Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 31/5
Topptipset

TIPS: Topptipset 31/5

Publicerat 2021-05-31 09:14

Det ska spelas flera riktigt häftiga fajter under måndagens där kvartsfinalerna från U21-EM givetvis sticker ut lite extra. Härligt med lite landslagsfotboll som betyder något som uppladdning inför EM. Landslagsboll som inte betyder något finns också med i och med Turkiets träningsmatch mot Guinea. Lite svenskt och lite norskt tar sedan raden i hamn. Vi kör!

Spelstopp: 17:59

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. Nederländerna U21 – Frankrike U21   1

Start i Ungern som tillsammans med Slovenien står värd för U21-EM. Gruppspelet avgjordes i mars och nu väntar alltså kvartsfinalerna. Holländarna var trögstartade, men spelade bra mot Tyskland (1-1) för att sedan köra över ungrarna med klara 6-1. Namnen i Jong Oranje går inte av för hackor när nederländarna kan stoltsera med ordinarie spelare i PSG (Bakker), Leipzig (Kluivert), och Lille (Botman). Frankrike slutade tvåa i sin grupp bakom Danmark, och även om Dayot Upamecano och Odsonne Édouard är slagkraftiga namn stod Les Bleuets inte för någon helgjuten insats mot beskedligt motstånd som Ryssland och Island. Vi börjar raden med en småfräck spik!


2. Spanien U21 – Kroatien U21   2

Över till Slovenien och ett Medelhavsmöte. Spanien badar som vanligt i talang, men denna gång saknas det namn från Atlético Madrid, Barcelona och Real Madrid. Jobbigt att Dani Gómez, som var viktig i gruppspelet, är borta. Spanjorerna gjorde vad som förväntades i de enkla kamperna medan Italien höll La Rojita på stången (0-0). Via ett sent mål av Lilles Domagoj Bradaric mot England gjorde kroaterna det som krävdes för att gå vidare med minsta möjliga marginal. Balkangänget har därmed nått sitt bästa resultat någonsin, och i oktober tog Mladi Vatreni sin största seger någonsin via 10-0 på San Marino. Kroaterna kan mycket väl skrälla och fälla jätten från andra sidan Medelhavet. Slumpen undviks dock när helgarderingen går in.


3. Danmark U21 – Tyskland U21   2

På fem poäng gick Tyskland vidare från gruppen på mål i inbördes möten, men det är inte ovanligt att tyskarna hushåller med krafterna i början av turneringar. Lukas Nmecha, hemmahörande i Anderlecht, var emellertid på hugget och spelar en match i matchen mot klubbkollegan Jacob Bruun Larsen, också han striker. För danskarna, vars försvarare i huvudsak spelar i den inhemska ligan, är detta ett motstånd som är för svårt, och då plockas hammare och spik fram i svart, rött och gult.


4. Portugal U21 – Italien U21   1

Den sista kvartsfinalen spås bli den jämnaste. I sann italiensk anda krånglade sig Gli Azzurrini vidare via två kryss och en seger mot värdnationen Slovenien. Storstjärnan Patrick Cutrone har visat vägen med sina strutar, men lite kuriosa i sammanhanget är att Spezia Giulio Maggiore är ensam om att ha gjort mål och självmål i denna turnering. Portugal har varit jämnare i sina prestationer med segrar mot Kroatien, England och Schweiz och 6-0 i målskillnad. Att just defensiven är så stark förvånar inte med Diogo Dalot, Thiago Djaló och Diogo Leite hemmahörande i Milan, Lille och Porto. Saftigt värde på Esperancas, men här målar vi brett och vitt.


5. Västerås – Brage   X

Skutan vänder hem mot Svea och Superettan. Brages tuffa inledning av seriespelet är förbi i och med att dalmasarna segrade i Småland i den föregående omgången. Idrottsklubben pallade dessutom trycket när Öster jagade kvittering efter att Bjarni Mark Antonsson åkt ut på slutet. Framgången i Svenska Cupen är inget Västerås kan leva på längre när resultaten är av så varierande kvalitet. Målen är fortsatt en raritet i de grönvita leden där man tvingats förlita sig på den unge försvararen Gustaf Lagerbielkes kyla från straffpunkten. Det håller icke så ringa in värdet med X2 i Svealand!


6. Qviding – Utsikten   2

Mot Ettan Södra och ett derby i rikets andra stad. För tre omgångar sedan fick sig Utsikten en fotbollslektion av Tvååker som hette duga. Kallduschen verkar har väckt Kiken i allmänhet och Lucas Hedlund i synnerhet; tre mål av ex-getingen, och då ska gästerna klara sig utan avstängda Andreas Jernarp. Även värdarna har ett avbräck i Isak Skog, och frågan är om det inte är tyngre. Qvidings succétåg tog stopp i sydöstra Skåne när Österlen tvingade till sig en pinne av östgöteborgarna. Värdet finns till höger och en halvchansning tas i och med spiken på dryga 20 procent.


7. KFUM Oslo – Ull/Kisa   2

Från Göteborg är det inte så långt till den norska huvudstaden och andradivisionen. Inget av lagen på Intility Arena inger förtroende efter en negativ start på seriespelet, men om något lag har ljuspunkter är det Ull/Kisa. Gästerna har fått in ett par bollar, och Henning Tønsberg Andresens ledningsboll senast kunde gett de gulgröna ett poäng om det inte varit Sandnes mål på övertid. KFUM är mållösa i fem halvlekar och är i grunden ett mittenlag som sina motståndare. Hemmabanan är dock en faktor när Kåffa lirar, så därför täcker vi upp hela vägen med start från värdetvåan.


8. Turkiet – Guinea   1

2002 ledde Senol Gunes Turkiet till en historisk tredjeplats i VM, och sedan 2019 är Trabzonsonen tillbaka på Halvmånarnas bänk. På denna korta tid har turkarna genomfört ett klockrent EM-kval med fyra poäng mot världsmästarna Frankrike. Dessutom knockades Holland i VM-kvalet i mars så se upp för ottomanerna. Guinea är en liten nation när det gäller fotboll, och har inte mycket att komma förutom någon enstaka spelare i större klubbar som Romas Diawara och Liverpools Keita. Får ÖFK:s Aly Keita stå kommer han får svårt att värja sig mot Cengiz Ünder och de andra i värdnationen. Ettan är given, men då överstreckningen är betydande häftas krysset på.


Spiken! – Tyskland U21

När det väl gäller lägger tyskarna i både den femte och sjätte växeln i utslagsmatcher. Danskarna har presterat på toppen av sin förmåga och har inte överraskningsmomentet på sin sida mer. Enkel semifinalbiljett för Tyskland!

Skrällen! – Kroatien U21

Även om Spanien inte ska underskattas är det inget sinnessjukt lag ibererna har. De stora klubbarna saknas, och då blir det jämnare för nästan lika talangfulla nationer som Kroatien. Uträtta nya stordåd, kroater!

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


svenska spel


108 rader

1. Nederl. U21 – Frank. U21 1
2. Spa. U21 – Kroat. U21 1×2
3. Dan. U21 – Tysk. U21 2
4. Port. U21 – Italien U21 1×2
5. Västerås – Brage x2
6. Qviding – Utsikten 2
7. KFUM Oslo – Ull/Kisa 1×2
8. Turkiet – Guinea 1x


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Topptipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-03 00:12

TIPS: Topptipset 3/6

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det …

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Copyright © Fotboll.com 2024   |