Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 30/12 – Årets sista tipsrad levererar!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 30/12 – Årets sista tipsrad levererar!

Publicerat 2023-12-29 00:22

Årets sista tipsrad är här och då matcherna duggar tätt samtidigt som Premier League och The Championship spelar utspridda omgångar är det en lite annorlunda Stryktipskupong som står för dörren – som dessutom spänner över två speldagar.

Serie A gör nämligen sällskap efter ett kortare juluppehåll vilket såklart gör saker och ting än mer spännande då det plötsligt är många matcher på kupongen som är i behov av garderingar. Vilken gardering blir din bästa denna eftermiddag?

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 30 december

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Nottingham Forest – Manchester United 1
2 Aston Villa – Burnley 1 2
3 Crystal Palace – Brentford 1
4 Manchester City – Sheffield United 1
5 Wolves – Everton 1 X 2
6 Fulham – Arsenal 1 2
7 Tottenham – Bournemouth 1 X 2
8 Juventus – Roma 1
9 Milan – Sassuolo 1 2
10 Verona – Salernitana 1 2
11 Kilmarnock – Dundee FC 1
12 Aberdeen – St Mirren 1
13 Hearts – Ross County 1 X

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Aberdeen är måhända bara 7:a i skotska Premiership men med fyra matcher mindre spelade än exempelvis dagens motståndare St Mirren är Ligacupfinalisten snart på banan igen. Vanligen starka hemma, vilket de visade i Conference League mot Frankfurt via 2-0 bl a, är de en fin värdespik till vettig procent. St Mirren har förlorat sex av tio bortamatcher hittills i ligan och har bara vunnit på den här arenan en gång sedan 2011!
  • Juventus har som enda lag hittills varit kapabla att haka på Inter i tabelltoppen i Serie A och verkar onekligen återigen ha hittat en väg framåt till att bli ett ”Allegri-lag”. Stabila, pålitliga och framförallt så gott som alltid segervissa. Ett ojämnt Roma gästar nu och då José Mourinhos gäng inte trivs särskilt bra på resande fot och inte kommer få något gratis här erbjuder hemmasegern gott spikvärde.
  • Fulham gör inte många glada just nu och möter ett svårslaget Arsenal i en av söndagens Premier League-matcher. Inte mycket talar för dem överhuvudtaget men man ska samtidigt komma ihåg att Arsenal hade det inte helt lätt mot West Ham i torsdags och har därigenom lite kortare återhämtning – samt att Fulham får tillbaka Raúl Jimenez efter avstängning och troligen också Willian från skada. Duon är Fulhams bästa offensiva vapen trots allt och skulle The Cottagers kunna upprepa överraskningsmomentet från lagens möte i augusti kan detta mycket väl bli en ensam rad på 13 rätt!

Potentiella skrällar

  • Bournemouth mår riktigt gott just nu och det är väl inte direkt läge att gå emot dem utan garderingar ännu. Tottenham kommer bli en tuff nöt att knäcka och en förlust vore knappast ödesdiger för deras uppåtgående form, men Spurs har en dags kortare vila som man ska ha i åtanke här. Och dessutom en riktigt klen insats mot Brighton i torsdags i ryggen som inte kan bortses från här. Ett kryss är kanske troligast men Spurs spelar för att vinna vilket kan straffa sig mot ett omställningsstarkt Bournemouth fyllt av självförtroende!.
  • Sassuolo fortsatte sin vana trogen att både göra och släppa in mål när säsongens nionde ligaförlust på 17 omgångar inkasserades före jul. Inget lag har gjort fler mål än dem på den undre halvan och bara jumbon Salernitana har släppt in fler. Slagläge för Milan hemma på San Siro med andra ord? Absolut, om det inte vore för att Sassuolo är Milans mardrömsmotståndare som b la lämnade Milano med 5-2 i fjol. Helst alla tecken!
  • Salernitana står fortsatt utan bortaseger den här säsongen och det tillsammans med en överlag klen säsong hittills gör att många har dem som första lag att definitivt degraderas. Än återstår dock mycket och vad vore väl ett bättre tillfälle att överraska än såhär efter ett litet uppehåll? Glöm inte bort att jumbon trots allt tagit poäng av både Roma, Lazio och Milan denna säsong!

Tankeställare

  • Manchester United lyckades på något sätt vända 0-2 till 3-2 senast mot Villa vilket var en välbehövlig seger och en ännu mer efterlängtad målkavalkad. Faran är dock långt ifrån över och lika väl som de skulle kunna gå på en tre matcher lång segersvit nu kan de lika gärna förlora mot Nottingham Forest med 0-3. Gardering därför ett måste om man inte gör det våghalsiga och spikar utgångsettan…
  • Aston Villa spelade sin kanske sämsta halvlek under Unai Emery i 2-0 ledning på Old Trafford och det kan såklart få konsekvenser ganska omgående. Inte i det långa loppet men på kort sikt då det finns risk att de, ovana som de är att vara så realistiskt och välförtjänt nära Champions League-platserna, tar lite för lätt på Burnley – som inget har att förlora på Villa Park. Garderingar kommer betala bra här!
  • Manchester City visade inga svaghetstecken efter att de återvänt från klubblags-VM, detta genom 3-1 borta mot Everton. En match som på förhand såg lite lurig ut men som The Citizens navigerade så gott som felfritt. Hur Sheffield United ska lyckas hålla emot här är omöjligt att se och allt annat än minst två måls överläge för City i paus vore en skräll. Garderingar gör därför bättre nytta på annat håll denna 12-matchs kupong.

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |