Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 20/11
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 20/11

Publicerat 2021-11-18 22:11

Topptipset må locka med en halv miljon extra i potten men på Stryktipset den här veckan får vi nöja oss med ordinarie utdelning. Men vad gör väl det när man siktar i sedvanlig stil på att bli ensam med 13 rätt? Sju matcher från Premier League och resterande sex från The Championship utgör kupongen vars åtta första matcher plockas rakt av från Topptipset som du kan läsa mer om här. Med flera högstreckade favoriter erbjuder denna tipslördag fin skrällpotential där det kan betala bra genom att våga spika ett par av mittenmatcherna. Läge för ett stort system med kompisgänget rent av?

Spelstopp: 15.59 lördag 20 november


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Match i fokus: Liverpool – Arsenal

Hur man än vrider och vänder på kupongen den här veckan går det inte att plocka ut någon match som står mer i fokus än denna. Förutsättningarna ger Arsenal väldigt begränsade möjligheter att få med sig något från Anfield om inte något oförutsett skulle inträffa som en skada på Mohamed Salah, ett par nya misstag av exempelvis Alisson som senast mot West Ham eller möjligen ett rött kort. Det är också det som driver streckningen som vid spelstopp allra säkert kommer ge Arsenal lägst streckprocent av alla på hela kupongen.

Just därför är det väl läge att helt enkelt plocka med bortasegern om man nu siktar på att bli ensam med 13 rätt? Det finns som bekant saker som talar för att Arsenal trots högst odds pre-game kommer kunna stå upp här – ett fint facit från fasta situationer exempelvis eller det faktum att man är i betydligt bättre skick mentalt nu än i början av säsongen. Går man tillbaka till så nyligen som 2020 har Mikel Artetas Arsenal också besegrat Liverpool om än på hemmaplan.


Skrällpotential: Cardiff

Det är lätt att stirra sig blint på tabellen och hemma/bortastatistiken när man först planerar sina tecken mellan Preston och Cardiff. Visst har gästerna haft en riktigt tung säsongsinledning men å andra sidan gav man alldeles för mycket förtroende och tid åt gamle Mick McCarthy – vilket nu direkt gett effekt när han är borta. Första segern sedan augusti bärgades senast och det råder en ny positivitet runt klubben vilket ska kunna räcka till minst en poäng här – eller varför inte full pott om allt stämmer som senast lagen möttes?

Cardiff drog till med 4-0 förra vintern i hemmamötet men har 10 av 12 poäng och 8-1 i inbördes målskillnad de två senaste säsongerna mot Preston. Ett Preston som föll tungt senast och kanske skrevs upp lite väl mycket tack vare segern mot Bournemouth? Hemmalaget har trots allt bara vunnit tre av sina tio senaste matcher det får man inte glömma när procenten på ettan drar iväg, och ett Cardiff som verkar redo att ta tag i säsongen ger sig inte utan en fight här.


Omgångens säkra: West Bromwich

Nog har resultaten sviktat lite mot slutet för West Brom men man har alltjämt häng på toppduon i jakten på uppflyttning till Premier League. Landslagsuppehållet kom således som en läglig paus för att samla trupperna och möjliggöra en ny fin segersvit framöver vilket lär behövas om inte Fulham och Bournemouth ska springa iväg. Grundkapaciteten är hög och kan The Baggies bara få lite bättre utdelning på bortaplan ska man kunna hänga på i tabelltoppen.

Huddersfield, som åkt på storförluster mot både Fulham och Bournemouth hittills, erbjuder ett bra tillfälle att trycka ifrån för ett spelförande West Brom som har tillräckligt med spetskvalitet för att säkra segern. Hemmalaget hade problem med Blackburns spetsoffensiv exempelvis, med Swanseas bolltrillande och toppduons kollektiva skicklighet – och har ofrånkomligen gått mållösa från sex av sina tio senaste tävlingsmatcher.


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Utvalt system – 256 rader

1. Liverpool – Arsenal1X

Liverpools hemmafacit är ju svårt att inte ta hänsyn till här med tanke på hur bra spelet fungerat under hela säsongsinledningen och Arsenal förlorade trots allt bägge ligamöten ifjol med 1-6. Å andra sidan trodde ingen på West Ham senast heller så varför skulle inte Arsenal kunna sno en poäng?

2. Watford – Manchester United12

Ole-Gunnar Solskjaer är under press och det är inte helt otroligt att norrmannen ryker om det blir nytt poängtapp här, vilket sett till det spelmässiga laget visat den här säsongen absolut kan hända då United saknar ett mellanläge och lite för ofta behöver ”räddas upp” av individuell skicklighet.

3. Wolves – West Ham12

Med Michal Antonio tillbaka i målform kliver West Ham med rätta ut som favoriter här. Wolves släpper till lite för mycket bakåt för att man ska tro på dem långsiktigt men två raka hemmasegrar kan absolut sporra dem till något bra här om marginalerna är med dem.

4. Norwich – SouthamptonX2

Norwich må ha segrat senast men är ett osäkert kort speciellt som Dean Smith bara haft laget så pass kort tid och ett mer fulltaligt Southampton kan absolut lösa detta utan större bekymmer. Men när två målsnåla gäng drabbar samman tenderar det att bli chansfattigt. 0-0 ingen omöjlighet?

5. Aston Villa – BrightonX2

Med fem kryss på sina sex senaste matcher har Brightons hyllningskör dämpats något och mot ett Aston Villa som har mer att ge men framförallt bevisa under nye Steven Gerrard kan det bli tufft att lösa en trea. Höjden finns dock i Brighton och någon gång får de väl utdelning?

6. Newcastle – Brentford12

Då båda lagen är i stort behov av tre poäng är det inte otroligt att detta kan komma att svänga en del varpå det kan vara läge för en helgardering för att vara på den säkra sidan. Gästerna håller väl en högre kapacitet totalt sett men hemmalaget har fin spets i Wilson och Saint-Maximin bl a vilka kan avgöra här.

7.  Burnley – Crystal Palace2

Det finns mycket att gilla med detta Crystal Palace som på inget sätt vann orättvist mot Man City. Burnley blir en tuff nöt att knäcka men hemmalaget har trots allt bara vunnit en av sina 14 senaste ligamatcher och ska inte övervärderas efter resultaten mot Brentford och Chelsea.

8. Bristol City – Blackburn2

Med sex förluster på sina åtta senaste matcher och huvudtränaren Nigel Pearson i sjukstugan på obestämd tid råder knappast optimala förutsättningar i Bristol. Gästande Blackburn med sin fina offensiva spets har således ett guldläge här och erbjuder en av kupongens mest spelvärda spikar!

9. Huddersfield – West Bromwich2

Efter ett par svajiga resultat är det hög tid för West Brom att återigen sätta ihop en svit och visa tvivlarna att man visst ska ha med direktplatserna till Premier League att göra. Huddersfield har redan haft problem med flera topplag och är nog körda här om gästerna gör första målet!

10. Hull – Birmingham2

Nog gick Birmingham bort sig senast mot Reading men nog bör man ha lärt sig läxan. Hull håller inte måttet i The Championship och mötte ett Barnsley senast i precis rätt tid. Mot Troy Deeney och Scott Hogan blir det tufft att ta fajten varpå gästerna ska kunna studsa tillbaka här.

11. Middlesbrough – Millwall12

Det går inte att säga annat än att Millwall är ett ganska snålt spelande lag. Visst är resurserna begränsade och med det i åtanke har dem fått riktigt bra utdelning hittills vilket kan räcka långt här också. Boro har under nytt ledarskap vilket blir spännande att följa, frågan är bara om det ger effekt direkt?

12. Preston – CardiffX2

Cardiff har inte varit mycket att hänga i julgranen hittills den här säsongen men klubben har fått en nystart vilket också firades med en seger senast. Preston är ingen stadig favorit att lita på och brukar inte trivas mot Cardiff heller så varför inte våga tro på att gästerna löser detta?

13. Reading – Nottingham2

Mot alla odds lyckades Reading få med sig samtliga poäng i Birmingham senast men tack vare de nio förlusterna hittills liksom poängavdraget klubben åkt på ligger man pyrt till. Nottingham å andra sidan har lyft fint på sistone och ska greja detta inte minst med tanke på hemmalagets digra skadelista.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |