Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 27/4 – Avslutningen nalkas i England
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 27/4 – Avslutningen nalkas i England

Publicerat 2024-04-25 23:35

Nog är det kupongens nedre halva från The Championship som står för dramatiken denna lördag. Sista omgången närmar sig och såväl i botten som i toppen är det oerhört jämnt, där en seger åt nåt lag kan ändra ordningen rejält. De sex första matcherna från Premier League är inte riktigt lika laddade men den sena matchstarten på Villa Park lär bli sevärd – liksom Manchester Uniteds potentiella bottennapp hemma mot Burnley. 

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 27 april

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Aston Villa – Chelsea 1
2 Manchester United – Burnley 1 X 2
3 Fulham – Crystal Palace 1 2
4 Everton – Brentford 1 X
5 Newcastle – Sheffield United 1 X
6 Wolves – Luton 2
7 Hull – Ipswich X
8 Blackburn – Coventry 1 2
9 Cardiff – Middlesbrough 2
10 Huddersfield – Birmingham 2
11 Millwall – Plymouth 1 2
12 Sheffield Wednesday – West Bromwich 1 X 2
13 Watford – Sunderland 1

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Birmingham missade visserligen chansen att passera Sheffield upp över strecket då det endast blev 0-0 hemma mot Rotherham senast. Men The Blues har fortfarande goda chanser att hänga kvar så länge det blir seger här mot ett Huddersfield som var ordentligt bleka mot Swansea – och som är klara för degradering vid förlust här. Mycket på spel således men är det något av dessa lag som hanterat det bättre är det Birmingham.
  • Middlesbrough har likt Cardiff ingenting kvar att spela om rent tabellmässigt men uppryckningen mot slutet verkar ändå lovande inför nästa säsong. Boro är i grunden ett bättre lag och borde ha satt sig själva i en bättre sits denna säsong, men kanske att de nu satt grunden de behöver för att svara mot förväntningarna nästa år?
  • Trots blott en seger på de 11 senaste matcherna sitter Watford säkert i mitten av tabellen men med kontraktet säkrat och ett permanent kontrakt för Tom Cleverley på managerposten gör ändå att att The Hornets kan spela avslappnat här. I säsongens sista hemmamatch är väl tiden inne för att leverera en sällsynt seger och avsluta på topp? Ett Sunderland som inget har att spela för bör vara ett passande motstånd!

Potentiella skrällar

  • Burnleys prekära läge i tabellen gör det svårt att se dem stanna kvar i Premier League när samtliga 38 omgångar spelats, inte minst sett till kvarvarande spelschema. Skulle de dock vinna här mot ligans ojämnaste lag sätter man press på Nottingham som Burnley både har kvar att möta och som möter Man City härnäst. Ingen omöjlig uppgift med andra ord och som Man United spelat mot slutet är de ju lovligt byte för alla lag!
  • Luton rämnade oväntat hemma mot Brentford senast och frågan är om inte dubbla 1-5 kanske har tagit lite väl hårt på självförtroendet trots allt. 10 förluster på de 13 senaste talar också sitt tydligaste språk men med ett snällare återstående spelschema än konkurrenterna kan snabbt svinga momentum, inte minst vid seger här mot ett Wolves som väl checkat ut vid det här laget?
  • Coventry kommer allra troligast inte spela något playoff-spel vilket, sett till FA-cup resan de precis avslutat och fjolårets playoff-final, är en stor besvikelse. Och något som de allra flesta kommer innebära en blek insats här mot ett Blackburn som har allt att spela för. Men när allt pekar åt ett håll gäller det att hitta det som går mot strömmen. Och Coventry tror jag är ett sådant lag denna vecka då deras grundspel imponerat och de trots allt kan spela med en frihet här som hemmalaget inte kan – vilket ska kunna utnyttjas.

Tankeställare

  • Chelsea gästar Aston Villa i kupongens sena avspark i match 1. Ett Chelsea som främst kommer från en tung derbyförlust i en match de inte hade särskilt mycket att säga till om. Något oväntat med tanke på att det såg bra mycket bättre ut i FA-cupen mot Man City dessförinnan. Cole Palmers vara eller icke-vara ska med i beräkningen men ett högmotiverat och formstarkt Villa, som har den sista Champions League-platsen i egna händer, tror jag blir för tufft.
  • Newcastle föll överraskande mot Crystal Palace i veckan men inte mycket om ens något egentligen talar för att de går på en ny mina nu. Hemmamöte med jumbon Sheffield United ska ju bara kunna sluta på ett sätt vilket oddssättarna också är med på. Vill man dock hitta en rad ensam på 13 rätt behövs en gardering här och då Sheffield behöver revansch från förödmjukelsen i lagens förra möte, och att de tog ledningen två gånger om mot United i veckan, gör att krysset är värt att överväga!
  • Botten mot toppen ställs mot varandra i match 12 och det är inte utan att det kommer få stor påverkan i båda ändar av The Championship oavsett utgång. West Brom behöver bara en poäng till för att definitivt säkra topp-6 medan Sheffield, med uppåtgående formkurva och hemmafördel här, sätter sig själva i en enormt fördelaktig sits inför sista omgången vid seger. Alla tecken därav ett måste!

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |