Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Så väljer du den bästa plattformen för betting på fotboll
Guide

Så väljer du den bästa plattformen för betting på fotboll

Publicerat 2022-07-26 13:58

Trots många hängivna kunder förlorar fysiska spelombud allt mer sin popularitet. Digitala tekniker har haft en enorm inverkan, eftersom dessa möjliggör för individer att placera insatser från sina egna hem.

Redan idag kan du hitta många fotbolls-bettingsidor och antalet kommer högst sannolikt bara öka. Alla sidor är dock inte idealiska – några finns där helt enkelt bara för att uppfylla de minimikrav som kunder ställer.

Ska du betta på fotboll rekommenderar vi att du väljer en plattform av hög kvalitet och ett bra utbud av spelalternativ. Med hjälp av vår artikel kommer du enklare hitta rätt bland de många alternativ som finns.

Se till att plattformen är licensierad och reglerad

Innan spelbolag får tillstånd att bedriva verksamhet i Sverige eller andra länder runtom i världen måste de först visa att de uppfyller ett strängt regelverk. Detta berör ting som bonusar, betalningsmetoder och diverse säkerhetsåtgärder.

Innan du bestämmer dig för vilken fotbolls-bettingsida du ska spela på är det därför en nödvändighet att du säkerställer att den är licensierad och reglerad av ett lands spelmyndighet.

I Sverige är det Spelinspektionen som säkerställer att den svenska spelmarknaden är laglig, säker och tillförlitlig. Spelar du på en plattform som regleras av Spelinspektionen kan du sålunda känna dig trygg.

Välj en plattform som uppfyller dina krav

När det gäller betting på fotboll och annan sport är det viktigt att välja en användarvänlig plattform eftersom du vill kunna navigera lätt på den. Detta kommer vara praktiskt när du vill placera insatser på språng eller satsa på live odds i realtid.

Utöver användarvänligheten vill du också se till att plattformen uppfyller de andra krav du ställer, gällande vilka typer av betalningsalternativ som möjliggörs, vilka villkor som gäller, vilken välkomstbonus som erbjuds samt hur väl kundtjänsten fungerar.

fotbollar pa plan

Säkerställ att oddsen är fördelaktiga och att spelmarknaderna är bra

Bettingsidor har olika spelmarknader, odds och evenemang som man kan satsa på. Du måste se till att den plattform du väljer erbjuder spel på fotboll till att börja med, men också de klubbar och ligor du är bekanta med.

De flesta pålitliga bettingsidorna erbjuder spel på ligor som Premier League, Bundesliga och Allsvenskan, cuper som Champions League och Europa League samt mästerskap som EM- och VM i fotboll. Vill du däremot spela på mindre ligor, cuper eller mästerskap får du troligen leta lite noggrannare.

Håll också utkik efter ett brett utbud av spelformer, som matchvinnare, handikappspel, långtidsspel och så vidare och undvik plattformar som erbjuder färre spelmarknader än vanligt.

Glöm inte läsa andra spelares omdömen

Det finns som sagt tusentals olika spelbolag online att välja mellan idag, varav alla hävdar att de erbjuder de bästa tjänsterna som finns. Just därför är det så viktigt att lära sig så mycket som möjligt om varje plattform du tänker använda innan du registrerar dig.

Du bör kontrollera tillförlitligheten genom att läsa omdömen skrivna av andra spelare för att få ett bättre grepp om fördelarna och nackdelarna med plattformen som du överväger att använda.

Men man ska naturligtvis inte stirra sig blind på dessa omdömen. Några spelare är helt enkelt dåliga förlorare. Ta omdömen med en nypa salt.


Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Guide

Publicerat 2024-04-11 23:02

Från traditionell TV till Global live streaming & obegränsad tillgång till fotboll

Fotbollsintresserade världen över lever för spänningen att heja på sitt favoritlag, oavsett var på jordklotet de befinner sig. För de som följer Allsvenskan kan det dock innebära vissa utmaningar att …

Guide

Publicerat 2024-04-10 17:19

Statistik över spel på betting & casino online visar otroliga siffror

Vi har grottat ner oss i statistik som Spelinspektionen och Folkhälsomyndigheten visar i sina senaste rapporter över den svenska spelmarknaden och svenskarnas spelvanor. Här kan du ta del av guldkorn …

Copyright © Fotboll.com 2024   |