Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 6/1 – Cupfeber på årets första kupong!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 6/1 – Cupfeber på årets första kupong!

Publicerat 2024-01-04 20:00

Efter en svag annandagskupong var vi tillbaka i storform under nyårshelgen där endast de skotska matcherna bommades på utgångsraden. Tuffare kupong väntar nu när FA-cupen står för underhållningen på samtliga 13 utvalda matcher!

Då det skiljer en eller ett par divisioner mellan vissa lag blir det en naturligt favorittyngd kupong. Ökad svårighetsgrad såklart men också en riktigt spännande möjlighet att bli ensam på 13 rätt vilket garanterar minst 10 miljoner i utdelning. Läge att plocka fram stora plånboken och kika på ett större gemensamt andelsspel då med andra ord!

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 6 januari

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Chelsea – Preston 1
2 Blackburn – Cambridge 1 2
3 Stoke – Brighton X 2
4 Middlesbrough – Aston Villa 2
5 QPR – Bournemouh X 2
6 Hull – Birmingham 1
7 Sheffield Wednesday – Cardiff 1 2
8 Norwich – Bristol Rovers X 2
9 Southampton – Walsall 1 2
10 Swansea – Morecambe 1
11 Newport – Eastleigh 1 2
12 Gillingham – Sheffield United 1
13 Watford – Chesterfield 1 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Swansea för fortsatt en tämligen anonym närvaro i The Championship. Kanske att tränarbytet nu kan ge effekt, i alla fall verkar det finnas gott om potential i att Luke Williams ska kunna få fart på laget med tanke på vad han uträttat med Notts County. Williams ska vara så gott som klar att ta över The Swans vilket ska kunna ge laget ett lyft tillsammans med hemmafördelen mot ett rejält bortaklent Morecambe som precis föll med 0-5 mot just Williams tidigare gäng Notts County.
  • Hull fick tidigt säga adjö till poängchansen senast mot Sheffield Wednesday efter det röda kortet men har alla möjligheter att snabbt studsa tillbaka igen. Fem av sju segrar på hemmaplan ska kunna bli sex av åtta när ett Birmingham under isen och i tränarlimbo, som precis gjort sig av med Wayne Rooney, väntar. 2-0 igen precis som senast lagen möttes i oktober?
  • Gillingham med två raka segrar i ryggen kommer med gott hopp om att kunna skrälla framför hemmafansen. Sheffield United har som bekant det tufft denna säsong och jag skulle inte bli förvånad om det är nytt kontrakt framför allt annat som manager Chris Wilder fått order om från högsta ort. Sheffield föll mot liknande motstånd i Ligacupens första runda för deras del i augusti vilket man ska ta med i beräkningen här.

Potentiella skrällar

  • Walsall har den angenäma uppgiften att försöka göra det som knappt någon gjort denna säsong; nämligen besegra Southampton. Förlusten kommer dock komma till slut och då The Saints möjligen har fokus på att ta klivet upp till Premier League igen, och redan bommat Ligacupen mot liknande motstånd tidigare denna säsong, är alla tecken att föredra här.
  • Målfarliga Bristol Rovers är ett av flera bortalag på kupongen som ställs mot betydligt högre rankat motstånd. Norwich är dock ingen favorit jag litar på och jag tror även att Bristol gillar sina chanser här då hemmalaget haft problem att skapa något av värde offensivt sett på sistone. Med ett par tuffa och potentiellt säsongsdefinierande matcher i ligan härnäst vore det ”klokt” av Norwich att inte riskera alltför mycket för att komma ett steg längre i en turnering de ändå inte kommer vinna.
  • Stoke är visserligen ett lag som med sällan skådad ojämnhet spräckt många kuponger de senaste åren. Just här, med tanke på att det är FA-cupen det gäller, är det dock till deras fördel. Brighton blir inget lätt motstånd såklart men gästerna har redan ett tufft spelschema redan vilket också visat sig påverka deras resultat och form så pass att det inte vore någon katastrof om de skulle åka ur tidigt. Att The Seagulls förlorar här är kanske att ta i men ett hårdjobbat kryss från hemmalaget vilket ger omspel är inte omöjligt. Alla tecken om möjligheten finns?

Tankeställare

  • Match 1, 4 och 10 startar 18.30 medan övriga matcher på kupongen har avsparkstid 16.00. Det kan således vara värt spika dessa tre, gardera upp så gott som övriga favoriter och sedan hålla tummarna!
  • Av de tre ovan är framförallt Chelsea och Aston Villa kapabla att gå hela vägen och bör också sikta på att göra det. Chelsea har med sin ofantliga bredd inga problem att ställa upp en urstark elva medan detsamma förväntas av Villa som också dem besitter tillräcklig bredd och kunnande för att klara av sin uppgift.
  • Blackburns svensk-bekante tränare Jon Dahl Tomasson sitter fortfarande kvar men frågan är hur pass säkert det trots allt är. Tills den stora vändningen kommer, eller att sista måttet slutligen är rågat, är det läge att gardera oavsett motstånd i mina ögon!

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |