Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 3/2 – Ny jackpott lagom till Tips-SM!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 3/2 – Ny jackpott lagom till Tips-SM!

Publicerat 2024-02-02 22:43

Tips-SM är tillbaka och det ser vi till att ha i åtanke när grundraden sätts den här veckan. Det speciella formatet på tävlingen gör utmaningen extra speciell och intressant vilket kryddas än mer av att det ligger jackpottmiljoner i potten. Cupmatcherna är förbi och ligaomgångarna är därmed tillbaka på kupongen där Premier League och The Championship synas i sömmarna. Nu tar vi sikte på full pott!

svenska spel jackpot

Du hänger väl med i vårt succélag och spelar tillsammans med oss i jakten på miljonerna? 13 miljoner ligger extra i potten denna tipslördag och vi tar givetvis sikte på att sitta med ett av systemen ensam på 13 rätt. Ensam tillsammans förstås!

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 3 februari

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Sheffield United – Aston Villa 1 X 2
2 Brighton – Crystal Palace X
3 Burnley – Fulham 1 2
4 Newcastle – Luton 1 X 2
5 Blackburn – QPR 1
6 Huddersfield – Sheffield Wednesday X
7 Hull – Millwall 1 2
8 Norwich – Coventry X
9 Preston – Ipswich 2
10 Rotherham – Southampton 1 2
11 Stoke – Leicester 2
12 Swansea – Plymouth 2
13 Watford – Cardiff 1 X

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Ipswich kommer närmast från chockförlusten mot lilla Maidstone i FA-cupen vilket på alla sätt var ett typexempel på en eftermiddag när allt gick fel. Med blott en seger på de sju senaste i ligan är det också lätt att se varför oddssättningen är vad den är. Jag tror dock på en kraftfull reaktion här där ett spelmässigt spetsigt och dominant Ipswich är alltför bra för ett formsvagt Preston som släppt in fler mål än 21 lag i The Championship hittills.
  • Leicester fortsätter att övertyga och hålla en väldigt jämnhög nivå raka på god och rak väg tillbaka till Premier League. Siktet är inställt och med god målform dessutom är det svårt att se Stoke räcka till här. Defensiven sitter inte ihop hos The Potters och offensivt har de svårt att skapa chanser vilket innebär att det är uppförsbacke redan från start när ligaledaren kommer på besök.
  • Plymouth lyckades sånär skrälla mot Leeds förra helgen på precis det sätt man anade på förhand. Något som ger mig en tro på att de verkligen är en av kupongens finaste spikdrag, kanske det bästa sett till den låga streckprocent som råder. Swansea är inte mycket att hurra för just nu och släpper in mål i parti och minut, vilket lockar mig mot ett offensivt präglat Plymouth!

Potentiella skrällar

  • Millwall  har en på förhand tuff uppgift borta mot ett hårdsatsande Hull som förstärkt riktigt bra under januari hittills. Det finns dock en viss risk att det tar lite tid innan Hull hittat rätt spår igen som matchar både prestation och resultat, och med tanke på hur segern kom till mot Sunderland senast är jag inte övertygad att de är på väg mot en formtopp igen även om nye Fábio Carvalho kan vara tungan på vågen här. Bra chans således för gästerna att överraska!
  • Sheffield Uniteds poängskörd har inte riktigt fått det där lyftet som man hoppats på sedan Chris Wilders återkomst men frågan är om det inte börjar bli dags för just det snart. Marginalerna är fortfarande inte på deras sida men mot ett högt stående Aston Villa, som de sånär besegrade före jul och borde fått med sig segern ifrån, gillar jag deras chanser. Villa har returen mot Chelsea härnäst vilket kan påverka och sist ut på kupongen med matchstart 18.30 vore det inte dumt med alla tecken en jackpottvecka som denna!
  • Luton stod för en glimrande insats senast mot Brighton vilket innebar femte segern på de åtta senaste tävlingsmatcherna, en av dessa just returmötet med Newcastle före jul. När The Magpies nu dras med frågetecken över flera anfallsspelare, däribland Alexander Isak, är det inte omöjligt att nykomlingen tror på och grejar något liknande igen.

Tankeställare

  • Newcastle såg riktigt vassa ut senast mot Villa och hade dessförinnan inga större problem med Fulham i cupen. Mot nykomlingen Luton hemma på  St James är det således bäddat för en klar seger. Problemet? Luton är i sitt bästa slag för säsongen, överraskade rejält senast mot Brighton och slog som bekant Newcastle precis före jul med uddamålet. Jackpottomgång som det är kan rätt tecken här vara vägen mot en ensam rad på 13 rätt!
  • Southampton verkar ju onekligen vägra att förlora där sviten utan förlust fortsatt sträcker sig tillbaka till 23 september, det vill säga 22 matcher sedan av vilka 15 slutat med seger. Mot jumbon Rotherham som vunnit färre matcher än någon annan är det väl bara att räkna in en ny trea? Mja, inte en jackpottrunda som denna skulle jag säga och om något är det en sån här vecka skrällen kommer!
  • Med två sexpoängsmatcher både i botten och toppen av The Championship i match 6 respektive 8 gäller det att vara våghalsig denna vecka – eller gå på det mest troliga vilket är att båda lagen är nöjda med, och inte kommer ge sig förrän den är i hamn, en poäng. Stark kryssvarning alltså där man ska ha med sig att inget lag har kryssat fler matcher än Huddersfield (13) och Coventry (11).

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |