Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset Måndag 26/12 – Miljonregn på anrika Boxing Day!
Stryktipset

TIPS: Stryktipset Måndag 26/12 – Miljonregn på anrika Boxing Day!

Publicerat 2022-12-24 23:16

Årets största tipsdag är här både vad gäller förväntan, längtan och såklart också omsättning. Bara det faktum att Stryktipset byter speldag till måndag snarare än lördag säger det mesta om vad Boxing Day är just i dessa sammanhang. Som om inte det vore nog kommer den vanligtvis riktigt höga omsättningen som brukar slå rekord just denna dag antagligen nå nya höjder i och med den jackpott på 26 extra miljoner som finns i potten. Läge att leta upp skrällarna med andra ord!

Spelstopp: 15:59 måndag 26 december


# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 Arsenal – West Ham 1
2 Aston Villa – Liverpool 1 2
3 Crystal Palace – Fulham 1 2
4 Everton – Wolves 2
5 Leicester – Newcastle 1 2
6 Southampton – Brighton X
7 Bristol City – West Bromwich 1 2
8 Cardiff – QPR 2
9 Hull – Blackpool 1 2
10 Middlesbrough – Wigan 1 X
11 Preston – Huddersfield 1 2
12 Rotherham – Stoke 2
13 Sheffield United – Coventry 1 X

svenska spel

stryktipset spelkollSpela ansvarsfullt.
Testa dina spelvanor med Spelkollen

 

Match i fokus: Arsenal – West Ham

Sist ut rent tidsmässigt men först ut på kupongen är detta London-derby där serieledande Arsenal, som har fem poäng ner till Man City, tar emot West Ham som fortsatt sitter fast i botten av tabellen. Tre raka tunga förluster före uppehållet för The Hammers håller dem inom en poängs marginal till nedflyttningsstrecket vilket betyder bråda tider för manager David Moyes.

Arsenals Mikel Arteta däremot har en betydligt mer angenäm situation även om skadan på Gabriel Jesus under VM kom högst olägligt. Tryggheten och stödet hemma på Emirates där The Gunners plockat sex raka segrar i ligan har dock bidragit till den höga svansföringen som klubben numera för – vilket också bör kunna hantera Jesus frånvaro i alla fall i detta tidiga skede.


Skrällpotential: Wolves

Julen Lopetegui hoppade till sist på Wolves-tåget och det torde ju kunna innebära en ganska drastisk scenförändring för klubben som efter 15 spelade omgångar i Premier League parkerar på jumboplatsen. Någon form av effekt är i alla fall att vänta och mot ett lag som Everton finns alla chanser att plocka med sig tre oerhört värdefulla poäng hem.

Everton må ha hemmafördel här men visade innan uppehållet att självförtroendet är bräckligt. Om Dominic Calvert-Lewin missar den här matchen vilket det ryktas om kommer det bli än svårare för The Toffees att öka på en redan skral målskörd. Något Wolves ska kunna utnyttja och kunna ta kontroll över matchbilden med sitt starka mittfält. Gör första och håller sedan tätt?


Omgångens säkra: Stoke

Det hör inte till vanligheterna att Stoke lyckas vända en match när de hamnar i underläge och faktum är att det mot Bristol senast var första gången de lyckats med det denna säsong. 14 gånger, mest av alla i The Championship, har Stoke hamnat i underläge varav tio av dessa slutat med förlust.

Mot ett överkomligt Rotherham som släpper in mål på löpande band för tillfället bör det således gå att förbättra det nästintill perfekta facit Stoke har när de istället själva gör första målet; 22 av 24 poäng och 16-3 i målskillnad. Med formen på sin sida erbjuder segern bra spikvärde inte minst när man tillägger att Rotherham förlorat samtliga åtta ligamatcher när de släppt in matchens första mål.


svenska spel


Utvalt system – 256 rader

1. Arsenal – West Ham1

Det egentligen enda som talar emot Arsenal här är skadan på Gabriel Jesus. I övrigt finns det ingenting som tyder på att The Gunners kommer ta sig an den här matchen på något annat sätt eller med annat självförtroende och output som innan VM. Något ett bortasvagt West Ham kommer få problem med precis som tidigare gånger de gästat Emirates.

2. Aston Villa – Liverpool12

Det blev förvisso förlust i omstarten av klubblagssäsongen men det var samtidigt ett Liverpool som själva såg rätt pigga ut och som kommer med ny energi efter VM-uppehållet. Och att tampas med spelare som Erling Håland och övriga spetsspelare i City behöver inte Liverpool-försvaret göra varje vecka. Dock är deras försvarsspel fortsatt en svag punkt och något som Aston Villa med taktiskt skicklige Unai Emery absolut kan utnyttja. Fin skrällpotential!

3. Crystal Palace – Fulham12

Det är inte bara i match 1 det är London-derby utan även här på Selhurst Park. 0-0 slutade det här  mötet senast det begav sig för snart två år sedan och såhär efter uppehållet där det fortsatt är oklart exakt var båda lagen står är det ett mycket möjligt scenario även nu. Dock har Palace tenderat att prestera bättre hemma med fyra av fem segrar bl a och får gälla som klara utgångsfavoriter. Samtidigt är målgarantin Alexandar Mitrovic tillbaka i Fulham vilket kan tippa vågskålen till gästernas favör.

4. Everton – Wolves2

Wolves agerade till slut efter den bedrövliga säsongsinledningen som följt på en osynlig säsong ifjol utan särskilt många tendenser till steg i rätt riktning. Något som bör ge resultat framöver då en mer taktiskt skicklig Lopetegui nu tagit över. En manager vars erfarenhet långt överskrider Evertons motsvarighet Frank Lampard som fortsatt är satt under lupp efter blott tre segrar hittills. Fräck men likväl värdig spik!

5. Leicester – Newcastle12

Hårt kritiserade Brendan Rodgers och hans Leicester ryckte upp sig rejält veckorna före VM. Med hjälp av James Maddison, som dock är tveksam här, bör den formen kunna plockas upp även på andra sidan julhelgen. Här blir det dock tufft att ta samtliga poäng med tanke på det defensiva skadeläget, varpå en målglad tillställning precis som lagens tidigare möten de senaste säsongerna är att vänta. Läge således för en bevakning för att sedan gå in och betta live när oddsen går upp?

6. Southampton – BrightonX

Nye Southampton-managern Nathan Jones har fått ett par veckor på sig och två matcher att analysera sitt lag inför vad som återstår av ligasäsongen. För något måste göras då The Saints bara lyckats vinna tre matcher och hittills landat en målskillnad på -14 och troligt är att de verkligen kommer ta ett krafttag nu efter julhelgen. Ett Brighton som återigen var trubbiga framför mål i Ligacupen senast erbjuder en lämplig uppgift att i alla fall då de bara förlorat en av sina fem senast mot Brighton. Stark kryssvarning!

7. Bristol City – West Bromwich12

Att ha släppt in det avgörande målet på straff så pass sent i matchen lär sannerligen ha grämt en och annan i West Bromwich. Inte minst manager Corberán som annars fått en drömstart med The Baggies. Mot ett klart överkomligt Bristol City som inte verkar kunna hålla fast vid en ledning hela vägen över 90 minuter är dock möjligheterna att studsa tillbaka omgående riktigt bra. Så pass bra att en spiktvåa är fullt rimlig men hemmalagets vassa offensiv är alltid svårhanterlig varpå garderingen är ett måste.

8. Cardiff – QPR2

För första gången på väldigt länge gick det att känna igen QPR som efter sin fina start gått riktigt tungt mot slutet. Detta efter att ha blivit boostade av nye managern Neil Critchley som borde kunna få fart på laget framöver. Cardiff har bjudit på bra motstånd utan att få särskilt bra utdelning och kommer bli en tuff utmaning, men med så pass mycket potential som finns i gästerna som behöver få blomma ut ligger tvåan klart närmst. QPR vann med 3-0 senast lagen möttes i oktober och gör dem bara första målet sitter segern säkert – i alla fall sett till statistiken.

9. Hull – Blackpool12

En sexpoängsmatch i botten av tabellen är precis vad som väntar när Hull och Blackpool drabbar samman. Lagen har ett identiskt facit efter uppehållet och kommer behöva gå för segern bägge två här. Något som talar för en er öppen tillställning än vad första anblicken pekar mot. Ettan först med tanke på gästernas skadeläge men det här är samtidigt en match som kan sluta precis hur som helst – vilket inte streckfördelningen kommer påvisa vilket gör att det finns pengar att hämta här!

10. Middlesbrough – Wigan1X

Det är såklart ingen skam i att förlora borta mot Burnley som tveklöst är seriens bästa lag efter den första halvan av säsongen. Frågan är bara hur pass bra Boro skakat av sig den matchen när ett obekvämt Wigan kommer på besök? Gästerna har minsann fått sig ett litet lyft sedan tränarbytet och även om en seger här vore väl långsökt ska The Latics inte underskattas vad gäller att få med sig en välförtjänt poäng. Som ju också rensar många kuponger.

11. Preston – Huddersfield12

Två raka hemmaförluster inger inget vidare förtroende när formen i övrigt varit nog så ojämn under säsongen. Nä Preston är inte ett lag att hålla i handen just nu, än mindre då de ser ut att starta utan sina bästa offensiva spelare som dras med skador. När streckfördelningen ser ut som den gör dessutom och miljonerna lockar i potten är tvåan ett måste om man vill jaga miljonerna på 13 rätt!

12. Rotherham – Stoke2

Med sex förluster på de nio senaste omgångarna och näst flest insläppta i ligan totalt sett råder det inga tvivel om att Rotherham är underdogs i den här matchen. Stoke må vara ett lag som sällan uppfyller ens förväntningar vare sig det handlar om seger eller förlust men då The Potters trots allt brukar ha enklare för att leva upp till dessa på resande fot väljer jag att tro på dem idag; det vill säga att de för blott andra gången denna säsong tar två raka segrar.

13. Sheffield United – Coventry1X

Formstarka Sheffield är främsta utmanaren till Burnley i tabelltoppen och en av de stora anledningarna är det faktum att de allt som oftast tar ledningen i matcherna – och håller den. Bara Burnley är bättre och det är något som gästande Coventry, men glödhete Victor Gyökeres, kommer få tufft att hantera. Å andra sidan är inte Coventry så lätta att ha att göra med när det istället är dem som gör 1-0 vilket ändå gör att krysset måste med som en nödvändig gardering. Kanske till och med alla tecken om man har råd då tvåan rensar rejält?


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

 


Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |