Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 9/12 – Tidigt julklapp med 13 extra miljoner i potten!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 9/12 – Tidigt julklapp med 13 extra miljoner i potten!

Publicerat 2023-12-07 22:30

Tack vare lite väl många favoritsegrar bland hemmalagen förra veckan ligger det extra mycket pengar i potten denna lördag. Och när det vankas jackpottvecka innebär det såklart lite extra spänning vilket gör kupongens sista match, toppmötet i Birmingham där serieledarna Arsenal är på besök, desto smaskigare att se fram emot. Trevlig kupong med många intressanta möjligheter på samtliga system!

svenska spel jackpot
Med 13 miljoner extra i potten såhär i jul- och luciatider är denna lördag så god som någon att gå ihop i ett större andelsspel. Ta chansen och gå med i vårt succélag i jakten på miljonerna på 13 rätt!
Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 9 december

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Aston Villa – Arsenal X
2 Manchester United – Bournemouth 1 X 2
3 Brighton – Burnley 1 X
4 Sheffield United – Brentford 1 X
5 Wolves – Nottingham 1
6 Cardiff – Millwall 1
7 Huddersfield – Bristol City X
8 Middlesbrough – Ipswich 1 2
9 Norwich – Preston X 2
10 QPR – Hull 2
11 Rotherham – Swansea 1 2
12 Stoke – Sheffield Wednesday X 2
13 Watford – Southampton 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Hull har på förhand en tuff uppgift framför sig borta mot ett ”pånyttfött” QPR. Men, den typen av situation som hemmalaget Rangers befinner sig i brukar sällan vara en spikrak kurva utan snarare två steg fram och ett bak. Efter två segrar som bådar gott är jag inne på att en förlust hägrar, allra särskilt som Hull lär ha revansch i sikte efter förlusten i veckan i en match de borde vunnit.
  • Southampton gör sitt bästa för att knappa in på toppduon och med 11 raka utan förlust i ligan, som det nyss nedflyttade Premier League-lag man är, börjar uppflyttningssnacket ta fart. Med mål i princip varje match blir The Saints att räkna med, inte minst mot ett Watford som verkligen hade marginalerna med sig i veckan och vars tabellposition i mina ögon är smickrande.
  • Toppmötet mellan Aston Villa och Arsenal blir en riktigt fin avslutning på kupongen och som lagen spelar just nu vad gäller självförtroende och mentalitet är det svårt att se något av dem faktiskt gå segrande ur detta. Villa med sitt starka hemmafacit ligger visserligen närmst till hands men Arsenal leder Premier League av en anledning. Jämnt och tajt att vänta där spikkrysset ger riktigt fint spelvärde om övriga 12 matcher är i hamn!

Potentiella skrällar

  • Bournemouth kommer med fin form till Old Trafford där ett Manchester United som ingen är särskilt övertygad över. Visst var segern mot Chelsea odiskutabel men det hade mer att göra med Chelseas oförmåga att spela på Uniteds svagheter. Bournemouth å andra sidan, som gjort två både på Villa och Newcastle nyligen, har inget att förlora och bör därför kunna visa Uniteds ”rätta” ansikte återigen!
  • Sheffield Wednesday var förra veckans finaste tecken som fick stå helt ensamt på grundraden. Och som de levererade! Svårt att inte gilla deras chanser med den prestationen i ryggen när ett formsvagt Stoke väntar, ett Stoke man aldrig vet var man har. Tvåan först här på samtliga system men det är lika bra att öppna upp för garderingar på samtliga tecken.
  • Preston är tveklöst inne i en tung period med sju förluster på elva omgångar. Tre raka förluster bådar såklart inte gott men om det är något man vet om The Championship är det att knappt ens bottenlagen brukar förlora fler än tre matcher i följd. Mot ett poröst Norwich som är ännu mer ojämnt är chanserna således bra mycket bättre än vad streckfördelningen antyder mot en favorit som haft tydliga problem på sistone.

Tankeställare

  • Nottingham Forest har efter två tunga förluster blivit nästa lag på tur att tippas göra förändringar på tränarbänken. Steve Cooper sitter fortsatt kvar men rapporter finns att ny förlust här innebär slutet för hans sejour i klubben. Forest streckas såklart därefter men det är inte utan anledning och gardering kommer i mina ögon endast till hands på de större systemen.
  • Sheffield United har redan agerat i och med att Chris Wilder är tillbaka i klubben vilket absolut kan ge effekt. Wilder kan klubben och känner till spelarna väl vilket tillsammans med hemmafavören inte ska underskattas trots att Brentford i grunden är bättre. The Bees saknar dock Mbeumo här vilket är ett rejält avbräck!
  • Veckans största och hårdast streckade favorit Brighton måste garderas på samtliga system med tanke på att det är jackpottvecka. Att Brighton spelar Europa på torsdag och släppt in mål i samtliga matcher hittills ger ändå fog för gardering så den är inte helt tagen ur luften!

 

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |