Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 26/12 – 26 miljoner i jackpott på Boxing Day!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 26/12 – 26 miljoner i jackpott på Boxing Day!

Publicerat 2023-12-24 22:59

12 rätt på det stora systemet och en hel drös rader med 11 på samtliga tre system allt som allt. Det enda som stod i vägen för 13 rätt? En neslig 1,2 gardering på Stoke – Millwall! Ja nog var både grundrad och tankegångar kring helgens stryktipsrad så gott som ’on point’ och det är med det i ryggen som vi tar oss an tisdagens specialanpassade kupong. Jackpottomgång som det är, en av de största för året, ser vi till att vässa formen ytterligare. Du är väl med?

svenska spel jackpot
26 miljoner extra i potten denna Boxing Day-runda som är årets höjdpunkt i stryktipssammanhang. Missa inte chansen att gå med i vårt succélag i jakten på miljonerna på 13 rätt!
Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 26 december

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Manchester United – Aston Villa 2
2 Burnley – Liverpool X 2
3 Bournemouth – Fulham 1 X 2
4 Sheffield United – Luton 1
5 Ipswich – Leicester 1
6 Birmingham – Stoke X
7 Coventry – Sheffield Wednesday 1 2
8 Huddersfield – Blackburn 2
9 Hull – Sunderland 1 X
10 Rotherham – Middlesbrough 1 2
11 Southampton – Swansea 1 2
12 Watford – Bristol City 1 X 2
13 West Bromwich – Norwich 1

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Aston Villa lyckades inte förlänga sin rekordlånga hemmasvit mot Sheffield men kanske ändå att det var tur i oturen då det fortsatt håller dem på tårna – att inte ta något för givet om de har ambitioner att på riktigt utmana om topp-4 i årets Premier League. Hur de replikerar på Old Trafford kommer säga mycket om deras meriter men som tur är för deras del är det ett Manchester United som har problem på alla fronter just nu som de ställs emot. Lysande spik till kanonfin procent!
  • Sheffield United fortsätter göra det bra under Chris Wilder sedan hans återkomst till klubben och det är svårt att se förbi deras möjligheter hemma mot nykomlingskollegan Luton. Ett Luton vi visserligen prickade in fint senast mot Newcastle men som inte har kontinuiteten i sig att under andra förutsättningar i en hel annan match såhär kort inpå göra om bedriften. Övervärdera således inte Luton här.
  • West Bromwich kommer med tre förluster på sina fem senaste matcher och behöver en injektion för att komma på rätt kurs igen. Spelarmaterialet finns och i Carlos Corberan har de en manager som vet vad som krävs. Nog är det dags att vi får en vettig insats från deras sida nu, framför hemmafansen som vid den här tiden ifjol såg sitt lag vakna till ordentligt och gå på en riktig fin segersvit? Jag tror så mot ett Norwich som haft lätt motstånd mot slutet och fick en lite väl bekväm resa senast mot Huddersfield – en formkurva jag tror många kommer överskatta!

Potentiella skrällar

  • Det går visserligen inte att säga annat än att Watford är på väg uppåt i tabellen men tills de faktiskt lyckas leverera tre raka segrar är jag inte beredd att kasta in dem i playoff-mixen riktigt än. Varje gång de haft chansen till tre raka hittills har de snubblat och då de behövt hämta upp underläge i två raka matcher nu går det inte att utesluta att Bristol City, som också är på viss uppgång, överraskar och blir just ett sådant ’bananskal’ här.
  • Rotherham är jumbo i tabellen och det går inte att säga så mycket om det egentligen, mer än att de verkligen måste börja ta poäng snarast möjligt för att inte skakas av helt i bottenstriden. Ska det komma något uppsving alls är det hemma det kommer ske och vad vore väl med lämpligt än att plocka ner Middlesbrough på jorden igen efter deras två senaste segrar?
  • Fulham har sig själva att skylla genom två raka förluster i ligaspelet även om en av förklaringarna skulle kunna vara Ligacupen som distraherat dem något. Nu gäller det dock att låta detta fortlöpa och speciellt inte mot en bottenkandidat, som dessutom är i riktigt fin form i alla fall poängmässigt. Bournemouth har dock varit på väg mot förlust i sina två senaste och det räcker för mig som en vägvisare för att plocka med samtliga tecken här – med utgång i X2.

Tankeställare

  • Nykomlingen tillika Championship-tvåan Ipswich stormar vidare även om de gick på pumpen senast i Leeds. Resultatet var dock i överkant och jag är inte särskilt oroad över att de ska tappa fart framgent. De har i mina ögon bra chanser att få med sig samtliga poäng mot serieledande Leicester som visserligen har otrolig spets men som också rent poängmässigt fått väldigt bra betalt hittills.
  • Fyra matcher spelas med senare avsparkstid än 16.00 och framförallt match 1 och 5 kommer avsluta kupongen runt 21-snåret. Det kan vara trevligt att ha lagt valda garderingar på övriga 11 matcher för att bättra på chanserna att kunna hugga på 13 rätt inför dessa.
  • Southampton är uppe i 15 raka ligamatcher utan förlust nu men någon gång kommer det komma en förlust som bryter den sviten. Från och med nu är det bara att gardera upp dem varje gång tills det händer som mycket väl kan bli denna mot ett Swansea på uppgång!
  • Sheffield Wednesday är tillsammans med Burnley kupongens två stora jackpottutdelare då dem båda rent spelmässigt är minst troliga att faktiskt ta poäng – vilket är precis den typen av gardering som behövs om miljonerna på 13 rätt ska ut. Gardera därför minst en men helst bägge!

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |