästar. Ett Brasilien som haft sitt sämsta landslagsår sedan 1963 och redan ligger pyrt till i VM-kvalet, och som haft det kaosartat både på flera håll inom förbundet. Vilket tydligt speglat resultaten på planen. Nytt år, ny förbundskapten och en nystart är med andra ord precis vad de behöver och då de har spelarmaterialet att stå upp mot alla lag i världen är de väl förtjänta av ett tecken här?
  • Tyskland väntar fortfarande på det där riktiga lyftet sedan såväl Julian Nagelsmann tagit över men också med de senaste årens tama utfall i mästerskapssammanhang i backspegeln. Det här tillfället blir en bra värdemätare för att få de sista beskeden inför sommarens EM-slutspel och det kan således bli en intressant och svängig match – för nog har truppen betydligt mer i sig än vad som kommit fram hittills?
  • Burton ligger visserligen inte lika pyrt till som Port Vale i tabellen men i det här skedet i säsongen, sett till hur tajt det är i bottenstriden, är det få matcher var utgång väger lika tungt som den här för den här duon. Räkna således med en tajt match med en tydlig utgångspunkt i krysset!

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |