Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 24/2 – Vem överraskar bland favoriterna?
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 24/2 – Vem överraskar bland favoriterna?

Publicerat 2024-02-22 23:07

Det är inte särskilt ofta under en säsong som kupongens 13 matcher består av fler än fyra favoriter på högst 1.55 i odds. Då det finns ytterligare två lag i spannet 1.60-1.85 innebär stor risk för helt slaktad utdelning hela vägen upp till 13 rätt. Med andra ord är det läge för en mer vågad rad som tar sikte på att pricka in den favorit som faktiskt missar att leverera!

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 24 februari

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Arsenal – Newcastle X
2 Bournemouth – Manchester City X 2
3 Brighton – Everton 1 2
4 Manchester United – Fulham 1 2
5 Aston Villa – Nottingham Forest 1 2
6 Crystal Palace – Burnley 1
7 Blackburn – Norwich 2
8 Cardiff – Stoke X
9 Middlesbrough – Plymouth 1 X
10 QPR – Rotherham 1 2
11 Sheffield Wednesday – Bristol City X
12 Sunderland – Swansea 1 2
13 Watford – Huddersfield 1 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Crystal Palace har en ny manager efter att Roy Hodgson tackat för sig. Och det är inget dumt namn som plockats in, men frågan är vad Oliver Glasner kan göra på så kort tid utan några av sina bästa offensiva spelare Eze och Olise tillgängliga. Å andra sidan har inte Burnley varit mycket att hurra för och riskerar att väga alldeles för lätt här.
  • Norwich ångar på rejält mot en playoff-plats med fem segrar av sju möjliga på sistone. Seger även här mot Blackburn som ännu inte vunnit under nye managern John Eustace, och som hade väldiga problem i Cardiff i veckan, ser därför ytterst troligt ut. Josh Sargent är tillbaka i fin målform och även om hemmalaget har skytteligaledaren Szmodics i laget tror jag inte det räcker mot ett lag som gjort minst två mål i sina sju senaste ligamatcher! Revanschläge således för The Canaries!
  • Få matcher på denna kupong andas så mycket oavgjort som den mellan Cardiff och Stoke. Två lag som är närmare botten än playoff-platserna och som bara har fyra segrar mellan sig på de nio senaste ligamatcherna. Endast bottenkvartetten har gjort färre mål än dem hittills och då lagens tre senaste inbördes möten slutat med delad pott är jag knappast förvånad om detta möte slutar 0-0.

Potentiella skrällar

  • Nottingham Forest segrade enligt plan hemma mot West Ham i lördags. En insats och ett resultat som ytterligare befäster deras fina trend i Premier League från julhelgen och framåt. Kan de undvika samma defensiva misstag som dessförinnan mot Newcastle här mot ett fartfyllt och på pappret klart starkare Aston Villa finns det ingenting som säger att inte trenden kan fortsätta. Villas höga backlinje har Forest utnyttjat en gång med fint resultat den här säsongen, så varför inte igen? Matchbilden bör ju passa dem utmärkt!
  • Rotherham är till synes så gott som garanterade att trilla ur The Championship. Ny förlust trots att en poäng var förtjänad, tredje i ordningen, sätter såklart sina spår. Samtidigt kommer de förr eller senare också ha marginalerna på sin sida och tills att det är kört på riktigt har jag svårt att se dem ge upp – då hade de gjort det redan. QPR må ha Ilias Chair i fin form men jag är inte övertygad att de har vad som krävs i denna sexpoängsmatch. Krysset först men Rotherham måste vinna mer än något annat så de kommer gå för det!
  • Swansea har inte gjort många glada på sistone och en lite väl generös defensiv under säsongen som gått innebär att de i högsta grad är indragna i bottenstriden. Kanske att de kan få lite utdelning när ett formsvagt Sunderland, som bytt manager för tredje gången denna säsong precis, står för motståndet? Till rådande procent och odds är det värt att chansa men med tanke på Sunderlands starka hemmafacit lämnas krysset helt och hållet då The Black Cats är det enda laget hittills som inte kryssat på hemmaplan!

Tankeställare

  • Plymouth som den nykomling i The Championship som man är har av förklarliga skäl en av ligans minsta trupper, sett till spelare med erfarenhet av den här nivån. Att resultaten tryter när spelschemat intensifieras är därför inte särskilt överraskade. Utan chans mot West Brom senast och även mot Leeds dessförinnan ska det bli för tufft mot ett självförtroendefyllt Boro väntar i deras sjunde(!) match på 21 dagar i februari. Med det sagt kommer Middlesbrough troligen bli en av de hårdast streckade favoriterna och bommar dem segern här är chansen stor att utdelningen drar iväg!
  • Kupongens stora tv-match är såklart match 1 i den sena avsparken 18.30. Formstarka Arsenal föll intressant nog i Portugal i veckans Champions League och får verkligen se upp med ett offensivt starkt Newcastle här. Jämn match att vänta precis som när lagen möttes i höstas där The Magpies segrade med uddamålet!
  • Manchester United må ha tagit fem raka segrar nu med en mer eller mindre stabil förstaelva, som också ser ut att ”göra jobbet”, men det är ändå en lång bit kvar för dem innan de är i ett läge att litas på. Nio förluster redan i ligan och ett lag som enligt klubbikonen Paul Scholes är ”det enda laget i ligan som kan vara helt utspelat och ändå leda med 5-0”, vilket understryker deras tydliga brist på jämnhet. Spännande läge och möjligheter för Fulham alltså som såklart också hoppas United har ena foten i onsdagens FA-cupmöte med Nottingham!

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |