Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 30/3 – Europeisk touch på kupongen!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 30/3 – Europeisk touch på kupongen!

Publicerat 2024-03-29 20:37

Återkomsten efter landslagsuppehållet är efterlängtad och även om man såklart hade hoppats på en helengelsk kupong och tillbaka till vardagen är det alltjämt spännande med en europeisk touch. För den här veckan får Premier League sällskap av såväl La Liga som Serie A, Ligue 1 och rivalmötet från Bundesliga Bayern München – Dortmund. Och med många storfavoriter kan det dessutom bli rätt bra utdelning i slutändan!

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 30 mars

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Brentford – Manchester United 2
2 Aston Villa – Wolves 1 2
3 Chelsea – Burnley 1
4 Tottenham – Luton 1 X
5 Nottingham Forest – Crystal Palace 2
6 Bournemouth – Everton 1 2
7 Sheffield United – Fulham 1 2
8 Lazio – Juventus X
9 Fiorentina – Milan 2
10 Valencia – Mallorca 1 X
11 Bayern München – Dortmund 1 X
12 Lyon – Reims 1 2
13 Metz – Monaco X 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Det är inte varje dag man skriver upp Manchester United som ett spikdrag men av alla lag på kupongen kan uppehållet verkligen ha gjort bäst nytta för just United. Att matchen är sist ut av alla med start 21.00 spelar såklart också in liksom motståndet då Brentford är inne i en riktigt tung period. En dramatisk slutforcering av United gav segern senast lagen möttes, löser det lite mer odramatiskt denna gång?
  • Rivalmötet från Serie A mellan Lazio och Juventus har ett par spännande ingredienser att väga samman när lagen drabbar samman i Rom. Dels har Lazio ny tränare i form av Igor Tudor, dels har Lazio hemmafördel vilket inte ska underskattas och gästande Juve får dessutom klara sig utan bäste målskytten Dusan Vlahovic som är avstängd. Något som gör det svårt att peka ut en favorit och minst lika svårt att plocka ut en vinnare. Delad pott är därför ett givet utgångstecken och ett resultat som båda kan tänkas vara nöjda med!
  • Milan fortsätter att gå starkt i ligan och kommer fortsätta behöva göra det om de ska ha någon chans att utmana Inter om Scudetton. En stor del i det kommer fortsättningsvis vara bortaformen som är ligans näst bästa hittills och att de kan vinna just den här typen av matcher. Fiorentina borta är ingen lätt match och jag räknar inte med några stora siffror precis som i lagens förra möte i Milano, men med en klart starkare trupp och elva ska de kunna lösa detta.

Potentiella skrällar

  • Crystal Palace verkar enligt många befinna sig på ”säker mark” i mitten av tabellen men sju poäng ner till strecket, med en match mindre spelad, är långt ifrån en garanti. The Eagles har således mycket att spela om fortfarande och med en tuff avslutning är sex poäng från de två kommande matcherna nu oerhört viktigt. Nottingham blir ingen lätt uppgift och krysset är en möjlig gardering, men Palace har fått bra effekt på tränarbytet vilket räcker långt här.
  • Aston Villa har av förklarliga skäl inte gett upp drömmen om Champions League och sett till deras höjd är det svårt att argumentera för att det inte vore realistiskt. Samtidigt är det en kritisk fas av säsongen nu och i den är de inte särskilt vana vilket gör att ett varningens finger höjs. Wolves har fortfarande chans på Europa och deras omställningsspel kan absolut få bra utdelning mot Villas höga backlinje, varpå tvåan till fin skrällprocent lockar allra mest från Premier League!
  • Metz är nästjumbo i Ligue 1 och ska en vanlig dag inte ha så mycket att säga till om när Champions League-jagande Monaco står för motståndet. Inte minst då Metz i princip endast lyckats besegra bottenkollegorna Clermont, Lorient och Nantes den här säsongen. Än har de inte gett upp om nytt kontrakt dock och med Monacos alla bortfall kan inte ett rensarkryss uteslutas.

Tankeställare

  • Chelsea är ett av lagen som står lägst i odds av alla 26 lag på kupongen och tillsammans med Tottenham och Bayern München de enda som står under 1.40. Av den trion är det dock svårast att se dem förlora sett till motstånd, form och vad matchen har för betydelse. The Blues hade inga problem i höstens möte och Burnley kommer inte ha mycket mer att säga till om på Stamford Bridge.
  • Valencia må vara starka hemma och stod för ett par bra insatser före uppehållet. Mot ett klurigt Mallorca blir man dock lite väl stora favoriter. Endast Cadiz har kryssat fler matcher än Mallorca hittills som stått upp bra mot övriga toppklubbar denna säsong. Kniper en pinne här?
  • Tottenham har absolut kapaciteten att besegra nykomlingen Luton med klara siffror hemma i norra London. Med gästernas skadeläge är det ingen som räknar med att Luton ens ska kunna hävda sig här, men samtidigt ska man komma ihåg att det bara är två veckor sedan Spurs föll med 0-3 mot Fulham. Och poängen är än viktigare för dem än för Spurs så jag räknar med att de inte släpper taget om den i första taget!

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |