Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 17/6
Topptipset

TIPS: Topptipset 17/6

Publicerat 2021-06-16 21:52

Det fortsätter bjudas på mysiga kuponger där EM och Copa América står i fokus. Torsdagens Topptips tar fasta på andra omgången i dessa turneringar där bland annat Sveriges match mot Slovakien tar plats. Spikarna hittas främst i Sydamerika medan förhoppningar till en knall sätts till världens äldsta internationella fotbollsderby, det på Wembley. Häng med i jakten mot åtta rätt som startar på Parken!

Spelstopp: 17:59

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. Danmark – Belgien  X

Ibland är det bra att bli påmind om vad som är viktigast här i livet. Det är inte fotbollen! När Christian Eriksen föll ihop på planen mot Finland stannade en hel värld. En drös hjältar i form av läkare, personal samt ett danskt landslag med kapten Kjaer i spetsen räddade livet på Inter-spelaren. Matchen slutade till slut 1-0 till Finland men det får anses som en bisak. Ett rödvitt kollektiv ska nu knyta näven och ta sig samman för att rädda en åttondelsplats samt stå upp för sitt folk men mest av allt för att skänka glädje till Eriksen i sjuksängen på Righospitalet. Uppgiften kunde dock varit enklare. Belgien med en 3-0-vinst i bagaget och De Bruyne tillbaka i träning kommer bli ett test utan dess like för de rödvita. En heltäckt bricka mår vi allra bäst av i matchen Danmark – Belgien.


2. Holland – Österrike  1

Ett något ifrågasatt Holland gav tidigt svar på tal i turneringen. 3-2-vinsten mot Ukraina var en rakt igenom kul match med massor av fina inslag. Oranje ser spännande ut och dessutom gjorde Stekelenburg en välbalanserad akt mellan stolparna och verkar vara etta när Cillessen är out och Krul, som stått samtliga VM-kvalmatcher i år, är förpassad till bänken. Österrike löste 3-1 mot Nordmakedonien men i Amsterdam blir det betydligt tuffare för alplandet som får klara sig utan avstängde Arnautovic. Vettig etta.


3. Colombia – Venezuela  1

På med kaffebryggaren och ratta in Viaplay där Copa América följs. I Goiania kliver Colombia in som tydliga favoriter. Trots en medioker insats från Los Cafeteros blev det tre poäng i den första omgången mot Ecuador där Boca Juniors-mittfältaren Cardona gjorde matchens enda mål. Annars är det Juventus Cuadrado och Atalantas Zapata som förväntas dra ett stort lass i mästerskapet. Venezuela är inte på samma nivå och 0-3-torsken mot Brasilien i öppningsmatchen var väldigt väntad. Då både anfallsstjärnan Rondón och kaptenen Rincón saknas i truppen ska det väldigt mycket till för att Venezuela ska lyckas störa “Kaffeodlarna”. Stark etta!


4. Brasilien – Peru  1

I Rio de Janeiro ska brassarna och peruanerna kampera. 2019 möttes faktiskt nationerna i finalen, då vann Brasilien med 3-1. Peru håller inte samma standard som för två somrar sedan. De vitröda har stått för flera bottennapp under VM-kvalet och coach Ricardo Gareca har valt att peta flera meriterade spelare i Copa América, bland annat landsfadern Guerrero. Dessutom saknas meriterade spelare som Flores och farfar Farfán på grund av skador. Brasilien vann i sin tur premiären i Brasília mot Venezuela med 3-0 där Neymar gjorde både mål och assist. Ett liknande scenario lär man kunna räkna med i Rio. Slösa inga tecken, ettan är ren och skär bankränta!


5. Sverige – Slovakien  1

Sveriges insats mot Spanien berör. På många olika sätt. 0-0 var inget annat än en bragd efter en heroisk insats men samtidigt är det svårt att släppa den blågula statistiken. Sveriges 89 passningar inom laget är den sämsta noteringen någonsin i EM. Sverige – Slovakien i St. Petersburg kommer såklart bli en helt annan typ av match. Forsberg kommer få mer boll, Isak fler chanser och firma Lindelöf/Danielson något mindre att göra bakåt. Med detta sagt är det inte helt säkert Jannes grabbar mäktar med en seger. Slovakerna var bra mot Polen och skördade också tre väldigt fina poäng. 1X föreslås.


6. Kroatien – Tjeckien  2

Hampden Park ska för andra gången husera Tjeckien på kort tid. Denna gång mot Kroatien vilket kanske inte berör lika många Glasgow-bor jämfört med när Soucek och gänget senast lirade här. Silhavys manskap monterade nämligen ner Skottland med 2-0 i en mycket underhållande batalj. Höjdpunkterna i stort var Schicks mål från 45 meter och Tomás Vaclíks magnifika spel mellan stolparna. Kroaterna hade en ganska slätstruken eftermiddag mot England. Modric och gänget försökte och hade väl så mycket boll som britterna men därutöver fanns inte den där riktiga skärpan. Det finns helt klart fog för att Dalic grabbar får det tufft även denna gång. X2 är ett kul drag även fast helgarderingen är att föredra.


7. England – Skottland  X

Världens äldsta internationella fotbollsderby tar plats på Wembley mellan England – Skottland. England kunde genom Sterling trycka in matchens enda mål mot Kroatien och fira en mycket viktig trepoängare. För Skottlands del är det mer eller mindre vinna eller försvinna som gäller efter 0-2-nederlaget mot Tjeckien. Sett till hur spelbilden var i Glasgow och även chanserna borde nog Dykes och company kunnat få med sig ett bättre resultat än vad som blev fallet. Förutom QPR-anfallaren så hade bland annat McTominay, Forrest och McGinn bra chanser att få hål på tjeckerna utan att lyckas. Känslan är att skottarna mycket väl kan ta Southgates gäng med storm och med devisen “allt att vinna, inget att förlora” finns förutsättningar för en megaknall i London!


8. Argentina – Uruguay  1

Kupongen går i mål på Garrincha-Stadion som är belägen i den brasilianska huvudstaden. Argentina är obesegrade sedan semifinal-förlusten mot Brasilien i Copa América 2019. Det blev dock “bara” 1-1 mot Chile i den första omgången och under inledningen av VM-kvalet har Messi och gänget kryssat tre av sex kamper. Uruguay är ett namnkunnigt och hårt jobbande landslag. Men truppen ser ålderstigen ut och faktum är att La Celeste blivit nollat i tre raka landskamper, mot Venezuela, Paraguay och Brasilien. Helt given är inte ettan men 1X ska vara tillräckligt i Brasília.


Spiken! – Brasilien

Värdnationen Brasilien promenerade hem tre poäng mot Venezuela (3-0) i öppningsmatchen. Liknande siffror kan det mycket väl bli mot ett rätt nykomponerat Peru som stått för flera bottennapp under VM-kvalet. Given etta i Rio!

Skrällen! – Skottland

Skottarna har på alla sätt allt att vinna i derbyt mot England. Southgates lejon stod för en slät figur mot Kroatien och känslan är att engelsmännen är storfavoriten att försöka fälla på den här bongen. Kul tvåa!

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


svenska spel


108 rader

1. Danmark – Belgien 1×2
2. Holland – Österrike 1
3. Colombia – Venezuela 1
4. Brasilien – Peru 1
5. Sverige – Slovakien 1x
6. Kroatien – Tjeckien 1×2
7. England – Skottland 1×2
8. Argentina – Uruguay 1x


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Topptipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |