Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 25/11 – Bortalagens eftermiddag?

Publicerat 2023-11-23 22:45

Landslagsuppehållet är äntligen över och därmed är också ordinarie tipslördagsrutin tillbaka. En på förhand oviss omgång, vilket såklart brukar vara standard i just The Championship, präglar raden denna vecka som värms upp av toppmötet mellan Man City och Liverpool på Etihad. Den tidiga avsparken nådde visserligen inte tipskupongen men där sticker å andra sidan Newcastle – Chelsea ut som en måstematch att följa. Du är väl med?

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 25 november

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Brentford – Arsenal 2
2 Newcastle – Chelsea 1 X 2
3 Nottingham Forest – Brighton 1 2
4 Burnley – West Ham 2
5 Luton – Crystal Palace 1 X
6 Sheffield United – Bournemouth 2
7 Bristol City – Middlesbrough 1 2
8 Huddersfield – Southampton 2
9 Millwall – Coventry 1 2
10 Plymouth – Sunderland 2
11 Preston – Cardiff 1
12 Stoke – Blackburn 1 2
13 Swansea – Hull X 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • West Ham löste tre viktiga segrar av fyra möjliga före uppehållet som satt deras tidigare fina säsongsinledning tillbaka på kurs igen. Har en ”lätt” match i Europa kommande vecka som inte behöver prioriteras före denna så räkna med fullt ös från The Hammers mot ett Burnley som fortsatt ser väldigt tunna och naiva ut.
  • Bournemouth inväntar visserligen fortfarande på första bortasegern för säsongen men om de inte lyckas lösa det nu mot nykomlingskollegan Sheffield, efter insatsen mot Newcastle före uppehållet, ja då lär det kunna dröja länge. Hade inte Sheffield spelat sista 20 med en man mer senast mot Brighton hade 10:e förlusten av 12 möjliga varit ett faktum – likaså jumboplatsen.
  • Southampton är visserligen en av oddsfavoriterna men får de bara hål på Huddersfield ska segern vara ett faktum. Mål brukar de tendera att göra och från olika delar i spelet dessutom, så jag är inte orolig för att de ska hitta nätet här. Vettig spik trots hög streckning och ”favoritodds”.

Potentiella skrällar

  • Nottingham Forest är fortfarande obesegrade hemma på City Ground och vann välförtjänt i senaste hemmamatchen mot Aston Villa. Möter ett lurigt Brighton här förvisso men ett Brighton som började se något trötta ut före uppehållet och är inne på en sex matcher lång svit utan seger. The Seagulls har också en viktig och svår bortamatch i Aten på torsdag som kan störa här. Läge för alla tecken?
  • Luton kommer troligen att trilla ur när säsongen summeras men än återstår mycket fotboll som ska spelas. Just den här typen av matcher är matcher de måste vinna eller minst ta poäng i om de ska ha någon chans. Crystal Palace är stabilt, absolut, men ingen motståndare som hemmalaget bör ha någon överdriven respekt för. Gnetig 1-0 seger på tapeten möjligen?
  • Att Coventry skulle ha svårt att ersätta Victor Gyökeres målskytte kommer knappast som någon överraskning, men att det skulle gå riktigt såhär tungt var det kanske ingen som riktigt trodde. Något måste de börja hitta på dock, och det snabbt. Med sex raka utan seger, bortaplan och knapert målskytte blir man rejält nederlagstippade av samtliga här – men ett mål kan räcka långt ska man ha med sig och Millwall är inte riktigt lika starka hemma som sin vana trogen från tidigare år såhär långt. Tvåan rensar således de flesta system denna eftermiddag!

Tankeställare

  • Newcastle är fortfarande hårt skadedrabbat men har visat att de har en bra spelmässig grund att stå på vilket räcker långt. Uppehållet borde ha gjort dem gott varpå förlusten mot Bournemouth, en väldigt välförtjänt sådan, tillskrivs lite mindre betydelse. Mötet med ett offensivt glatt Chelsea kan bli riktigt spännande så här är läge för alla tecken!
  • Arsenal går ut sist på kupongen i den sena matchstarten och är därför en potentiell spik för att frigöra garderingar främst i The Championship. För den som letar skräll kan dock Brentford vara värda ett tecken då de, bortsett Liverpool senast, brukar göra det bra mot topplagen!
  • Blackburn fortsätter sin vana trogen från fjolårssäsongen då de oerhört sällan kryssar. Bortamatch nu mot ett Stoke, också dem något  ojämna i sina prestationer, som trivs bra hemma blir ingen lätt uppgift så en tidig 1,2 gardering är på sin plats här – inte minst efter deras två raka 0-0.

 

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-02-14 22:23

Färre spelbolag sponsrar svensk toppfotboll

Fotbollen kräver och behöver sponsorer för att allt ska fungera. Däremot har det skiftat mycket vilka sponsorer som stödjer fotbollen. En gång i tiden var det nästan uteslutande spelbolag som …

Publicerat 2024-01-18 12:52

Varför vi rekommenderar svenska bettingsidor

Betting är ett fenomen som bara blir större och större för varje dag som går, och idag finns det tusentals olika bettingsidor att välja mellan. Det finns sidor med licens …

Copyright © Fotboll.com 2024   |