Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 26/6
Topptipset

TIPS: Topptipset 26/6

Publicerat 2021-06-25 18:00

Inför söndagens Stryktips sätter vi tänderna i ett smaskigt Topptips som tar fäste på de fyra första åttondelsfinalerna i fotbolls-em. Italien fortsätter sin marsch medan övriga favoriter kan hamna i trångmål. Resan tar oss sedan västerut till Irland och slutligen USA där tre matcher från den västra konferensen ska tittas till. Där synas bland annat en kittlande skräll. Åtta rätt och inget annat är målet. Nu kör vi!

Spelstopp: 17:59

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. Wales – Danmark  X

Johan Cruijff Arena är radens startplats och där möts Wales – Danmark. Även om vägen till denna åttondel varit lite krokig för Rob Page är hans mannar relativt utvilade efter att inte ha spelat sedan i söndags. Då släppte Danny Ward bara en boll förbi sig mot Italien trots det röda kortet på Ethan Ampadu. Reserestriktioner hindrar walesiska fans från att närvara, och då kommer danskarna samt neutral publik att hålla på Danmark med tanke på premiären.

I teorin är det en fördel, men vi får inte glömma att Hjulmands manskap torskade två av tre gånger trots Parken i ryggen. De “Rödhvide” blev EM-historiens första lag att gå vidare efter två inledande nederlag, men slitna vikingar kan få det tufft. Baka in den fina skrällen till vänster i helgarderingen.


2. Italien – Österrike  1

Nu ska Gli Azzurri lämna den varma stämningen på Stadio Olimpico, men även den centralitalienska hettan. Det är Wembley som gäller i matchen Italien – Österrike. Roberto Mancini, som vilade åtta spelare mot Wales och dessutom gav andrekeepen Sirigu någon spelminut, är sannolikt glad över de lägre temperaturerna på Wembley. Därmed kommer förstaelvan, förvisso utan Giorgio Chiellini, som imponerat så att slitas på ännu mindre när sviten på elva raka segermatcher troligtvis utökas. Inte sedan 1960 har Österrike klått sina sydliga grannar, och bortsett David Alaba är Das Team lite begränsade i matcher som dessa. Karantänen för alpfansen som reser till England gör att stödet kommer att vara mestadels italienskt. Streckningen bortses från  – spika La Nazionale!


3. Holland – Tjeckien  2

Puskás Aréna har kokat under ungrarnas gruppspelsmatcher då arenan i Budapest hittills är enda platsen där fullsatt salong tillåtits. Möjligen blir inte trycket riktigt detsamma härnäst då Holland och Tjeckien går i klinch. Tjeckerna hade inte riktigt orken och styrkan att kunna störa England i den sista gruppspelsmatchen. Batterierna var slut och frågan är om Silhavys mannar orkat ladda om. Holland blir en väldigt tuff uppgift.

Men samtidigt otroligt inspirerande. Medan Oranje skapat sig lite press på sig själva efter ett fint gruppspel kan Soucek, Schick och de andra i “bortalägret” slå fullkomligt ur underläge. Det här blir betydligt jämnare än vad svenska folket och oddsmakare tror. Helgardera Holland – Tjeckien och jobba en knall från höger.


4. Belgien – Portugal  2

Avdelningen för nitlotter har precis fått nya prenumeranter! Belgien – Portugal är en riktig smäll på schemat där det kommer att bli åka av. Belgien vann sin grupp men hamnade på den vänstra sidan av trädet och får inleda mot regerande mästarna Portugal på neutral matta i Sevilla. Lukaku ser fin ut framåt. Även ruskigt viktigt att nationen fått tillbaka De Bruyne i spel efter sin ansiktsfraktur. Grottar vi ner oss i alla tre matcher så är det ändå något som saknas hos Djävlarna.

Trots sju mål framåt finns en hel del att förbättra där bland annat nära 3,0 i xG emot är höga siffror. Portugal kan smyga lite i bakvattnet trots allt och har en väl så bra trupp. Ronaldo är en superstar som kan avgöra detta på egen hand. Precis som Jota, Fernandes, Moutinho med flera. Ettan lär bli för högt streckad och då jobbar vi X2 för värde.


5. Sligo Rovers – Bohemians  2

Över till Irland för en tillställning i tabellens finare delar. Sligo är inne i säsongens värsta svacka efter att bara håvat in en poäng på tre omgångar. Jordan Gibsons sjätte ligastrut för 2021 räckte alltså inte längre än till 1-1 mot mediokra Derry, och därmed väger fördelen av att ha slagit Bohemians i april något lättare.

Årets säsong såg under den tidiga våren ut att utvecklas till en mardrömssäsong för Bohs, men de svartröda har gaskat upp sig och har nu bara en nollpoängare sedan maj månad. Georgie Kelly toppar skytteligan med sina elva kassar, och med ypperligt värde på gästerna blir det slagsida åt höger på The Showgrounds!


6. Kansas City – LA FC  1

Vi gör som många irländare gjort och lämnar den gröna ön för den nya världen. I MLS västra konferens har Kansas City, ledda av Peter Vermes sedan 2009 vilket är det längsta pågående tränarjobbet i MLS, blivit en maktfaktor och flåsar Seattle i nacken. Dániel Sallói var på hugget för ett par dagar sedan med två mål och en assist när ungraren och hans Wizards pangade in tre bollar på sex skott på mål. Effektivt om något.

Gästerna från Kalifornien ska ut och resa igen efter fyra raka hemmakamper, och just bortafajter är ingen hit för The Black and Gold; senast LAFC fick segerjubla borta var i oktober i Utah. Ettan på dryga 40 procent väger tungt nog för att kunna lämnas ensam.


7. Seattle – Vancouver  2

I USA:s nordvästra hörn spelas ett rivalmöte på Lumen Field. Endast 2,5 timmes bilfärd skiljer amerikanske Seattle och kanadensiska Vancouver, och även om det i tabellen skiljer oerhört mycket ska Vancouver inte avfärdas helt. Cristian Dájome är en duktig striker hos The Caps, och på sistone har kanadensarna visat sig lite mer motståndskraftiga i matcherna.

Raúl Ruidíaz, Brad Smith, Cristian Roldan; obesegrade Seattle har onekligen en bred trupp, men Sounders har sett målproduktionen stadigt sjunka. I maj kryssade värdarna två matcher i följd mot Austin och Atlanta. Tvåan är en knall som heter duga när den streckas i knappa 10 procent, men bågen behöver spännas ibland. Utelämna inga tecken.


8. San Jose – LA Galaxy  1

En California Clásico blir en utmärkt sistaakt för raden. San Jose, coachade av den gamle kultliraren Matías Almeyda, har det inte jättekul just nu när resultat inte alls går “Jordbävningarnas” väg. Argentinaren har emellertid modet från spelarkarriären och kommer säkerligen att rotera friskt för att motivera truppen.

Galaxy, som 2020 gjorde en katastrofal säsong, går bättre i år men hackar ändå ibland då var tredje kamp torskas. Därmed lär försvararen Derrick Williams behövas nu när den tre matcher långa avstängningen är över. Oddsen och streckningen talar dock för hemmalaget, och i derbyt drar vi till med en ensam värdeetta!


svenska spel


Spiken! – Italien

Lagstyrkan går inte att ta miste på i detta Italien som osar revanschlusta efter fiaskot med att inte ens kvala till fotbolls-VM. Mancinis manskap är dessutom utvilade och har historien på sin sida. Österrike har gått över förväntan, och kan vara undermedvetet nöjda. Det räcker inte mot Gli Azzurri som stormar till kvarten. Forza Italia!

Skrällen! – Vancouver

Sedan en dryg månad tillbaka har Seattle fått slita för både segrar och kryss, där de senare blivit allt vanligare för Sounders som kanske tappat lite styrfart. I juni har Vancouver tätat försvaret, och poängen har inte motsvarat det som The Caps gett på planen. Ett gränsderby som detta är det perfekta läget att återfinna den tidiga vårens fina form. Skrällen jobbas hem!

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


108 rader

1. Wales – Danmark 1×2
2. Italien – Österrike 1
3. Holland – Tjeckien 1×2
4. Belgien – Portugal x2
5. Sligo – Bohemians x2
6. Kansas City – LA FC 1
7. Seattle – Vancouver 1×2
8. San Jose – LA Galaxy 1


svenska spel


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Topptipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |