Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Lördag 3/12 – Vilken favorit kan man lita på?
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Lördag 3/12 – Vilken favorit kan man lita på?

Publicerat 2022-12-01 21:34

En salig blandning matcher är vad som står för dörren när Stryktipset rullat in i december. Åttondelsfinalen i VM mellan Holland och USA blir kupongens höjdpunkt då alla övriga matcher hämtas från de lägre divisionerna runt om Europa, något som såklart också kommer kräva sina garderingar och tuffa spikbeslut. Men vem gillar inte en saftig utmaning!?

Spelstopp: 15:59 lördag 3 december


# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Holland – USA X
2 Accrington Stanley – Oxford 1 2
3 Crawley – Swindon 1 2
4 Hartlepool – Stockport 1 2
5 Mansfield – Colchester 1 X
6 Northampton – Tranmere 1
7 Rochdale -Harrogate 1 2
8 Real Zaragoza – UD Ibiza 1 X
9 Mirandés – Albacete 2
10 Sporting Gijón – Las Palmas X
11 Villareal B – Leganés 1 2
12 Cagliari – Parma X
13 Cove Rangers – Partick Thistle 1 2

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Holland – USA

En spelmässigt sval start på VM fick till slut precis den slutkläm som Holland hoppades på. Som gruppetta är Die Oranjie i åttondelsfinal vilket är ett minimum sett till gruppen dem lottades in i och inte minst med tanke på spelarmaterialet.

Det blir därmed intressant att se vad dem faktiskt gör med den här chansen som uppstått lite till skänks för så om det ser ut som mot Senegal och Ecuador här ligger VM-drömmen i farozonen. USA kommer inte be om ursäkt för sin plats i det här skedet av turneringen och har i Christian Pulisic en spelare som verkligen kan lyfta laget till spännande höjder.


Skrällpotential: Hartlepool

Som jumbo i League Two med minst antal poäng tagna, sämst målskillnad och med flest insläppta mål är det givetvis på sätt och vis långsökt att dem ’helt plötsligt’ ska börja vinna fotbollsmatcher. Dock får det här läget dem är i nu ses som en möjlighet så god som någon att ta med momentum i ryggen.

Avancemanget i FA-cupen förra helgen också det på hemmaplan ska inte underskattas och Stockport är trots allt nykomlingar. Att Hartlepool också tagit 10 av sina 12 inspelade poäng hemma är värt att väga in när strecken på tvåan drar iväg till orimliga nivåer.


Omgångens säkra: Northampton

Med två raka segrar i bagaget och en tredjeplats i ligan kommer Northampton i gott skick till det här mötet. Som ligans målfarligaste lag såhär långt dessutom är hemmaspiken väl underbyggd.

Ambitionerna att ta klivet upp till League One är påtagliga och kan Northampton fortsätta på den inslagna vägen finns det gott hopp att vara med i toppen även till våren. Får dem bara in första målet här ska segern vara tämligen ohotad och det har dem givetvis alla möjligheter till, då dem bör försöka ta kommandot omgående.


svenska spel


Utvalt system – 256 rader

1. Holland – USAX

Hur gärna man än vill tro att Holland nu växt in i turneringen och borde kunna trycka i nästa växel går det inte att riktigt landa i den där övertygelsen som krävs. USA kommer också göra sitt för att hålla den här matchen vid liv så länge som möjligt och är långt ifrån den underdog som dem kanske borde vara vid en första anblick. Jämn match att vänta som avgörs först efter 90?

2. Accrington Stanley – Oxford12

Med en svag säsongsinledning nu bakom sig verkar Accrington redo att ta kliv uppåt i tabellen. Fyra segrar på de fem senaste är inget dumt facit när ett lite väl betrott Oxford står på andra sidan. När lagen möttes här för snart ett år sedan var det också Accrington som avgick med segern vilket är en faktor att väga in innan Oxford, som bara fick med sig kryss mot jumbon Forest Green i förra omgången, spikas. Garderingsläge med andra ord!

3. Crawley – Swindon12

Gästande Swindon må kliva in som knappa favoriter här men får se upp med hemmalaget som trots allt tagit samtliga fyra ligasegrar på hemmaplan. De vann också motsvarande möte ifjol och kommer nog behöva förlita sig på hemmaformen om kontraktet ska klaras till våren.

4. Hartlepool – Stockport12

Nykomlingen Stockport har varit en frisk fläkt sedan de tog klivet upp till ’den riktiga’ fotbollspyramiden där saker och ting verkligen kan ta fart för klubbarna i de lägre divisionerna borta i England. Oddssättningen och favoritskapet är på så sätt befogat vilket samtidigt gör att det finns riktigt fint spelvärde på andra sidan. Hartlepool har momentum och trivs avsevärt bättre hemma, något som kan räcka hela vägen och överraska samtliga?

5. Mansfield – Colchester1X

Inget lag har än så länge fått sämre utdelning i bortaspelet än Colchester och det är givetvis något som bör oroa såväl fans som ledning och manager. Att dem ska bryta den trenden här idag är kanske långsökt och det kommer bli en tuff match. Samtidigt är formen sisådär i hemmalaget som utöver att onödigt förlora mot Evertons reserver senast också föll med klara 0-3 mot Harrogate för två veckor sedan – också dem ett bottenlag precis som Colchester. Krysset innebär fin skrällpotential således!

6. Northampton – Tranmere1

Ska det bli några poäng här i Northampton vill det nog till att Tranmere håller nollan, vilket inte blir det lättaste med tanke på att hemmalaget gjort fler mål än något annat lag i ligan. Än mindre om man tar hänsyn till lagens tidigare inbördes möten som sett gästerna släppa fem bollar över två förluster ifjol. Då Northampton tydligt prioriterar ligaspelet och jagar tredje raka segern blir detta för tufft för Tranmere.

7. Rochdale – Harrogate12

Målsnålt att vänta när formsvaga duon Rochdale och Harrogate ska göra upp om tre viktiga poäng i botten av tabellen. Att hitta nätet har varit hemmalagets största problem hittills varpå ett mål för gästande Harrogate kan räcka riktigt långt. Kanske hela vägen och se till att The Dale fortsatt förlorat fler matcher än något annat lag i serien. Å andra sidan har gästerna haft bekymmer på resande fot så detta kan ju lika gärna vara dagen det vänder för hemmalaget!

8. Real Zaragoza – UD Ubiza1X

Jumbon Ibiza är rejält uträknade på förhand mot ett på pappret klart bättre Zaragoza. Men likt gästerna har också hemmalaget haft svårt att träffa rätt den här säsongen och lite väl många matcher har antingen slutat oavgjort eller med förlust, inte minst för Zaragoza som har klart högre ambitioner än att harva i botten. En favorit i fara och en match där första målet troligen blir avgörande?

9. Mirandés – Albacete2

I spanska Segunda División finns det gott om tajta matcher att välja på den här eftermiddagen och kvällen. Denna är inget undantag och det kan därför absolut vara på sin plats med garderingar om plånboken tillåter. Jag tror ändå att Albacete, som hämtade sig fint senast efter smällen i Granada, har ett avgörande i sig på ett betydligt mer påtagligt vis än Mirandés – likt fjolårets dubbelmöte.

10. Sporting Gijón – Las PalmasX

Med fyra raka uddamålssegrar lagen emellan de två senaste säsongerna, varav tre raka 1-0, är det nog att hoppas på mycket för att det ska sluta särskilt målrikt den här gången heller. Gästerna jagar serieledande Alavés men möter här ett Sporting som kryssat fler matcher än någon annan och trots allt bara förlorat en match på hemmaplan. Stänger igen butiken för hårdsatsande Las Palmas?

11. Villarreal B – Leganés12

Fortsatt obesegrade på hemmaplan är det intet för intet som Villareals B-lag kliver in som favoriter i den här matchen. Gästande Leganés har som bekant bara plockat sju av sina 17 poäng på resande fot. Samtidigt är dem långt ifrån borträknade här och då garderingen lönat sig i 14 av 19 matcher för deras del hittills bör den räcka för räkna hem en grön bock.

12. Cagliari – ParmaX

Senast lagen möttes spelade båda klubbarna i Serie A och det här blir således en smärtsam påminnelse av vad som en gång varit. Parma har visserligen fått ett år på sig att acklimatisera sig och är väl den av duon som i nuläget är närmast att utmana om att ta sig upp igen. Med fyra raka kryss är det tydligt att det fortfarande saknas något för att det riktigt ska klicka för Cagliari som trots hemmaplan kommer få det tufft att bärga en trea här. Delad pott kan båda tänkas vara nöjda med?

13. Cove Rangers – Partick Thistle12

Hand upp den som missat att följa händelserna i skotska andradivisionen. Ja, gissningsvis är du som läser detta också en av dem som inte följer den och det är i ärlighetens namn inget att blunda för. Med lagens förra möte en målrik tillställning är det inte otänkbart med något liknande här, men efter tre inbördes kryss är det väl ändå dags för någon av dem att få till ett avgörande!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |