Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 6/4 – Bortalagens kupong denna vecka?
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 6/4 – Bortalagens kupong denna vecka?

Publicerat 2024-04-05 23:29

Efter förra veckans europeiska mixkupong är det skönt att ha rutinen åter lagom till aprilvädret gör sitt med vardagen i övrigt. Sex matcher från Premier League och resterande sju från The Championship utgör kupongen den här veckan som ser ut att gå i bortalagens tecken – i alla fall om man frågar oss! 

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 6 april

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Brighton – Arsenal 1 X 2
2 Aston Villa – Brentford 1
3 Fulham – Newcastle 2
4 Wolves – West Ham 1 2
5 Everton – Burnley 1 X 2
6 Luton – Bournemouth 1
7 Blackburn – Southampton 1
8 Cardiff – Hull 1 2
9 Coventry – Leeds X 2
10 Huddersfield – Millwall X
11 QPR – Sheffield Wednesday X 2
12 Sunderland – Bristol City 1
13 Watford – Preston 1 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Premier League-nykomlingen Luton börjar få ont om marginaler för att lösa nytt kontrakt efter tio raka ligamatcher utan seger. Vinner t ex Everton sin hängmatch är det minst sex poäng plus målskillnad upp till säker mark med 15 poäng kvar att spela om efter denna omgång. Lite sista chansen-läge således mot ett mittenklart Bournemouth de gärna tar revansch på efter förra inbördes mötet för fyra veckor sen? Trycket på hemmaplan bär dem till seger är min teori!
  • Aston Villa har med hemmafördelen i åtanke ett riktigt bra utgångsläge när Brentford gästar. Att The Bees tog poäng av både United, som de dominerade, och Brighton senast kommer nog innebära en del garderingar från svenska folket men det är i mina ögon nog att övertänka det hela. Villas höga höjd har tagit dem till gränsen av Champions League till hösten och det fungerar bra som morot här mot ett Brentford som har gott om marginaler att rädda kontraktet efter den här matchen.
  • Newcastles skadefrånvaro till trots har de fått en bra start på 2024, något vare sig oddssättare eller svenska folket verkar hålla med om av någon outgrundlig anledning. Alexander Isak är dessutom glödhet i ett lag som bara förlorat mot City, Chelsea, Liverpool och Arsenal sedan Boxing Day? Som nu ställs mot ett lag som skämde ut sig senast mot Forest och sånär också gjorde det före det mot Sheffield också? Säg mig vad jag missar men mer övertygad än av bortasegern här blir jag inte på denna kupong!

Potentiella skrällar

  • Blackburns seger senast ska visserligen inte dras för stora växlar på men att skyttekungen Szmodic noterade två baljor är alltid en faktor som väger tungt. Långt ifrån säkra från nedflyttningsstriden finns det också gott om motivation här, mer så än för gästande Southampton som nog får acceptera att direktplatsen är körd och ett play-off stundar. Vilket det gäller att ha fräscha ben och huvudet för.
  • Burnley med sex poäng upp till nytt kontrakt i nuläget har verkligen hamnat i ett läge där det snart inte finns mycket kvar att förlora. Något jag tror kan passa dem rätt bra. Everton å andra sidan har enormt mycket mer att förlora vilket absolut kan märkas av nere på planen. När ligans målsnålaste duo drabbar samman är det nog ingen överraskning om krysset och 0-0 ligger nära till hands så det får fungera som utgångstecken, men när de flesta kritar ner ettan tar jag med samtliga tecken för säkerhets skull.
  • Sheffield Wednesday är ett av lagen som streckas allra lägst den här veckan och sett till läget i tabellen och formkurvan går det absolut att förstå. Jag delar dock inte tankegången att de är så pass mycket sämre än QPR som de bara är fyra poäng bakom om de lyckas vinna här. Spelvärde till höger således men målskyttet förblir ett problem för The Owls. Samtidigt kan ett mål kan räcka hela vägen i en match som inget lag egentligen har riktigt råd att förlora. Krysset måste därför också med!

Tankeställare

  • Watfords uppryckning mot slutet till trots är det inte mycket kvar att göra för deras del än att spela av säsongen så gott dem kan. En ny tränare kommer komma i sommar och det är därför högst troligt att laget ofrånkomligen snart checkar ut. Preston har fortfarande en liten chans att ta sjätteplatsen och nå playoff men då kan man inte tappa poäng på det sätt de gjort mot såväl Stoke som Birmingham senast. Sista chansen nu?
  • Sexpoängsmatcher finns det flera av på kupongen men den kanske allra tydligaste hittas i match 10. Millwall och Huddersfield är på vardera sida av nedflyttningsstrecket, mest tack vare att Millwall bommade att ta poäng av jumbon Rotherham senast, och har inte råd att förlora den här matchen. Utgångskrysset tillräckligt talande för att spikas helt?
  • Arsenal har väldigt mycket mer i vågskålen och på spel i kupongens första match än motståndet Brighton. Den sena matchstarten gör såklart att det finns fog för en spik här vilket titeljagande Arsenal ligger närmast till hands för. Dock tycker jag att tisdagens Champions League-möte med Bayern München hemma i London är en riskfaktor att väga in liksom att Brighton är ett lag som The Gunners haft problem med tidigare!

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |