Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 4/5 – Jackpottomgång med Europa i fokus!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 4/5 – Jackpottomgång med Europa i fokus!

Publicerat 2024-05-02 23:49

Med ligorna ute i Europa på väg att stänga ner och utbudet i England är lite skralt denna lördag är det uppfriskande med en europeisk touch på kupongen. Det ger inte bara en salig blandning matcher utan och en kupong som kommer börja 16.00, endast vara halvvägs runt 19-snåret men inte helt färdigspelad förrän 23.00. Läge att följa match efter match pling in hela vägen mot 13 med andra ord!

Du hänger väl med i vårt succélag och spelar tillsammans med oss i jakten på miljonerna? 13 miljoner ligger extra i potten denna lördag och vi tar givetvis sikte på att sitta med ett av systemen ensamt på 13 rätt. Tillsammans med er förstås!
svenska spel jackpot
Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 4 maj

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Manchester City – Wolves 1
2 Brentford – Fulham 1
3 Burnley – Newcastle 1 2
4 Sheffield United – Nottingham Forest 2
5 Oxford – Peterborough 2
6 Sirius – Häcken 1 2
7 Monza – Lazio 1 2
8 Girona – Barcelona 1 X 2
9 Mallorca – Atlético Madrid 1
10 Metz – Rennes 1 2
11 Brest – Nantes 1 X 2
12 Köln – Freiburg 2
13 Brann – Rosenborg 1 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Freiburg hade verkligen inte marginalerna med sig senast mot Wolfsburg, en match de annars vinner 9 gånger av 10, men bör se fram emot bortamötet med Köln. Hemmalaget är så gott som klara för nedflyttning från Bundesliga efter krysset senast vilket lär märkas här, samtidigt som Freiburg har allt att spela för gällande 7:e platsen som kommer innebära spel i Europa nästa säsong. Bli inte förvånad om det blir ett par måls segermarginal!
  • Brentford har lika lite att spela för egentligen som Fulham med tre matcher kvar men jag gillar ändå mer av det jag sett från The Bees den senaste tiden, inte minst hemma. Då bara tre lag har ett sämre bortafacit i Premier League än Fulham såhär långt är det den här gången lätt att välja bort garderingarna.
  • Nottingham Forest har nytt kontrakt helt i egna händer men eftersom Chelsea väntar härnäst innan måstematchen mot Burnley i sista omgången är det endast seger som gäller här. Något som hemmaspelande tillika nedflyttningsklara Sheffield såklart skulle kunna ”spela på” om det inte vore för att The Blades redan gett upp. Det var oerhört tydligt senast mot Newcastle att det trots streckfördelningen inte intresserar mig det minsta att ta med garderingar här.

Potentiella skrällar

  • Nantes sitter tajt till i tabellen i Ligue 1 och det är inte svårt att förstå varför. Endast jumbon Clermont har gjort färre mål än dem hittills och enbart Metz har förlorat fler matcher. Med tre omgångar kvar och blott tre poängs marginal till strecket är det dock hög tid att försöka täppa till det sjunkande skeppet. Ingen lätt uppgift överlag och inte då överraskningslaget Brest väntar. Hemmalaget har en Champions League-plats att spela för och kommer väl ösa på här i sedvanlig stil, men är inte antalet insläppta mål på sistone en röd flagg?
  • Burnley gjorde precis vad jag trodde mot Man United förra veckan genom att lösa i alla fall en poäng på bortaplan. Skulle det bli seger här mot ett för säsongen sett bortasvagt Newcastle är utgångsläget inför de två avslutande omgångarna hoppfullt på riktigt. Gästande Magpies med Alexander Isak i fin form har 6:e platsen inom räckhåll och borde vinna här, men den trötta insatsen mot Palace och Burnleys poängbehov är anledning att täcka upp.
  • Mallorca ska väl egentligen inte behöva oroa sig för nedflyttningsstriden i La Liga men tills det är matematiskt klart är ett vilt kämpandes Mallorca att vänta. Och det är något som Atlético Madrid haft svårt med tidigare och då framförallt här på ön. Utan avstängde Antoine Griezmann blir uppgiften än svårare såklart då deras bortabekymmer också varit ett stående inslag denna säsong. Hade garderingarna räckt hade krysset åkt med men jag tror att hemmalaget lyckas lösa detta.

Tankeställare

  • Manchester City har ju titeln i egna händer och när de är i det skedet är det svårt att se dem tappa det greppet. Sett till vad ett högmotiverat Arsenal lyckades med mot just Wolves, på bortaplan dessutom, för två veckor sedan har jag ingenting annat att göra än att spika hemmasegern på utgångsraden. Gardering såklart med på större system då det är jackpottvecka.
  • Girona väntar bara på att det ska bli matematiskt klart att de spelar Champions League-fotboll nästa säsong via en topp-4 placering. En historiskt bedrift såklart vilket gör att vi nog har en målglad och böljande match framför oss – precis som senast lagen möttes i detta katalanska derby. Barcelona gör ju upp om andraplatsen bakom Real med just uppstickarna Girona som de hade väldiga problem med i hemmamötet, och med skyttekungen Dovbyk i hemmalaget går inget bortaförsvar säkert!
  • League One är inne i playoff-skedet efter att ordinarie 46 omgångar spelades färdigt förra helgen. Oxford löste sin plats först i sista omgången vilket sett till var de var för ett år sedan är en enorm bedrift. Peterborough å andra sidan har varit klara för playoff ett tag och har därmed kunnat hålla nyckelspelarna utvilade och fräscha mot slutet, vilket tillsammans med deras erfarenhet av playoff ändå ger dem ett klart övertag i mina ögon. Tvåan till under 30% är veckans bästa drag!

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |