Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Andelsspel: Stryktipset 9/3 – Ytterligare jackpottmiljoner tillagt i potten!
Stryktipset

Andelsspel: Stryktipset 9/3 – Ytterligare jackpottmiljoner tillagt i potten!

Publicerat 2024-03-07 22:14

Efter den favoritbetonade omgången senast pytsar Svenska Spel ytterligare ett par miljoner i potten. Spännande tycker vi då kupongen som väntar har gott om potential att kunna överraska på flera håll. Framförallt ser matcherna från The Championship lite extra kluriga ut denna vecka liksom match 13 som hämtas från League One som ser ut att kunna sluta precis hur som helst. Var sitter dina garderingar?

svenska spel jackpot

Du hänger väl med i vårt succélag och spelar tillsammans med oss i jakten på miljonerna? Hela 16 jackpottmiljoner finns i potten denna lördag och vi tar givetvis sikte på att sitta med ett av systemen ensamt på 13 rätt. Tillsammans med er förstås!

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.

Spelstopp: 15:59 lördag 9 mars

# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Arsenal – Brentford X
2 Wolves – Fulham 2
3 Bournemouth – Sheffield United 1 2
4 Crystal Palace – Luton 1 2
5 Blackburn – Plymouth 1 2
6 Hull – Leicester 2
7 Millwall – Birmingham 1 2
8 Norwich – Rotherham 1
9 Preston – Stoke 1 2
10 QPR – Middlesbrough 1
11 Southampton – Sunderland 1 X
12 Watford – Coventry 2
13 Blackpool – Portsmouth 1 X 2

Välj andelsspel med insatsnivå som passar dig

Detta är utgångsraden vad gäller spikar och garderingar. Inne på Svenska Spel och sidan för Tipsklubbens andelsspel finns sedan färdiga system beroende på vad som passar just din plånbok denna vecka; lilla, mellan och stora systemet.

ANDELSSPEL SOM PASSAR ALLA

Välj mellan Lilla, Mellan och det Stora andelsspelet

LILLA

MELLAN

STORA

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel

Lämna egen rad

Rygga Tipsklubbens Stryktipsrad med eget spel

Tipsklubben Svenska Spel andelsspel

stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

Här presenterar vi vassa spikbud, intressanta skrällmöjligheter och annat tänkvärt som panelen utgått ifrån inför Stryktipset. Notera dock att mindre avvikelser och förändringar mot ursprungsraden kan ske innan inlämning.

Spikbud

  • Även om det aldrig kan vara negativt att i föregående match vinna med 5-0 är det inte därför jag håller Coventry som en solklar favorit borta mot Watford. Hemmalaget har helt enkelt inte lyckats övertyga mig om att de ska ha något med den övre halvan att göra och när playoff-platsen ser lite väl avlägsen ut tror jag snarare på en svag och nedåtgående trend för dem de sista omgångarna. Samtidigt är stämningen runt Coventry riktigt bra vilket inte ska underskattas i det här skedet av säsongen.
  • Varken Fulham eller Wolves kommer behöva oroa sig för att dras in i någon bottenstrid den här säsongen, snarare tvärtom finns det en liten chans att kanske kunna nå en plats i Europa. Frågan blir då vilket av lagen som vill gå för det mest eller om dem båda faktiskt är rätt nöjda med säsongen hittills. För egen del tycker jag Fulham har en toppchans att fortsätta sin fina trend ett tag till och ser ingen anledning varför de skulle nöja sig ännu, vilket inte kan sägas för hemmalaget som dessutom dras med tunga offensiva avbräck alltjämt.
  • QPR har börjat plocka poäng i rättan tid då det är väl tajt i botten av tabellen och med hemmafördelen och ett tydligt motivationsöverläge jämfört med Middlesbrough räcker gott för att motivera ett ensamt tecken. Boro brände vad de hade denna säsong på Ligacupen och har efter det tappat momentum helt vilket gör playoff-platsen svårnådd, något som kan märkas framöver just vad gäller motivation.

Potentiella skrällar

  • Luton blev smärtsamt av med en poäng senast i slutskedet mot Villa, inte första gången denna säsong heller, men klamrar sig alltjämt kvar i Premier League. Bortsett matcherna mot Burnley och Sheffield United har de också ett bra facit mot lagen från den undre halvan så att de skulle vara så pass givna underdogs redan på förhand mot Crystal Palace är nonsens i mina ögon.
  • Plymouth är visserligen ett av tre lag som släppt in 60+ mål den här säsongen och i allra högsta grad indragna i bottenstriden, men ska inte behöva se sig särskilt underlägsna när formsvaga Blackburn står för motståndet. Rovers är nämligen det andra laget utöver givna Rotherham som släppt in minst 60 mål hittills och återfinns på samma poäng. Nykomlingens bortafacit denna säsong kommer ge ett tydligt favoritskap till Blackburn men på dagsform och underliggande kvalitet finns det inte mycket som skiljer dem åt i mina ögon – alltså blir detta jämnare än vad streckfördelningen kommer antyda runt spelstopp!
  • Millwall gjorde vad som förväntades av dem enligt undertecknad förra helgen då de hemmaslog Watford. De återtog i och med det sin roll som ett hemmastarkt lag helt enligt nygamle tränaren Harris instruktioner. Ny chans nu mot ligans näst sämsta bortalag ska väl bara innebära en ny stensäker trea? Ja det är vad alla räknar med ska inträffa vilket gör detta till en tydlig match som man lätt förbiser när man letar garderingar, men att Birmingham flaxat till mot slutet sedan tränarbytet räcker för mig för att plocka med en riktig överraskning.

Tankeställare

  • Arsenal är inte bara sist ut på kupongen i match 1 utan har också en i praktiken klurigare uppgift framför sig än vad oddssättarna och streckfördelningen antyder. Visst är ligan prioriterad men med en tuff retur i Champions League på onsdag i periferin går det inte att utesluta ett poängtapp mot Brentford trots hemmaplan. Lagens senaste inbördes möten har blivit målsnåla tillställningar och nåt liknande är att vänta också här.
  • The Championships superjumbo Rotherham föll med solklara 0-5 senast och det om något satte allra troligen punkt för deras marginella överlevnadschanser. Avsågade sedan länge inväntas endast att det ska bli matematiskt klart för degradering vilket gör det trist att denna match plockats med på kupongen. Å andra sidan, hittar skrälltvåan hem sitter man antagligen själv på 13 rätt vilket gör att det ändå finns ett visst värde på ett större system!
  • Sheffield United är verkligen helt under isen och det är svårt att se dem som lag eller Chris Wilder som manager kunna hålla sig kvar i Premier League. Vilket sätter saker och ting i en knepig sits eftersom det blir väldigt ”lätt” att helt se förbi deras eventuella chanser oavsett motstånd. För egen del kastar jag gladeligen bort ett par veckors garderingar för att lyckas pricka in när de faktiskt slår oddsen och vinner en enstaka match igen.

matematiklärare visar ekvation andelsspel

Spela Tillsammans med Tipsklubben hos Svenska Spel
Spela tillsammans för större vinstchans.
Köp andel här
Stryktipset logotyp
Rygga tipsraden med eget spel.
Till Stryktipset
stryktipset spelkollVi uppmanar till ansvarsfullt spelande.
Testa dina spelvanor med Spelkollen
svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |