Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
PL-klubbar gör upp om Bissouma
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

PL-klubbar gör upp om Bissouma

Publicerat 2020-12-21 15:39

Manchester United, Liverpool och Arsenal är ute efter Brightons Yves Bissouma. Spelaren har imponerat och drar till sig rejält intresse, enligt Express.

Yves Bissouma, 24, lämnade Lille för Brighton och mittfältaren har tillbringat två år i Premier League-klubben. Och nu har 24-åringens prestationer uppmärksammats av de större drakarna.

Enligt Express, som refererar till journalisten Jonathan Shrager, är hela tre storklubbar ute efter spelaren.

Manchester United, som riskerar att bli av med Paul Pogba efter nyår, har ögonen på honom som möjlig ersättare. Även Liverpool ser spelaren som en potentiell lösning, då Georginio Wijnaldum är på väg att lämna klubben. Den tredje storklubben är Arsenal. De har också visat intresse. Londonklubben ligger endast ett fåtal poäng ovanför nedflyttningsstrecket och behöver vidta vissa åtgärder på transfermarknaden.

Bissouma har spelat 16 landskamper för Mali och gjort 3 mål. Han är fostrad i AS Real Bamako och gick över till Lilles ungdomslag 2016.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |